Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ θερμά και τους δύο για το χρόνο που ξοδέψατε...η δική μου 2η συσκευή που το βλέπω είναι κινητό, ίσως να φταίει αυτό...τι να πω.

Διαφορετικά,μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια σε ολοι την παρεα!Εχω ενα προβλημα με το καταραμενο paypal :-(  εχω ξεχασει και τον κωδικο μου και της απαντισης στης ερωτισεις ασφαλειας....Δεν εχω περασει καμια καρτα ουτε κανεναν λογαριασμο τραπεζας.Εχθες ελαβα μια πληρωμη στον λογαριασμο μου στο paypal αλλα τωρα ετσι που τα εκανα δεν μπορω ουτε να μπω αλλα ουτε να στειλω την πληρωμη στο δικο του paypal λογαριασμο.Εστειλα και στο support(απαντισα στο αυτοπιιμενο μαιλ γιατι οπως παντα δεν απαντανε με την πρωτη φορα).Εχω ελπιδες να παρω πισω τον λογαριασμο και τα χρηματα η να αρχιζω να τα κλαιω?Ευχαριστω!

Πρεπει να εισαι ο πρωτος που το κανει, αρα καν' το οπωσδήποτε και πες μας και τον τρόπο :-D

Έχω νεότερα!

Thank you for sending your documents.

Type of article stands for the type of item(s) you are returning. For example, if you bought a jacket, it would be Clothes/Clothing or just Jacket. If it's a mobile phone - Electronic, and so on.

We will now process your request.

Thank you for using our service.

TELUS International 

:)

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα σας. Γνωριζει κανεις τι χρεωσεις ειναι απο την paypal ενα ποσο 1,02 ευρω που μου εχει χρεωθει ενα απο της 22/01 και αλλες δυο φορες στις 8/02?

Καλησπερα σας. Γνωριζει κανεις τι χρεωσεις ειναι απο την paypal ενα ποσο 1,02 ευρω που μου εχει χρεωθει ενα απο της 22/01 και αλλες δυο φορες στις 8/02?

Πως να γνωριζουμε εμεις τι κανεις εσυ με το παυπαλ

Σαν αιτιολογία τι σου γράφει δίπλα ?

Δεν ειναι κινηση, αλλα σαν δευσμευμενο ποσο που εχει μεινει απο τις 22/01 που εκανα paypal, και οι αλλες δυο χρεωσεις επειδη αλλαξα κατι στοιχεια μου στην paypal αυτοματα πηγε και με χρεωσε 1,02 ευρω.

1 22/1/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150122 4012329

2 8/2/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150208 4715263 

3 8/2/2015 1,02 0 ΕLΕCΤRΟΝ 20150208 4724044

Δλδ ΕΣΥ δεν εχεις κανει καμια κινηση χρημάτων στο λογαριασμό ακόμα ε ? Το 1.50 ευρώ για το verify στο πήραν ?

ναι, ολα αυτα εγινανα κανονικα μολις εκανα τον λογαριασμο κ εχω αγορασει πραγματα....αυτα τα 3 που ποσταρα παραπανω δεν ξερω γτ τα χρεωθηκα? επειδη αλλαξα στοιχεια διευθυνσης στην καρτα δλδ τραβανε 1 ευρω? και γτ απο τις 22 του μηνος ακομα δεν εχει ολοκληρωθει η διαδικασια για να την δω στις κινησεις?

Αν έκανες καποια αλλαγή, ναι είναι πιθανόν να σου τράβηξαν αυτά τα 1,02 ευρώ χ3 αλλά μην ανησυχείς θα στα δώσουν πάλι πίσω ,όπως το 1.5 του verify.Αυτό δεν ξέρω γιατί γίνεται και αργεί περισσότερο κ απο το verify.Υπομονή και θα στα δείξει και στις κινήσεις.

Επίσημη απάντηση από paypal : Whenever you register or edit a credit or debit card on PayPal, we verify the card information.  Card processors do this by submitting what is known as an authorization charge for $1.  This allows us to make sure the card information is accurate, thereby keeping everyone who uses PayPal safe.  Since they're only temporary charges, the card issuer releases them, although how long they will hold the dollar is actually up to the card issuer.  I know that with our own PayPal Debit MasterCard, the longest we will hold one is for five days.  Your actual card issuer may vary, though, so if you need them released, reach out directly to your card company.

Όχι δεν μου έχει συμβεί να αλλάξω στοιχεία στα τόσα χρόνια που έχω paypal.Οπότε απλά περιμένεις να σου έρθουν πίσω τα χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...