Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποτε περιμενω...αν κ απο της 22/01 εχουν περασει αρκετες μερες. Θα παρω κ τηλ αυριο την αλφα μπανγκ μηπως πρεπει να δωσω καποιο οκ για την συνναλαγη αυτη για να προχωρησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην ανυσηχείς. Οι αλλαγές που έκανες στο profile σου φταίνε, για λόγους ασφάλειας-επιβεβαίωσης γίνεται αυτό. Τέτοιες μικρο-δεσμεύσεις μου συνέβησαν κι εμένα (σχετικά πρόσφατα κιόλας) και μου είχαν φανεί κι εμένα περίεργες. Είχα μιλήσει και με το PayPal μέσω mail και μου εξήγησε ο υπάλληλος ότι είναι φυσιολογικές αυτές οι δεσμεύσεις. Θα σου επιστραφούν, απλά μπορεί να πάρει κάποιες μέρες (αν θυμάμαι καλά σε εμένα πέρασαν κάπου 7-10 μέρες).

Δεν ειναι κινηση, αλλα σαν δευσμευμενο ποσο που εχει μεινει απο τις 22/01 που εκανα paypal, και οι αλλες δυο χρεωσεις επειδη αλλαξα κατι στοιχεια μου στην paypal αυτοματα πηγε και με χρεωσε 1,02 ευρω.

1 22/1/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150122 4012329

2 8/2/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150208 4715263 

3 8/2/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150208 4724044

Αυτες δεν ειναι χρεωσεις του παυπαλ αλλα της καρτα σου

Μην ανυσηχείς. Οι αλλαγές που έκανες στο profile σου φταίνε, για λόγους ασφάλειας-επιβεβαίωσης γίνεται αυτό. Τέτοιες μικρο-δεσμεύσεις μου συνέβησαν κι εμένα (σχετικά πρόσφατα κιόλας) και μου είχαν φανεί κι εμένα περίεργες. Είχα μιλήσει και με το PayPal μέσω mail και μου εξήγησε ο υπάλληλος ότι είναι φυσιολογικές αυτές οι δεσμεύσεις. Θα σου επιστραφούν, απλά μπορεί να πάρει κάποιες μέρες (αν θυμάμαι καλά σε εμένα πέρασαν κάπου 7-10 μέρες).

Το παυπαλ δεν κανει ποτε αυθαίρετες χρεώσεις και μετά να στα επιστρέφει

Το παυπαλ δεν κανει ποτε αυθαίρετες χρεώσεις και μετά να στα επιστρέφει

Μα δεν είπα εγώ κάτι τέτοιο. Ούτε είναι "αυθαίρετο" να σου δεσμεύσει προσωρινά το PayPal 1 ευρώ λόγω κάποιας αλλαγής που έκανες στο profile σου, λογικό είναι. Εμένα ας πούμε μου είχε δεσμεύσει δύο φορές από 1 δολάριο γιατί όταν έκανα add μια 2η χρεωστική κάρτα, την έκανα Primary, μετά έκανα την 1η και μετά ξαναέκανα την 2η (εξού και οι δύο φορές). Δε θυμάμαι αν μου είχε δεσμεύσει και παλιότερα όταν είχα κάνει αλλαγή διεύθυνσης, πολύ πιθανό.

By the way, παρακάτω είναι ένα κομμάτι του mail-απάντησης του PayPal, όταν τους είχα ρωτήσει για το θέμα.

Mr. ______, I understand from your email that you are contacting us in relation to charges of $1.00 USD that have been made to your card ending V-8443.

I have reviewed your account and can see that these transactions are temporary authorisation charges. An authorisation is a common method banks use when validating that credit cards are active and available for online payments. Whenever you add or edit a card on your PayPal account, our credit card processor will temporarily place a $1.00 USD charge on your account as part of this authorisation process.

Please note:

• The authorisation will remain on your card for a short time and will show a "hold" or "pending" status.
  • It may take a few minutes or up to 30 days, depending on your bank, for the transactions to be removed from your account and the charges of $1.00 USD to be released to your card balance.
  • You may see an authorisation even if the card was not approved.

I trust that the above information may be useful in responding your query and resolving your issue. It has been my pleasure to assist you.

καλημερα παιδια.. πηρα κατι κινητα απο fastcardtech! σε ολα δεν μου εστειλαν εξτρα μπαταρια, οποτε μου πιστωσαν ενα ποσο στον λογ. μου στο site τους (οχι στο paypal) .. οταν ανοιξα case στο paypal εκλεισε αμεσως!!

επισης το τελευταιο τηλεφωνο δεν ανοιγε καν.. ανοιξα case αλλα δεν δεχοταν αυτοι να μου δωσουν λεφτα και ειπαν να το στειλω πισω, το στειλα αλλα το πακετο δεν πηγε ποτε... (unseccesfull delivery)!!! το θεμα ειναι τωρα πως το case ειναι closed..

ΤΙ μπορω να κανω? παλεβω 2 μηνες τωρα!! ειναι και 160 ευρω!

Η επισημη ενημερωση απο την paypal. Οσο για την τραπεζα μου ειπε πως σε 25 μερες εργασιμες επιστρεφεται αν καταλαβα καλα.

I have reviewed your email and I can confirm that this $1.00 USD is a temporary authorisation charge. An authorisation is a common method banks use when validating that credit cards are active and available for online payments. Whenever you add or edit a card on your PayPal account, our credit card processor will temporarily place a $1.00 USD charge on your account as part of this authorisation process.

Please note:

The authorisation will remain on your card for a short time and will show a "hold" or "pending" status.

It may take a few minutes or up to 30 days, depending on your bank, for the transaction to be removed from your account and the $1.00 USD to be released to your card balance.

You may see an authorisation even if the card was not approved.

Προς @GiOrGoSk21 και @FoT1s ξαναλέω δεν είναι χρεώσεις παυπαλ όπως λένε και τα μηνύματα που σας έστειλα αλλά μεταξύ των καρτών-τραπεζών

καλημερα παιδια.. πηρα κατι κινητα απο fastcardtech! σε ολα δεν μου εστειλαν εξτρα μπαταρια, οποτε μου πιστωσαν ενα ποσο στον λογ. μου στο site τους (οχι στο paypal) .. οταν ανοιξα case στο paypal εκλεισε αμεσως!!

επισης το τελευταιο τηλεφωνο δεν ανοιγε καν.. ανοιξα case αλλα δεν δεχοταν αυτοι να μου δωσουν λεφτα και ειπαν να το στειλω πισω, το στειλα αλλα το πακετο δεν πηγε ποτε... (unseccesfull delivery)!!! το θεμα ειναι τωρα πως το case ειναι closed..

Θα σε απογοητεύσω αλλά έκανες συνεχώς λάθος κινήσεις και τα λεφτά πέταξαν

Αυτό το unsuccesfull delivery το βγάζει πάντα. Δεν πηγαίνει ο ταχυδρόμος τα δέματα στην πόρτα τους, αλλά τα καταστήματα πηγαίνουν μια φορά την εβδομάδα και παραλαμβάνουν μαζικά δέματα.

99% οι κινέζοι σου, έχουν παραλάβει και δεν έχει φανεί στο status του tracking number.

Τώρα τελευταία έμαθα κι εγώ ότι υπάρχει μια εξτρά υπηρεσία ( χρεώνεται ) στα ΕΛΤΑ, αναφοράς παράδοσης του δέματος. Μάλλον είναι λίγο αργά για σένα, να το κάνεις, αφού θα πρεπε να το ζητήσεις και να το πληρώσεις την στιγμή της αποστολής αλλά πήγαινε στα ΕΛΤΑ και πες το πρόβλημα σου, μήπως βγάλεις κάποια άκρη. 

Αν αποδείξεις ότι παρέλαβε το κατάστημα , ίσως και να μπορείς να ξανανοίξεις το case.

παδιά την βοήθεια σας όσοι γνωρίζετε. Είχα κάνει μία παραγγελία απο το to2c ..τελικά μετα απο μία εβδομάδα την ακύρωσα γιατί με ενημέρωσαν αυτό το οποίο ήθελα και είχα ήδη πληρώσει δεν το έχουν στοκ ( elephone g7). Αυτοί απο μεριά τους έκανα refund και μου ήρθε mail απο το paypal οτι έγινε refund το ταδε ποσό. Όμως το συγκεκριμένο ποσό όταν κάνω log in στην winbank δεν φένεται.

να ξεκαθαρίσω οτι το refund στο paypal φαίνεται να είναι completed εδώ και 2-3 μέρες. το paypal λέει σε κάποιο σημείο

Refund:  

€145.85 EUR to Visa Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-8001
This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *TO2C". }

που σημαίνει οτι θα έπρεπε να εμφανιστεί. Ξέρει κανείς τι παίζει ? γιατί δεν έχουν φανεί τα λεφτά ακόμη στον λογαριασμό μου...? :unsure:

παδιά την βοήθεια σας όσοι γνωρίζετε. Είχα κάνει μία παραγγελία απο το to2c ..τελικά μετα απο μία εβδομάδα την ακύρωσα γιατί με ενημέρωσαν αυτό το οποίο ήθελα και είχα ήδη πληρώσει δεν το έχουν στοκ ( elephone g7). Αυτοί απο μεριά τους έκανα refund και μου ήρθε mail απο το paypal οτι έγινε refund το ταδε ποσό. Όμως το συγκεκριμένο ποσό όταν κάνω log in στην winbank δεν φένεται.

να ξεκαθαρίσω οτι το refund στο paypal φαίνεται να είναι completed εδώ και 2-3 μέρες. το paypal λέει σε κάποιο σημείο

Refund:  

€145.85 EUR to Visa Credit Card XXXX-XXXX-XXXX-8001

This transaction will appear on your credit card statement as "PAYPAL *TO2C". }

που σημαίνει οτι θα έπρεπε να εμφανιστεί. Ξέρει κανείς τι παίζει ? γιατί δεν έχουν φανεί τα λεφτά ακόμη στον λογαριασμό μου...? :unsure:

ναι γιατι το ποσο σου ειναι στον λογ/μο στο paypal. αν θες να το αγορασεις απο αλλου απλα καντο (αρκει να εχει paypal) και θα σ χρεωσει το balance του paypal

αν θες να βγαλεις τα λεφτα τα πιστωνεις στην καρτα σου.. (λογικα με καποια χρεωση)

papouss ευχαριστώ για την απάντηση :)

όταν λες οτι το ποσό είναι στο paypal μου ενοείς οτι στην αρχική σελίδα του paypal που λέει total balance θα έπρεπε να φένεται ?

γιατί όταν κάνω log in στο paypal στο total balance φαίνεται οτι έχω 0.00 euros.

btw τώρα που το ψάχνω λέει οτι το ποσό μεταφέρθηκε στην credit card μου ... λέει αυτά δηλαδή :

Feb 10, 2015   Transfer To
Credit Card
Completed
Details Transfer To Credit Card 1JT47692PY530710L   -€145.85 EUR €0.00 EUR   Feb 10, 2015   Currency Conversion (credit) To Euro
From U.S. Dollar
Completed
Details Currency Conversion (credit) To Euro From U.S. Dollar 40J762291M097932F   €145.85 EUR €145.85 EUR   Feb 10, 2015   Currency Conversion (debit) From U.S. Dollar
To Euro
Completed
Details Currency Conversion (debit) From U.S. Dollar To Euro 50R78474ER716331C   -$157.96 USD $0.00 USD   Feb 10, 2015 icon_note_16x16.gifrefund from to2c.sorry for this trouble.
  • refund from to2c.sorry for this trouble.
Refund From
蔡 清云
Completed
Details Refund From 蔡 清云 5D735652GE0016830   $157.96 USD $157.96 USD

που σημαίνει οτι μπήκαν στην κάρτα ? αλλα γιατί στην κάρτα δεν φένεται τίποτα ? sorry αλλα είμαι εντελως άσχετος και έχω φάει αγχος αυτές τισ 2 μέρες γιατί δεν βρίσκω άκρη.

papouss ευχαριστώ για την απάντηση :)

όταν λες οτι το ποσό είναι στο paypal μου ενοείς οτι στην αρχική σελίδα του paypal που λέει total balance θα έπρεπε να φένεται ?

γιατί όταν κάνω log in στο paypal στο total balance φαίνεται οτι έχω 0.00 euros.

btw τώρα που το ψάχνω λέει οτι το ποσό μεταφέρθηκε στην credit card μου ... λέει αυτά δηλαδή :

Feb 10, 2015   Transfer To
Credit Card
Completed
Details Transfer To Credit Card 1JT47692PY530710L   -€145.85 EUR €0.00 EUR   Feb 10, 2015   Currency Conversion (credit) To Euro
From U.S. Dollar
Completed
Details Currency Conversion (credit) To Euro From U.S. Dollar 40J762291M097932F   €145.85 EUR €145.85 EUR   Feb 10, 2015   Currency Conversion (debit) From U.S. Dollar
To Euro
Completed
Details Currency Conversion (debit) From U.S. Dollar To Euro 50R78474ER716331C   -$157.96 USD $0.00 USD   Feb 10, 2015 icon_note_16x16.gifrefund from to2c.sorry for this trouble.
  • refund from to2c.sorry for this trouble.
Refund From
蔡 清云
Completed
Details Refund From 蔡 清云 5D735652GE0016830   $157.96 USD $157.96 USD

που σημαίνει οτι μπήκαν στην κάρτα ? αλλα γιατί στην κάρτα δεν φένεται τίποτα ? sorry αλλα είμαι εντελως άσχετος και έχω φάει αγχος αυτές τισ 2 μέρες γιατί δεν βρίσκω άκρη.

Αυριο - μεθαύριο θα τα δεις και στην κάρτα σου Χρειάζονται 4-5 μέρες να εμφανιστούν και αυτό είναι θέμα της κάθε τράπεζας.

• Like 1

σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε για τις πληροφορίες !!! μακάρι να έχεις δίκιο γιατι είχα φάει αγχος απο το πουθενά. 

Μην ανησυχείς. Επιστράφηκαν στην κάρτα που έκανες αρχικά την αγορά.

Θα κάνουν από 2-3 ημέρες να φανούν μέχρι 25-30 σε ακραίες περιπτώσεις.

Συνήθως είναι 4-5 εργάσιμες όπως σου γράφει και από πάνω η magdalhnh.

/sc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...