kostas123pao Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Παιδιά έκανα σήμερα ακύρωση μια αγορά ενός κινητού και στο paypal γράφει refund completed. Αλλά όταν πήγα να κάνω μια αγορά μου αρνήθηκε σαν να μην γύρισαν τα λεφτά. Τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Λοιπόν, ο father ξέχασε τον κωδικό απο paypal. Κάνω ανάκτηση μου στέλνει λινκ στο mail και όταν πάω να βάλω νέο κωδικό ζητάει ερώτηση ασφαλείας την οποία δεν θυμόμαστε και λογικά είχαμε γράψει καμια μλκία έτσι στην τύχη γιατί δοκιμάσαμε πολλές πιθανές απαντήσεις. Πώς αλλιώς γίνεται να τον βρούμε τον κωδικό??? Πρέπει να κάνουμε νέο λογαριασμό? Πριν καιρό είχα κάνει ανάκτηση κωδικού, επίσης χωρίς να θυμάμαι την ερώτηση ασφαλείας, αλλά είχε επιλογή για τον αριθμό της πιστωτικής που είχα στο paypal τον πέρασα και έβαλα νέο κωδικό. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι απο τότε, αλλά ψάξτο αν σου έχει και την επιλογή αυτή, αντι της ερώτησης ασφαλείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Παιδιά έκανα σήμερα ακύρωση μια αγορά ενός κινητού και στο paypal γράφει refund completed. Αλλά όταν πήγα να κάνω μια αγορά μου αρνήθηκε σαν να μην γύρισαν τα λεφτά. Τι γίνεται? Τα λεφτά θέλουν κάμποσο να μπουν στον λογαριασμό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podarilos Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εχω καποιο σεβαστο ποσο στην paypal απο πωλησεις σε usd. Τι με συμφερει καλυτερα: να τα μετατρεψω σε ευρω και να τα κανω withdraw (εντος paypal) η να τα κανω withdraw σε usd και να τα μετατρεψει αυτοματα η τραπεζα μου σε ευρω; Τραπεζα πειραιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα! Μου ήρθε ένα email από το support του paypal που με παροτρύνει να κατεβάσω το συνημμένο αρχείο και να το συμπληρώσω ώστε να επαναφέρω τον λογαριασμό μου. Το έχετε υπόψη σας; Είναι κάποιος ιός, σπαμ κτλ.;; Δεν έχω κλειδώσει τον λογαριασμό μου πχ λόγω λάθους κωδικού ή κάτι τέτοιο τέλοσπαντων. Γιατί το έστειλαν αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Κατα πασα πιθανοτητα ψευτικο μέηλ ηταν. Αγνοησε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα! Μου ήρθε ένα email από το support του paypal που με παροτρύνει να κατεβάσω το συνημμένο αρχείο και να το συμπληρώσω ώστε να επαναφέρω τον λογαριασμό μου. Το έχετε υπόψη σας; Είναι κάποιος ιός, σπαμ κτλ.;; Δεν έχω κλειδώσει τον λογαριασμό μου πχ λόγω λάθους κωδικού ή κάτι τέτοιο τέλοσπαντων. Γιατί το έστειλαν αυτό; Σβησε το μπορει να σε κανει redirect καπου αλλου για να σου κλεψουν τον κωδικο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα! Μου ήρθε ένα email από το support του paypal που με παροτρύνει να κατεβάσω το συνημμένο αρχείο και να το συμπληρώσω ώστε να επαναφέρω τον λογαριασμό μου. Το έχετε υπόψη σας; Είναι κάποιος ιός, σπαμ κτλ.;; Δεν έχω κλειδώσει τον λογαριασμό μου πχ λόγω λάθους κωδικού ή κάτι τέτοιο τέλοσπαντων. Γιατί το έστειλαν αυτό; ρίξε μια μάτια στο Προστασια στις αγορες σας διαδυκτιο (στο paypal) και διάβαζε και το κείμενο είναι το ίδιο με αυτό που σας ήρθε και εσένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ρίξε μια μάτια στο Προστασια στις αγορες σας διαδυκτιο (στο paypal) και διάβαζε και το κείμενο είναι το ίδιο με αυτό που σας ήρθε και εσένα; Ναι αυτό το email ήταν. Το έσβησα το email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παιδια καλησπέρα. Μετα από αίτημα για full refund με ειδοποίησαν ότι τα χρήματα επιστράφηκαν. Θέλω να μου πείτε μετά από πόσες μέρες θα τα δω στο balance; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν εμφανιζονται στο balance αλλά στη κάρτα αν δε κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν εμφανιζονται στο balance αλλά στη κάρτα αν δε κάνω λάθος. ακριβως, μετα απο 4-5 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ευχαριστω. Ακομα κι αν η αγορα εγινε μεσω paypal παλι στην καρτα πανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ευχαριστω. Ακομα κι αν η αγορα εγινε μεσω paypal παλι στην καρτα πανε; Τι εννοεις, πως αλλιως θα γινοταν η αγορα, για παυπαλ δεν μιλαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Λαθος διατυπωση. Ενα μερος του ποσου πληρωθηκε απο το balance του paypal και το υπολοιπο απο την καρτα μου. Καταλαβα παντως, ευχαριστω και παλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα