Nitrous18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 να ρωτησω κατι επειδη θελω να κανω μια αγορα και δεν εχω ξανα χρησιμοποιεισει Paypal να μου πειτε πως γινεται? Παω στο sent money -> μετα βαζω το μαιλ του πωλητη μετα τα λεφτα που κανει? δλδ ας πουμε 9,99λυρες αγγλιας θα βαλω 9,99 λυρες αγγλιας η την μετατροπη σε ευρο?? Α και κατι αλλο ξερει κανεις αν παρω τηλ την αλφα βανκ θα μου πει τον κωδικο του paypal οπως στην πειρεως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 εσυ θα βαλεις το ποσο που θελει ο πωλητης σου σε οτι νομισμα ειναι αυτο (δηλαδη θα βαλεις 9,99 λιρες) το paypal θα κανει μονο του την μετατροπη για να ζητησει απο την τραπεζα σου τα αντιστοιχα ευρω μολις κανεις την πληρωμη θα δεις την μετατροπη που σου κανει και το ποσο που τελικα θα δεις στον λογαριασμο που θα δεις στην καρτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitrous18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 εσυ θα βαλεις το ποσο που θελει ο πωλητης σουσε οτι νομισμα ειναι αυτο (δηλαδη θα βαλεις 9,99 λιρες) το paypal θα κανει μονο του την μετατροπη για να ζητησει απο την τραπεζα σου τα αντιστοιχα ευρω μολις κανεις την πληρωμη θα δεις την μετατροπη που σου κανει και το ποσο που τελικα θα δεις στον λογαριασμο που θα δεις στην καρτα σου ok thanks orck na sai kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δεν στέλνεις τίποτα πριν σου στείλει invoice ο πωλητής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitrous18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δεν στέλνεις τίποτα πριν σου στείλει invoice ο πωλητής.. ti einai to invoice? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ti einai to invoice? Είναι το τιμολόγιο που θα σου στείλει ο πωλητής στο mail σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitrous18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Είναι το τιμολόγιο που θα σου στείλει ο πωλητής στο mail σου. a ok mou steile thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitrous18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Είναι το τιμολόγιο που θα σου στείλει ο πωλητής στο mail σου. na se rotiso kati ekana ena bid sto ebay kai kerdise pote moy stelnei to invoice? mou exei steilei ena mail oti kerdisa kai oti prepei na pliroso auta ta xrimata. OMOS stin proti mou agora ekana bid kerdise kai mou esteile mail meta apo mia mera kai itan INVOICE. ama de mou steilei les na min to pliroso ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phgasos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν δεν γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης στο paypal; Για να γίνω πιο συγκεκριμένος ένας φίλος αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Αν και η εισαγωγή τόσο του username όσο και του κωδικού είναι σωστή(σ'αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος) το σύστημα δεν τον αφήνει να μπεί. Το πιο περίεργο όμως είναι ότι το ίδιο συμβαίνει και στο yahoo mail(με αυτό που έχει εγγραφεί στο paypal). Αρχίζω να πιστεύω ότι κάποιος βρήκε τους κωδικούς και για τα δύο. Επίσης του είπα να πάει να κάνει μια ενημέρωση και μου είπε ότι λείπουν περίπου 60 ευρώ. Ο φίλος είναι τελείως άσχετος και δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να του έκλεψαν τους κωδικούς. Μήπως γνωρίζει κανείς τι θα πρέπει να κάνουμε σ' αυτήν την περίπτωση; Οι κωδικοί μπορούν να ανακτηθούν;;; Επίσης η κίνηση που πολύ πιθανόν έχει γίνει, μπορεί να ακυρωθεί και να επιστρέψουν τα χρήματα; Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα παλιότερα όταν κάποιος μου είχε κλέψει και είχε αλλάξει τους κωδικούς μου τόσο στο ebay όσο και στο yahoo mail ταυτόχρονα και επειδή τότε χρησιμοποιούσα το yahoo σαν e-mail ότι απαντήσεις μου έστελνε το ebay πήγαιναν στο yahoo με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα διαβάσω ( βλέπεις είχα κάνει το λάθος να χρησιμοποιώ τα ίδια στοιχεία και στους δύο λογαριασμούς και προφανώς έκανα την βλακεία και έδωσα τα στοιχεία μου σε παραπλανητικά link ευτυχώς που στο paypal χρησιμοποιούσα διαφορετικά στοιχεία ) Αφού δοκίμασα τα πάντα για να ανακτήσω πάλι τους λογαριασμούς μου και δεν κατάφερα τίποτα έστειλα e-mail τόσο στο ebay όσο και στο yahoo εξηγώντας τους τι ακριβώς είχε συμβεί και αυτοί με τη σειρά τους μου ζήτησαν να στείλω με fax ένα σωρό χαρτιά ( ταυτότητα , αντίγραφο λογαριασμού πιστωτικής κάρτας με καλυμμένα τα τελευταία 4 νούμερα της κάρτας και αν θυμάμαι καλά και φωτοτυπία του διπλώματος σε περίπτωση που δεν είχα ταυτότητα ) όλα αυτά τα έστειλα με φαξ στο νούμερο που μου δώσανε και όταν αυτοί πείστηκαν για την ταυτότητα μου έδωσαν ένα προσωρινό password ώστε να μπορέσω να μπω στο λογαριασμό μου και να το αλλάξω ( password ) .Κάτι αντίστοιχο έγινε και με το yahoo μόνο που σε αυτούς η ταυτοποίηση έγινε μέσω e-mail ( ευτυχώς είχα και δεύτερο e-mail ). Μου ζήτησαν διάφορα προσωπικά στοιχεία που μόνο ο πραγματικός χρήστης γνωρίζει . ελπίζω να βοήθησα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Βοήθησες. Πάντως απ'ότι κατάλαβα αν προσέχεις δεν πρόκειται να την πατήσεις. Όταν λες έδωσες τα στοιχεία σου σε παραπλανητικά link τί ακριβώς εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phgasos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 na se rotiso kati ekana ena bid sto ebay kai kerdise pote moy stelnei to invoice? mou exei steilei ena mail oti kerdisa kai oti prepei na pliroso auta ta xrimata. OMOS stin proti mou agora ekana bid kerdise kai mou esteile mail meta apo mia mera kai itan INVOICE. ama de mou steilei les na min to pliroso ? Συνίθως e-mail σου στέλνει και το ebay και ο seller μπορείς να πληρώσεις κατευθείαν ακολουθόντας το αντιστοιχο link στο ebay αυτό θα σε οδηγήσει κατευθείαν στον λογαριασμό σου στο paypal . Αν δεν πληρώσεις αυτό που κέρδισες και εφόσον δεν έρθεις σε επαφή με τον πωλητή ώστε να κάνεις κάποιου είδους διακανονισμό ( σε περίπτωσει που δεν επιθυμείς να πάρεις αυτό που έχεις κερδίσει ) αυτός θα σου αφήσει αρνητικό feedback πράγμα που επηρεάζει τη αξιοπιστία σου σαν μέλος . Οσο ποιο καλύτερο feedback έχεις τόσο ποιο εύκολα σε εμπιστεύονται. Επίσης , λαμβάνοντας αρνητικά σχόλια μπορεί το ebay να σε διαγράψει από μέλος και να σε βάλει σε black list. Από την άλλη μεριά μπορείς να μπεις κατευθείαν στο λογαριασμό σου στο paypal και πηγαίνοντας στο send money - Pay for eBay Items θα βρεις ότι έχεις κερδίσει στο ebay επιλέγοντας το αντίστοιχο προϊόν απλά δίνεις την εντολή πληρωμής όλα τα απαραίτητα στοιχεία είναι ήδη συμπληρωμένα το μόνο που ίσως χρειαστεί να αλλάξεις είναι τα ταχυδρομικά έξοδα ( εδώ θέλει προσοχή σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τα έξοδα αποστολής καλό είναι να έρθεις σε επαφή με τον πωλητή πριν στείλεις χρήματα ) επίσης πολλοί σου χρεώνουν ένα μικρό ποσό σαν ασφάλεια σε περίπτωση απώλειας είναι υποχρεωμένοι να σου στείλουν πίσω τα χρήματα σου ή να σου αντικαταστήσουν το προϊόν σε περίπτωσει που αυτό χαθεί. Γι αυτό πριν στείλεις χρήματα και εφόσον δεν επιθυμείς ασφάλεια μεταφοράς απλά σβήσε αυτό το ποσό . Τέλος εγώ αυτό που κάνω είναι μαζί με τα χρήματα στέλνω και e-mail στον πωλητή με την Απόδειξη του paypal και τα προσωπικά μου στοιχεία σαν επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phgasos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Βοήθησες. Πάντως απ'ότι κατάλαβα αν προσέχεις δεν πρόκειται να την πατήσεις. Όταν λες έδωσες τα στοιχεία σου σε παραπλανητικά link τί ακριβώς εννοείς? μου στειλανε e-mail από το ebay ( τότε και εγώ ήμουν πρωτάρεις και ανυποψίαστος περίπου το 2000 έγινε αυτό ) οτι λογω καποιον προβλημάτων εχουν χαθει κάποιοι λογαριασμοί και χρειάζονται password καιi username μου στείλανε ακριβές αντίγραφο της σελίδας που μπαίνω στο λογαριασμο μου ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ EBAY - PAYPAL μέσο e-mail ( ακόμη και σημερα εξακολουθουν να μου στελνουν διαφορα τετοια παραπλανητικά μόνο που τα καταγγέλω στο ebay για έλεγχο ) πάτησα το αντιστοιχο link έβαλα τα στοιχεια που μου ζήτησαν και όταν την επόμενη μερα επιχειρησα να ξαναμπώ στο λογαριασμό μου δεν μπορουσα να μπω με τίποτα .Οταν τους έστειλα το πρωτο e-mail και πήγα στο yahoo να διαβάσω την απαντηση είδα οτι και εκεί δεν μπορούσα να μπώ επίσης. τώρα τελευταία στελνουν link με τη διευθυνση του ebay με τη μορφη image αν προσπαθίσεις να βαλεις τα στοιχεία σου στα αντιστοιχα κουτάκια αυτόματα μεταφερεσαι στη σελιδα του ebay ΕΥΤΥΧΩς o explorer ο 7 τα αναγνωρίζει κατι τετοια και προηδοποιη τον χρηστη όταν πάει σε τετοιου ίδους σελίδες . Καλό ειναι και το ebay toobar γι' αυτές τις περιπτώσεις. Επισης οταν μπαινουμε σε sites που ζητανε προσωπικά στοιχεία από καρτες και λογαριασμους πρεπει παντα να προσεχουμε οι σελιδες που μπαινουμε να ειναι υψηλης ασφαλειας θα πρεπει ΠΑΝΤΑ να εχουν https στο τελος και το σήμα του λουκέτου να βγαινει κάτω δεξια στη γραμμή κατάστασεις και γι ' αυτους που χρησιμοποιουν το ebay toolbars η αντίστοιχη μπαρα γίνεται πρασινη οταν μπαινουμε σε λογαριασμους ασφαλειας. ελπίζω να βοήθησα ακόμη περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nitrous18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 μπραβο πηγασε πολυ καλο κειμενο χρειαζεται να καταλαβενουμε τους επιτιδιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 γραφτηκα πληρωσα κατι μεσω πιστωτικης και τωρα θελω να καταργησω τελειως το λογαριααμο γινεται? απο τα παραπανω που διαβασα το μονο που βρηκα πως γινεται ειναι να βγαλω τα στοιχεια της καρτας μπορω να διαγραψω πληρως το λογαριασμο ? Ακυρο: Απο το closing Account γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
system Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Σ'ευχαριστούμε Phgasos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα