mary Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Βρε Μαίρη αφού λέει ότι τα χρήματα που θα λάβει είναι σε ευρώ, άρα δεν υπάρχει θέμα ισοτιμίας για το ππ δεν ειμαι πολυ καλα σημερα. Σορυ και στους 2. ΝΑι αν ειναι σε ευρω, μονο η τραπεζα θα κρατησει 3 ευρω για προμηθεια.
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 3€ προμήθεια ρε παιδια; Αν ειναι δυνατον! Αλλος τροπος δεν παιζει να γλιτωσουμε τιποτα; Το θελω γιατι πρεπει πρωτα να πληρωσω μεταφορικα για αποστολη δεματος και μετα μου τα επιστρεφει η εταιρια στο paypal, αλλα ετσι δε με συφμερει γιατι δε θα τα παρω στο χερι μετα τα λεφτα... Η θα χασω 3€ για να τα παρω στο χερι που ειναι τραγικο. Αυτά εδώ τι ακριβώς ειναι; To return fee πληρωνω; Στο Withdrawal Fee λεει free.
l3ft3r1s Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Στην eurobank αν εχεις 3000 σε καταθεσεις ενεργοποιησε τις δωρεαν συναλλαγες για δωρεαν εισερχομενα εμβασματα (και οχι μονο). Αλλιως ανοιγεις εναν τρεχουμενο winbank direct στην Πειραιως που εχει επισης δωρεαν εισερχομενα εμβασματα χωρις απαιτηση διατηρησης ελαχιστου ποσου.
mary Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 3€ προμήθεια ρε παιδια; Αν ειναι δυνατον! Αλλος τροπος δεν παιζει να γλιτωσουμε τιποτα; Το θελω γιατι πρεπει πρωτα να πληρωσω μεταφορικα για αποστολη δεματος και μετα μου τα επιστρεφει η εταιρια στο paypal, αλλα ετσι δε με συφμερει γιατι δε θα τα παρω στο χερι μετα τα λεφτα... Η θα χασω 3€ για να τα παρω στο χερι που ειναι τραγικο. Αυτά εδώ τι ακριβώς ειναι; To return fee πληρωνω; Στο Withdrawal Fee λεει free. Δε ξερω τι ακριβως ειναι το return fee. Υποθετω τοσο χρεωνουν αν γινει στραβη και δε μπουν στη τραπεζα. Τα 3 ευρω ειναι προμηθεια της τραπεζας για τα εισερχομενα εμβασματα. Το paypal δεν εχει σχεση με αυτο. Αλλιως ανοιγεις εναν τρεχουμενο winbank direct στην Πειραιως που εχει επισης δωρεαν εισερχομενα εμβασματα χωρις απαιτηση διατηρησης ελαχιστου ποσου. Το εξηγεις λιγο; Και η Πειραιως χρεωνει για εμβασματα και μαλιστα 4 ευρω.
l3ft3r1s Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Το εξηγεις λιγο; Και η Πειραιως χρεωνει για εμβασματα και μαλιστα 4 ευρω. Τι έξοδα θα επιβαρύνομαι για την αποστολή του εμβάσματος; Η Τράπεζα Πειραιώς δεν θα σας επιβαρύνει με έξοδα για την επεξεργασία του εισερχόμενου εμβάσματός σας. Τα μόνα έξοδα που πιθανότατα να επιβαρυνθείτε, θα αφορούν την Τράπεζα αποστολής του εμβάσματός σας. Πηγή
mary Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Πηγή Ρε φιλε, αυτος ο τυπος λογαριασμου ειναι για καταθεσεις τουλ 20χ. Ε αν ειχα τοσα, λες να καθομουν ελλαδα;;;
l3ft3r1s Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ρε φιλε, αυτος ο τυπος λογαριασμου ειναι για καταθεσεις τουλ 20χ. Ε αν ειχα τοσα, λες να καθομουν ελλαδα;;; Δέχομαι ότι μπορεί να μην έχεις καταλάβει κάτι καλά για τον τύπο του λογαριασμού και σε ποιούς απευθύνεται, αλλά έτσι από περιέργεια, οι 20.000 πως προέκυψαν?
parsifal Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Για να δώσουμε μία περιεκτική και γενικής ισχύος απάντηση στο θέμα «Πόσο μου κοστίζει το τράβηγμα χρημάτων από το PayPal balance μου σε τραπεζικό λογαριασμό μου»: Όπως μπορείτε να δείτε και εδώ https://www.paypal.com/fi/cgi-bin/webscr?cmd=_display-withdrawal-fees-outside ...για τράπεζες εντός Ελλάδος και μέχρι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, το PayPal ΔΕΝ χρεώνει το λεγόμενο "withdrawal fee". Επομένως, η μόνη επιβάρυνση που έχουμε είναι η τυχόν προμήθεια που ζητά η τράπεζά μας για εισερχόμενα εμβάσματα. Αυτό είναι διαφορετικό για κάθε τράπεζα. Συνήθως οι τράπεζες διατηρούν (όχι πάντα σε εμφανές και εύκολα προσβάσιμο online σημείο) τιμοκατάλογο με χρεώσεις για τις διαφόρων τύπων κινήσεις, που μπορεί και να προβλέπει διαφορετικές χρεώσεις ανά τύπο λογαριασμού/καταθετικού προϊόντος, όπως υπεννοήθηκε πιο πάνω. Αναζητώντας και βρίσκοντας τον τιμοκατάλογο, θα έχετε ακριβή απάντηση στο αρχικό ερώτημα. 1
mary Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δέχομαι ότι μπορεί να μην έχεις καταλάβει κάτι καλά για τον τύπο του λογαριασμού και σε ποιούς απευθύνεται, αλλά έτσι από περιέργεια, οι 20.000 πως προέκυψαν? μλκ. Μεχρι 20χ λεει. Με το παρδον, τα πρωινα δε λειτουργω καλα
letom Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ούτε το μέχρι 20χ ισχύει. Δεν υπάρχει άνω ούτε κάτω όριο.
mary Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ούτε το μέχρι 20χ ισχύει. Δεν υπάρχει άνω ούτε κάτω όριο. Αφού καταχωρήσω την αίτηση τι πρέπει να κάνω; Για την ολοκλήρωση της αίτησης και την απόκτηση του λογαριασμού σας παρέχουμε δύο επιλογές:α) εντός ημερολογιακών 15 ημερών να αποστείλετε 1 έμβασμα έως €20.000 από λογαριασμό που τηρείτε σε άλλη Ελληνική τράπεζα και εντός ημερολογιακών 40 ημερών, από την ημερομηνία καταχώρησης της αίτησης σας, να επισκεφθείτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά αυτά που πιστοποιούν τα στοιχεία που έχετε δηλώσει. Μέχρι την επίσκεψή σας σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, ο λογαριασμός για λόγους ασφαλείας θα είναι δεσμευμένος αλλά οι τόκοι θα υπολογίζονται κανονικά.
letom Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω το λογαριασμό; Αρχικά, χρειάζεται να συμπληρώσετε την online αίτηση. Για την ολοκλήρωση της θα χρειαστείτε μόλις 10 λεπτά. Η online αίτηση αποτελείται από 4 απλά βήματα: 1. Καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων. 2. Επιλογή αρχικής χρηματοδότησης του λογαριασμού: Μέσω εμβάσματος από λογαριασμό σας σε άλλη Ελληνική τράπεζα Κατάθεση ποσού σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς 3. Αποδοχή των όρων χρήσης της winbank Direct4. Επιβεβαίωση και εγγραφή σας στην winbank Direct. Τα 20.000 μέγιστο όριο αφορούν στο πρώτο έμβασμα που θα στείλεις αν επιλέξεις αρχική χρηματοδότηση του λογαριασμού μέσω εμβάσματος. Από εκεί και έπειτα οι καταθέσεις σου μπορούν να είναι και 20 εκατομμύρια. Μπορείς όμως επιλέξεις αρχική χρηματοδότηση κατάθεση ποσού σε κατάστημα της Πειραιώς και όταν πας (έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί να το κάνεις) τα δικαιολογητικά για επιβεβαίωση του λογαριασμού, καταθέτεις εκεί επί τόπου και ένα ποσό όσο μικρό ή μεγάλο θες εσύ.
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δε ξερω τι λετε αλλά και 3000 (οπως λεει ο φιλος παραπανω να κανω στην eurobank) να ειχα δε θα καθομουν να ασχοληθω με τα 3ευρω Οταν εχεις 0 ευρω ομως τα 3 φαινονται.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δε ξερω τι ακριβως ειναι το return fee. Υποθετω τοσο χρεωνουν αν γινει στραβη και δε μπουν στη τραπεζα. Τα 3 ευρω ειναι προμηθεια της τραπεζας για τα εισερχομενα εμβασματα. Το paypal δεν εχει σχεση με αυτο. Το εξηγεις λιγο; Και η Πειραιως χρεωνει για εμβασματα και μαλιστα 4 ευρω. Ναι η πειραιως χρεώνει 4 ευρω το εισερχόμενο έμβασμα όπως και η ετε
letom Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σε τι είδος λογαριασμού χρεώνει 4 ευρώ το εισερχόμενο έμβασμα η Πειραιώς? Στον winbank direct που έχω εγώ δεν έχω χρεωθεί ποτέ τίποτα από εισερχόμενα εμβάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα