Christos21417 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ και τους δύο. Την μετατροπή την άλλαξα ώστε να την κάνει η τράπεζα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίσω πόσο θα κοστίζει συνολικά το προϊόν με μεταφορικά και μετατροπή; Την διεύθυνση που θα έρθει το προϊόν την βάζω στα ελληνικά και το όνομά μου με λατινικούς χαρακτήρες;
mary Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Στο τελος θα σου βγαλει το συνολικο ποσο.Για την τραπεζα δε θυμαμαι αν το εμφανιζει. Τα ΠΆΝΤΑ θα τα γραφεις με λατινικους χαρακτηρες. Ποτέ ελληνικά.
Christos21417 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Οκ σε ευχαριστώ. Την μετατροπή εννοείς δε θυμάσαι;
mary Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Οκ σε ευχαριστώ. Την μετατροπή εννοείς δε θυμάσαι; οχι. Απλα επειδη εχω balance και παντα τραβαει απο εκει λεφτα, αντι απο τη καρτα, δε θυμαμαι τι ποσό εμφανιζει αν δεν εχεις balance και αναγκαστει να τραβηξει απο καρτα. Παντως, τη προμηθεια της τραπεζας σιγουρα δε θα στη βγαζει στο τελικο συνολο.
PtiteCl0wne Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εκανα withdraw κατι χρηματα απο paypal, οταν λεει completed σημαινει πως τα χρηματα ειναι στην τραπεζα;; στην αρχη εγραφε pending.
Pseudonumo Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 <p>Εκανα withdraw κατι χρηματα απο paypal, οταν λεει completed σημαινει πως τα χρηματα ειναι στην τραπεζα;; στην αρχη εγραφε pending.</p> Γιατι δεν μπαινεις ebanking να δεις;
mary Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Εκανα withdraw κατι χρηματα απο paypal, οταν λεει completed σημαινει πως τα χρηματα ειναι στην τραπεζα;; στην αρχη εγραφε pending.Σημαίνει πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σε μερικές μέρες (3-5) θα δεις τα λεφτά στη τράπεζα
NemeSis1990 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Ερωτηση για PayPal: Ξεπερασα το ετησιο οριο 2500 ευρω και ζηταει και αλλα στοιχεια. Το εχει κανει καποιος αυτο να με συμβουλεψει;
GiOrGoSk21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Πήρατε σήμερα mail από το PayPal που αναφέρει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το eBay;;; Βασικά όταν ανοίγω το Policy Updates από το link του mail που παρέλαβα, μου βγάζει ένα κατεβατό (το οποίο είναι προφανώς από τη σελίδα του PayPal) αλλά μόλις γύρισα από τσίπουρα και δεν είμαι σε φάση... Κατάλαβε κανείς τι αλλαγές έγιναν; Είναι κάτι σοβαρό;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δες το αντίστοιχο θέμα του έβαυ μην τα ξαναγραφουμε
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Να ρωτησω κατι σχετικα με withdraw χρηματων που μπορει να εχει απαντηθει καπου αλλα ειναι απειρες οι σελιδες εδω. Εστω οτι λαβω καποια χρηματα σε ευρω και θελω να τα παρω στα χερια μου, τι δυνατοτητες εχω και τι παιζει με τις προμηθειες; Στον λογαριασμο μου εχω περασμενη μια debit master card που ειναι συνδεδεμενη σε τρεχουμενο λογαριασμο Eurobank. Το αναφερω μηπως βοηθαει αυτο και μπορεσουν να περαστουν τα χρηματα εκει.
mary Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Ναι, θα πας απο τη καρτελα withdraw και θα τα τραβηξεις στο λογαριασμο που εχεις δηλωσει. Εχε υποψιν σου οτι το paypal εχει διαφορετικη αναλογια σε ευρω-δολαριο και αναγκαστηκα θα κανει το ιδιο τη μετατροπη, επομενως πιο λιγα ευρω αποσο νομιζεις. Βαλε και 3 ευρω προμηθεια που κραταει η eurobank.... Αν ειναι λιγα τα δολαρια, κατω απο 100, θα σε συμβουλευα να τα αφηνες μεσα για μελλοντικες αγορες. Στη τσεπη ουτε 90 ευρω δε θα μπουν.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Βρε Μαίρη αφού λέει ότι τα χρήματα που θα λάβει είναι σε ευρώ, άρα δεν υπάρχει θέμα ισοτιμίας για το ππ
mentoras99 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Με την τελευταια αλλαγη στους ορους χρησης, αλλαξε τιποτε ουσιαστικο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα