Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κανεις δε ξέρει; Κανεις δεν εχει τραβηξει ποσό απο το balance στη τράπεζα;

Ειχα ακριβως την ιδια απορια. Η απαντηση ειναι οτι θες δε θες η μετατροπη γινεται απο την paypal! Αν πας να τα τραβηξεις σε usd τοτε στα μετατρεπει αυτοματα...

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έφτιαξα μια προπληρωμένη κάρτα της Πειραιώς και την συνδεσα με PayPal account. Πάτησα Verification και μου λέει ότι πήρε 1,5 ευρώ. Εγώ τώρα τι κάνω ? Περιμένω 2-3 μέρες ? Και μετά τον τετραψήφιο κωδικό από ποιον τον παίρνω και που τον βάζω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Σήμερα έφτιαξα μια προπληρωμένη κάρτα της Πειραιώς και την συνδεσα με PayPal account. Πάτησα Verification και μου λέει ότι πήρε 1,5 ευρώ. Εγώ τώρα τι κάνω ? Περιμένω 2-3 μέρες ? Και μετά τον τετραψήφιο κωδικό από ποιον τον παίρνω και που τον βάζω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα. Καλύτερα να έβγαζες μια χρεωστική, κ εγώ τέτοια έχω κ την επαναφορτίζω από on line ατμ χωρίς να μου κρατάει κάθε φορα προμήθεια η τράπεζα όταν βάζω χρήματα. Το 1,5 ευρώ νομίζω στο επιστρέφει μετά το ebay. Για τον τετραψήφιο κωδικό μπορείς να πας σ'ενα κατάστημα κ να ζητήσεις να στον πουν. Καλό θα ήταν να βγάλεις κ κωδικούς για e-bankig, είναι πολύ χρήσιμο.

Δημοσ.

ακριβως, αν εχεις web banking μπορεις να δεις εκει τον 4ψηφιο κ να τον βαλεις στο paypal, το 1,5 ευρω θα στο επιστρεψει το paypal

Δημοσ.

Γινεται να εχω WebBanking με μια προπληρωμενη????. Και αμα δεν εχω, τον κωδικο θα παω να τον ζητησω απο την τραπεζα??? Και μετα που τον πληκτρολογο? ΣΟρρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα τελειος ασχετος με αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Ναι γίνεται να έχεις κ με προπληρωμένη κάρτα. Ακριβώς, πας στην τράπεζα κ στον λένε. Μετά αν θυμάμαι καλά πηγαίνεις στο προφίλ σου στο paypal κ το συμπληρώνεις εκεί.

Δημοσ.

Ναι γίνεται να έχεις κ με προπληρωμένη κάρτα. Ακριβώς, πας στην τράπεζα κ στον λένε. Μετά αν θυμάμαι καλά πηγαίνεις στο προφίλ σου στο paypal κ το συμπληρώνεις εκεί.

Εντάξει όλα Οκ. Πήγα σήμερα στην τράπεζα και πήραν τηλέφωνο και μου τον έδωσαν. Τον έβαλα στο Confirm Debit or Credit και όλα καλά. Σας ευχαριστώ όλους :D

Δημοσ.

Καλησπέρα,

κέρδισα ένα dispute στο paypal και τώρα πρέπει να στείλω πίσω στην κίνα ένα κινητό για να αποζημιωθώ.

Με τι μέθοδο να το στείλω ώστε να έχω tracking που να το αναγνωρίζει το paypal; και πόσο θα κοστίσει;

Δημοσ.

Συστημενο σαν επιστολη και θα σου βγει κανα 10ρικο.

Διαβασε στο διπλα φορουμ για αποστολες σε κινα για να μη τη πατησεις με θεματα του στυλ "εφτασε κινα και ο κινεζος λεει πως δε το πηρε"

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Συστημενο σαν επιστολη και θα σου βγει κανα 10ρικο.

Διαβασε στο διπλα φορουμ για αποστολες σε κινα για να μη τη πατησεις με θεματα του στυλ "εφτασε κινα και ο κινεζος λεει πως δε το πηρε"

Δίπλα φόρουμ ποιό εννοείς;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δίπλα φόρουμ ποιό εννοείς;

δες εδώ, ειναι παρεμφερές θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...