Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοειτε οτι τον εχω δηλωσει αλλιως δεν θα μπορουσα εξ' αρχης να αγορασω το οτιδηποτε μεσω paypal.

τα χρήματα αρχικά απο που τα τράβηξε?αν είναι απο κάρτα επιστρέφουν στην κάρτα 

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις μου εγιναν refund στο paypal καποια λεφτα αυτα μεταφερονται αυτοματα μετα απο μερικες μερες στο λογαριασμο που εχω συνδεδεμενο με το paypal account μου ή πρεπει να κανω κατι εγω?

Αν γινεται αυτοματα μπορω για καποιο συγκεκρημενο ποσο να δηλωσω οτι δεν θελω να μεταφερθει στον λογαριασμο τραπεζης και να παραμεινει σαν balance στο paypal?

Αν ναι πως ακριβως γινεται αυτο?

Γινετε αυτοματα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα προκειμένου να τα κρατησεις στο balance

Δημοσ.

Αποφάσισε τελικα γινεται αυτοματα μεταφορα στο λογαριασμο τραπεζης απο το paypal ballance ή οχι?

Και το λεω αυτο γιατι σε αυτο το ποστ λες το ακριβως αντιθετο.

Δημοσ.

Αποφάσισε τελικα γινεται αυτοματα μεταφορα στο λογαριασμο τραπεζης απο το paypal ballance ή οχι?

Και το λεω αυτο γιατι σε αυτο το ποστ λες το ακριβως αντιθετο.

Εχεις μπερδέψει την προελευση των χρηματων για αυτο

1 Απο refund τα χρήματα πανε αυτοματα εκει απο οπου εφυγαν

2 Απο ballance τα χρήματα παραμένουν εκει μεχρι να τα τραβήξεις εσυ σε κάποιον λογαριασμό σου(ΙΒΑΝ)

Ελπίζω να μην τα ξανα γράψω

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον τα μπερδεψες κι εσυ.

Σου ειπα εξ' αρχης οτι τα χρηματα ειναι απο refund και τελικα πηγανε στο paypal balance μεχρι εγω να τα μεταφερω χειροκινητα(Γιατι τελικα μονο ετσι γινεται) στο λογαριασμο τραπεζας που εχω ενωσει με το paypal account μου.

Και εκτος αυτου τελικα αποδεικνύεται οτι εκανες λαθος εξ' αρχης και αυτο που λες "Απο refund τα χρήματα πανε αυτοματα εκει απο οπου εφυγαν" πολυ απλα δεν ισχυει.

Δημοσ.

Μαλλον τα μπερδεψες κι εσυ.

Σου ειπα εξ' αρχης οτι τα χρηματα ειναι απο refund και τελικα πηγανε στο paypal balance μεχρι εγω να τα μεταφερω χειροκινητα(Γιατι τελικα μονο ετσι γινεται) στο λογαριασμο τραπεζας που εχω ενωσει με το paypal account μου.

Και εκτος αυτου τελικα αποδεικνύεται οτι εκανες λαθος εξ' αρχης και αυτο που λες "Απο refund τα χρήματα πανε αυτοματα εκει απο οπου εφυγαν" πολυ απλα δεν ισχυει.

Οτι πεις, ισως εισαι η εξαίρεση του παυπαλ

• Like 1
Δημοσ.

Και σε μένα  πάντως τόσα χρόνια που λειτουργώ το paypal,λειτουργεί όπως του NikosKallithea.Μετά από refund πάνε αυτόματα στην κάρτα και όχι στο balance paypal.

Και στο λινκ που παραθέτεις λέει εντελως άλλο πράγμα δεν μιλάει για refund αλλά για donation από άλλους.

Και για να το καταλάβεις γιατί γίνεται έτσι στο δίνω με παράδειγμα.Αν αγοράσω κάτι που κάνει πχ 20 ευρώ και πληρώσω από την κάρτα μου μέσω paypal....και μου γίνει επιστροφή αυτό το 20ρικο αν το κρατούσε το paypal στο balance του εγώ μετά για να το περάσω στην κάρτα (χειροκίνητα όπως λες εσύ) πρέπει να ξαναχρεωθώ...αυτό δεν στέκει....γι αυτό το πάει αυτομάτως.

Αν όταν πλήρωσες τα χρήματα τα είχες στο balance paypal...το refund σου θα ξαναγυρίσει στο balance.

Και επειδή με προβλημάτισες...και για να  μην ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε ...αν ξέρεις λίγα αγγλικούλια:

How your money is refunded depends on how you made the original payment.

• If you paid with a credit card, the money is refunded to your card. If the card you paid with is closed or invalid, the money will still be refunded to your credit card account.
  • If you paid with your bank or PayPal account balance, the money is refunded to your PayPal account. After you have received the refund, you can withdraw money from your PayPal balance to your bank account.
  • If you paid using a credit card and your PayPal account balance, the amount paid by credit card is refunded to your card. The remaining amount is refunded to your PayPal account.
  • If you paid using PayPal Credit, the amount is refunded to your PayPal Credit account.
  • If you paid with a debit card, the amount is refunded to your debit card. If the refund cannot be applied to your debit card, it will be applied to your PayPal balance.

Refunds to credit or debit cards can take up to 30 days depending on the card company involved.

( https://www.paypal.com/us/webapps/helpcenter/helphub/article/?solutionId=FAQ1083&m=HTQ )

Δημοσ.

αν εχεις βγαλει τη καρτα απο το προφιλ σου τι κανει ??? τα κραταει καπου ??? 

εγω τις περισσοτερες φορες αφαιρω τη καρτα μετα τη συναλλαγη

Δημοσ.

το κανω γιατι εχω αυτο το συνηθειο απο παλια που δεν υπηρχαν οι προπληρωμενες ..σκεπτομενος περιπτωση χακαρισματος του

λογαριασμου μου

τωρα περιμενω επιστροφη απο μη εκτελεση παραγγελιας να δω απο περιεργεια που θα πανε

Δημοσ.

χθές έλαβα refund απο "κινέζο",τα χρήματα "τραβήχτηκαν" απο κάρτα χρεωστική(πειραιώς) δεν το έλαβα το δέμα ποτέ.

το "refund" πήγε στο balance paypal,όχι απο εκεί που "έφυγαν" τα χρήματα για την αγορά.

Screenshot_325.png

Δημοσ.

Θα το πω μια φορα ακομα, χρήματα απο refund πάνε ακριβως εκεί απο οπου έφυγαν είτε αποσυνδεσετε την κάρτα απο τα παυπαλ, ακόμα και αν την καταργησετε ή ακυρωθεί ή λήξη.

@cooler

Δεν βλέπω πουθενά να λέει balance

Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως δεν μπορεί το paypal λόγω των συνθηκών των ελληνικών τραπεζών να τα περάσει στην τράπεζα γι αυτό τ αφήνει στο balance?Αλλιώς δεν είναι λογικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...