Havik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Γελάω…. 2€ κάθε φορά που βάζεις χρήματα εως 200€, και 2€ κάθε φορά που κάνεις ανάληψη? Πραγματικά γελάω, όταν είχα prepaid στην Κύπρου μου κραταγαν 1€ για κάθε φόρτιση και δεν είχε καμία άλλη χρέωση, στην εθνική με το καλημέρα είσαι -4€ Virtual Prepaid Mastercard από Εθνική. Ευχαριστώ πολύ, η παραγγελία έγινε. Τελικό ποσό χρέωσης 244€ από μετατροπή της τράπεζας σε αντίθεση με τα 250 που ζητούσε το Paypal. Δελτίο Τιμών Συναλλάγματος Εθνική 30/03/2015 15:47:00 GBP 0.73320 175 / 0.73320=238.68€ άρα η προμήθεια από την τράπεζα είναι 5€, αν αγοράσεις κάτι φτηνό στο μελλον (π.χ. κάποιο παιχνίδι) ίσως να μην σε συμφέρει οπότε πρόσεχε την επιλογή με το νόμισμα στο paypal.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλησπερα.Αν εχω 2 λογαριασμους συνδεμενους σε μια καρτα.Σε περιπτωση αγορας μεσο paypal απο ποιον απο τους 2 θα τραβιξουν. χρηματα?Μιας και απ οτι ξερω δεν υπαρχει επιλογη στο paypal να δηλωσεις και αριθμο λογαριασμου αλλα μονο καρτα.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μπορείς να έχεις δύο λογαριασμούς με μια καρτα Εδίτ Για να σε προλάβω, η κάρτα συνδέετε και τραβάει μόνο από τον default λογαριασμό
mary Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δεν μπορείς να έχεις δύο λογαριασμούς με μια καρτα γινεται. Μπορει μια τραπεζα να σου περασει 2 λογαριασμους σε μια χρεωστικη. Τωρα το πως θα ξεχωρισει να τραβηξει απο τον ταδε, ειτε για paypal είτε σε μηχανακι, δε ξερω
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 γινεται. Μπορει μια τραπεζα να σου περασει 2 λογαριασμους σε μια χρεωστικη. Τωρα το πως θα ξεχωρισει να τραβηξει απο τον ταδε, ειτε για paypal είτε σε μηχανακι, δε ξερω Ναι τελικά δεν σε πρόλαβα διάβασε παραπάνω 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Παιδια στη καρτα μου την οποια την ανανεωσα προχθες (τρ Πειραιως) υπαρχει ενας λογαριασμος ο πρωτος ο οποιος ειναι στο ονομα μου καθαρα και ο δευτερος ο οποιος ειναι της μανας μου αλλα και σε μενα πλεον και μπηκε προχθες στην ανανεωση καρτας σαν δευτερος. (εμεις το ζητησαμε) Και στο atm πλεον μου βγαζει 2 λογαριασμους και διαλεγω εγω απο ποιον θελω να κανω αναληψη. Θελω να δουλεω σε τετοιες συναλλαγες μονο με τον πρωτο τον δικο μου και γι αυτο θελω να σιγουρευτω οτι θα τραβαει απο τον πρωτο λογαριασμο το paypal.
letom Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Επειδή έχω τρεις λογαριασμούς σε μία κάρτα και τη σύνδεσα πρόσφατα με pp, τα χρήματα τραβιούνται από τον κύριο λογαριασμό (τον οποίο τον ορίζεις εσύ να είναι αυτός που θες). Αν έχεις ebanking μπορείς να το κάνεις από εκεί. Σου το λέω με βεβαιότητα γιατί κι εγώ στην Πειραιώς είμαι και το έκανα με αυτό τον τρόπο. 2
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μπορείτε να το τσεκάρετε από το ebanking, αν δεν έχετε πάρτε τλφ τις τράπεζες σας
Chris_saxo vts Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, να κάνω κ εγώ μια ερώτηση. Θέλω να αγοράσω κάτι από Γερμανία κ για την πληρωμή μου έστειλε το iban κ το mail για το paypal. Επειδή πρώτη φορά κάνω με αυτόν τον τρόπο κάποια αγορά, άμα κάνω την πληρωμή με το paypal, πάω send money, βάζω το mail του κ το ποσό που θέλω. Στις δυο κουκκίδες που λέει I'm paying for goods or services κ I'm sending money to family or friends τι πρέπει να βάλω. Αυτό δεν το πολύ κατάλαβα. Με σκέτο το iban αμα πάω στην τράπεζα θα γίνει η πληρωμή? Δεν είναι λίγα τα χρήματα που θα δώσω... edit. αν βάλω το sending money to family μου βγάζει επιπλέον 11,16€. αφού είναι για αγορά, λογικά το πρώτο δεν πρέπει να επιλέξω?? paying for goods or services που λέει?? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2015 από Chris_saxo vts
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τελικά πήγα να κάνω την μεταφορά των χρημάτων αλλά επειδή ήμουν στην δουλειά κ δεν είχα υπολογιστή, το έκανα μέσω του κινητού. Αυτό κόλλησε γιατί δεν έχει κ τόσο καλό ίντερνετ (το πάτησα 2-3 φορές) κ όταν ξεκόλλησε μου έβγαλε αυτό το πράμα. sorry, we can't move forward. We couldn't verify your account. Τώρα το δοκίμασα που ήρθα σπίτι ξανά κ μου έβγαλε το ίδιο. Έστειλα κ μειλ στο paypal. Τι επαλήθευση πρέπει να κάνω δηλαδή??
NikosKallithea Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πάτησες το send 2-3 φορές ???? Γτο παυπαλ δεν κάνει για τέτοια παιχνιδάκια, θέλει μεγαλη προσοχή, τώρα πάτα συνέχεια και δες τι σου ζητάει να τους στείλεις η τι θέλουν για να στο κάνουμε verified.
Chris_saxo vts Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ναι, είχε κολλήσει το ιντερνετ κ πατούσα το send κ φόρτιζε λίγο αλλά δεν έκανε τπτ, κ ξαναπατούσα εγώ. Το πρωί που δοκίμασα από το κινητό πάλι το ίδιο μου έλεγε, όταν πήγα στη δουλειά κ δοκίμασα από τον υπολογιστή εκεί μου το έκανε κανονικά, χωρίς πρόβλημα! Τώρα τι κόλλημα είχε φάει δεν ξέρω.
Christos21417 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αρχικά ζητάω συγνώμη αν το θέμα μπαίνει σε λάθος σημείο. Έχω συνδέσει την προπληρωμένη με το paypal και έβαλα τον 4ψηφιο κωδικό που ζητάει για το 1.50€. Μπαίνοντας στο paypal βλέπω ότι αναφέρει Paypal balance:1.5€. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον λογαριασμό υπάρχει μόνο 1.5€ ή έτσι θα εμφανίζεται. Ίσως είναι χαζή απορία αλλά είμαι άσχετος.
mary Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Το paypal τραβαει απο τη καρτα πιστωτικη/χρεωστικη. Το 1,5 ευρω που σου πηρε απο τη καρτα για την επιβεβαιωσει, στο βαζει στο balance. Αυτο θα ξοδευτει μολις κανεις τη πρωτη σου αγορα. Καλες αγορες ευχομαι και προσεχε ποιον αφηνεις(paypal ή τράπεζα) να κανεις τη μετατροπη απο ευρω σε δολαρια ή λιρες.
Tzoustiniana Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αρχικά ζητάω συγνώμη αν το θέμα μπαίνει σε λάθος σημείο. Έχω συνδέσει την προπληρωμένη με το paypal και έβαλα τον 4ψηφιο κωδικό που ζητάει για το 1.50€. Μπαίνοντας στο paypal βλέπω ότι αναφέρει Paypal balance:1.5€. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον λογαριασμό υπάρχει μόνο 1.5€ ή έτσι θα εμφανίζεται. Ίσως είναι χαζή απορία αλλά είμαι άσχετος. Το 1.5 που βλέπεις είναι η επιστροφή της χρέωσης που έγινε μέχρι να περάσεις τον κωδικό. Τα λεφτά της κάρτας σου δεν φαίνονται στο PayPal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα