ZELDA Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 παιδιά τι γίνεται με το paypal , γνωρίζει κανεις αν λειτουργεί αυτη την στιγμή , μπορώ να κάνω κάποια αγορά απο ebay με paypal η με την πιστωτική μου straight γνωρίζει κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Γενικα μιλαω, οχι για τωρα που εχουμε προβλημα λογω cc. Γινεται top up μεσα απο το paypal? Ξερει κανεις πως γινεται; Μαλιστα νομιζω τελος του 2014, δοθηκε η δυνατοτητα για top up οχι μονο απο καρτα αλλα και απευθειας απο τραπεζικο λογαριασμο. Πως το κανετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις πως γινεται; Μαλιστα νομιζω τελος του 2014, δοθηκε η δυνατοτητα για top up οχι μονο απο καρτα αλλα και απευθειας απο τραπεζικο λογαριασμο. Πως το κανετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Thanks Silverage! Δεν εχει περιορισμο για ποια ελληνικη τραπεζα εχεις, πχ εγω εχω πειραιως, δουλευει, σωστα; Ξερουμε απο προμηθεια τι χρεωνεις ανα υψος ποσου, ή εστω χονδρικα max προμηθεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δεν έχω κάνει ποτέ οπότε δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Νομίζω οτι σας δίνει τα στοιχεία του λογαριασμού τους για να κάνετε έμβασμα. Αυτή τη στιγμή δεν γίνονται εμβάσματα στο εξωτερικό άρα δεν γίνεται ούτε με αυτό το τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Tι προμηθεια κραταει το paypal για top up απο την χρεωστικη καρτα για ανεβασμα χρηματων στο balance του paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στο τρίτο bullet κάτω κάτω https://www.paypal.com/gr/feesλέει ότι είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θα μου γυρίσουν κάποιο ποσό σε refund λόγω απάτης στο e-bay. Μπορώ να κάνω κάποια ενέργεια για να κρατήσω το ποσό στο paypal balance έτσι ώστε να μη γυρίσει αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μπας και κάνω κάποια άλλη μικρο-αγορά; Αν όχι, μπορώ να ζητήσω να κάνει ο πωλητής κάτι; Ευχαριστώ. Κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Στο τρίτο bullet κάτω κάτω https://www.paypal.com/gr/feesλέει ότι είναι δωρεάν. thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 λεφτά δεν κλέβει. Τα κλέβει νόμιμα μέσω των fees. Άνοιξε ένα support ticket για να σου λύσουν την απορία, γεγονός πιο εύκολο από εμάς, καθώς αυτοί έχουν πρόσβαση σε περισσότερα στοιχεία του λογαριασμού σου και θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν. και πώς το κάνω αυτό; καθοδήγησε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Αν απο την χρεωστικη μου που εχει καποιο ποσο κανω top up στο paypal γ να μπουν στο balance μπορω μετα να κανω αγορες απο εξωτερικο;;τα χρηματα θ ειναι στο balance του paypal οποτε δεν υπαρχει θεμα....σωστα;; Sorry αν εχετε πει ηδη κατι γ αυτο π ρωταω λογω περιορισμενου χρονου δεν μπορω ν τα διαβασω ολα Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Θεωρητικά ναι, πρακτικά, αν η χρεωστική σου είναι ελληνική, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δηλαδή με κανέναν τρόπο δε γίνεται ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Από την Ελλάδα στο εξωτερικό, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα