mary Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Transaction ID αυτό είναι; οχι ρε. Δε σου ρθε μεηλ επιβεβαιωσης απο το μαγαζι που το παρηγγειλες; Εχει εναν κωδικο μεσα.Αυτο θα ναι
letom Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Και στο σάιτ του μαγαζιού αν πας στο my orders θα το λέει (τουλάχιστον στα περισσότερα που ξέρω το λέει).
GreekMonkey Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όχι παιδιά. email Mου ήρθε από το paypal που λέει για την συναλλαγή και στην ιστοσελίδα (sportsdirect.com) έκανα την αγορά χωρίς να έχω κάνει εγγραφή, οπότε δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό.
mary Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ε τι στοιχεια εδωσες ρε μαν; Δεν εδωσες ουτε ενα μεηλ; Εντωμεταξυ , κατι παιζει με το sportsdirect και το paypal. Για ρωτα και εδω
GreekMonkey Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εντάξει ακυρώθηκαν (δεν ξέρω βέβαια αν το έκαναν αυτοί λόγο email ή αυτόματα επειδή πέρασαν οι μέρες, πάντως δεν μου απάντησαν). Το θέμα είναι, το balance μου εξακολουθεί να μένει στα 0 ευρώ. Πάντα έτσι είναι, σωστά;
Mr_Terror Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 εχω ενα προβλημα με το paypal.Πρωτη φορα μου συμβανει. Πηγα να μεταφερω χρηματα απο το paypal balance στον τραπεζικο λογαριασμο μου, Βαζω το iban που ζηταει και πεταει το μηνυμα You cannot add a bank at this time. Στο παρελθον εχω μεταφερει χρηματα στον λογαριασμο απο το paypal balance χωρις να εχω καποιο προβλημα.
john654321 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εχω ενα προβλημα με το paypal.Πρωτη φορα μου συμβανει. Πηγα να μεταφερω χρηματα απο το paypal balance στον τραπεζικο λογαριασμο μου, Βαζω το iban που ζηταει και πεταει το μηνυμα You cannot add a bank at this time. Στο παρελθον εχω μεταφερει χρηματα στον λογαριασμο απο το paypal balance χωρις να εχω καποιο προβλημα. πσκ δεν το δεν το δεχετε δοκιμασε το αυριο το πρωι
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 εχω κατι λεφτα στο paypal και θελω να τα βγαλω, πως το κανω αυτο και ποια τραπεζα να διαλεξω ?
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πρεπει να καταχωρησεις το λογαριασμο τραπεζης σου και μετα απο το "withdraw" θα κανεις αυτα που λεει. Εχε υποψιν πως η καθε τραπεζα κραταει προμηθεια εμβασματος, αν πχ το ποσο που θα τραβηξεις θα ναι σε δολαρια. Τι θα πει ποια τραπεζα να διαλεξεις; Εχεις σε ολες λογαριασμο;
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πρεπει να καταχωρησεις το λογαριασμο τραπεζης σου και μετα απο το "withdraw" θα κανεις αυτα που λεει. Εχε υποψιν πως η καθε τραπεζα κραταει προμηθεια εμβασματος, αν πχ το ποσο που θα τραβηξεις θα ναι σε δολαρια. Τι θα πει ποια τραπεζα να διαλεξεις; Εχεις σε ολες λογαριασμο; Εγω εθνικη αλλα εχει θεμα με το paypal οποτε θα ανοιξω νεο λογαριασμο σε αλλη τραπεζα για αυτο ρωταω ποια λετε.
eddie1996 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια. Μια συντομη ερωτηση...Στην φορμα συμπληρωσης στοιχειων για ''αποστολη νεου'' εμβασματος μεσω winbank (Πειραιως) προς το λογαριασμο της paypal μου...εκει που λεει ''Ονοματεπωνυμο/Επωνυμια Δικαιουχου'' τι ακριβως βαζω? Εγω καταλαβα οτι βαζω το ονομα μου κανονικα επιθετο/μικρο ονομα οπως ειναι στο paypal αλλα δν μου το δεχεται...ευχαριστω εκ των προτερων Γιατί δεν βάζεις την κάρτα που έχεις και σηκώνεις από αυτόν τον λογαριασμό ή από οποιοδήποτε λογαριασμό έχεις στην πειραιώς στο paypal και παιδεύεσαι με εμβάσματα κτλ κτλ?
mary Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Εγω εθνικη αλλα εχει θεμα με το paypal οποτε θα ανοιξω νεο λογαριασμο σε αλλη τραπεζα για αυτο ρωταω ποια λετε.Δε μπορώ να σου προτείνω κάποια γιατί όλες έχουν διαφορετικές χρεώσεις σε όλα, είτε χαμηλές πχ για εμβασμα είτε υψηλές για αγορά. Πχ η Πειραιώς νομίζω χρεώνει 2% προμήθεια όταν αγοράζεις σε δολάρια και χρεώνει 4€ όταν τραβάς από το PayPal. Η eurobank από την άλλη έχει πιο ακριβή (αν δε κάνω λάθος) προμήθεια όταν αγοράζεις σε δολάρια αλλά χρεώνει 3€ για εισερχόμενα εμβασμα σε δολάρια αν το θες μόνο για να τραβάς από PayPal, συμφέρει η eurobank
l3ft3r1s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γεια σας παιδια. Μια συντομη ερωτηση...Στην φορμα συμπληρωσης στοιχειων για ''αποστολη νεου'' εμβασματος μεσω winbank (Πειραιως) προς το λογαριασμο της paypal μου...εκει που λεει ''Ονοματεπωνυμο/Επωνυμια Δικαιουχου'' τι ακριβως βαζω? Εγω καταλαβα οτι βαζω το ονομα μου κανονικα επιθετο/μικρο ονομα οπως ειναι στο paypal αλλα δν μου το δεχεται...ευχαριστω εκ των προτερων Όταν πατάς top up μεσα απο τον λογαριασμο σου σου λεει τι ονομα πρεπει να βαλεις σαν δικαιουχο. Αναλόγως του λογαριασμού που σου έβγαλε (το οποίο εξαρτάται και που ακριβώς πάτησες), θα είναι είτε Paypal Europe είτε Trust Pay, a.s.
AlienTechGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Παιδιά,είμαι καινούργιος στο θέμα PayPal και ήθελα να ρωτήσω,γίνεται να μου στείλει κάποιος χρήματα από τον PayPal λογαριασμό του,στον δικό μου χωρίς να χρεωθούμε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα