Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πρόκειται ποτε να δεις τα χρήματα αυτά στην πιστωτική σου κάρτα, αν τα θέλεις πρέπει να συνδέσεις στο παυπαλ ενα τραπεζικό λογαριασμό

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πρόκειται ποτε να δεις τα χρήματα αυτά στην πιστωτική σου κάρτα, αν τα θέλεις πρέπει να συνδέσεις στο παυπαλ ενα τραπεζικό λογαριασμό

και θα δω τα χρήματα εκεί αντί της πιστωτικής, πόσες μέρες συνήθως μετά την κατάθεσή τους?

Δημοσ.

καλησπερα και Χρονια Πολλα, τα χρηματα θα μεταφερθουνε στο λογαριασμο paypal που εχεις  και απο εκει με δικια σου εντολη θα τα μεταφερεις στον λογαριασμο που εχεις δηλωμενο,(δηλαδη, ενα paypal=με δυο λογαριασμοι )το πόσο χρονο χρειαζεται για την μεταφορα τους αυτο εξαρτατε απο την καθε τραπεζα

Δημοσ.

σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. είναι η πρώτη φορά που θα μου στείλουν χρήματα , είχαν επιστραφεί κάποια χρήματα από αγορά αλλά είχαν μπει στην πιστωτικη που έχω δηλωσει.

Δημοσ.

Τα χρήματα εμφανίζονται άμεσα, απλά είναι δεσμευμένα για κάποιες μέρες γιατί αυτός που τα έστειλε μπορεί να αμφισβητίσεις την αποστολή τους

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ενώ εδώ και αρκετά χρόνια κάνω αγορές απο ebay με πληρωμές μέσω PayPal, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, έχω προβληματιστεί για auction που κέρδισα χθές..

Το πόσο είναι περίπου 450€ και όπως καταλαβαίνετε, θέλω τουλάχιστον να είμαι εξασφαλισμένος οτι αν γίνει κάποια στραβή, θα τα πάρω πίσω.

Γι αυτό θα ήθελα να έχω απάντηση απο άτομα που γνωρίζουν και έχουν εμπειρία και όχι απλά τυχαίες απόψεις..

(Sorry αν ακούγεται κάπως.. :-))

Αφού κέρδισα το auction, πήγα μέσω του "Pay Now" να πληρώσω των πωλητή, το οποίο δε με οδηγούσε αυτόματα στο Paypal, αλλά το eBay με ενημέρωνε να επικοινωνήσω με τον πωλητή.

Ο πωλητής στο κείμενο της δημοπρασίας, ανέφερε οτι κάνει δεκτή την πληρωμή μέσω PayPal, χωρίς όμως να το έχει δηλωμένο στα Payment methods.

Μου έστειλε ο ίδιος μέσω του PayPal, Request For Money με το ποσό, αναφέροντας ακριβώς τον τίτλο του ebay auction καθώς και το item ID.

Επικοινωνώντας με μηνύματα μέσω eBay, με ενημέρωσε οτι λόγω "χακαρίσματος" στον eBay λογαριασμό του παλιότερα, κατάφεραν και του απέσπασαν χρήματα απο το PayPal που είχε συνδεδεμένο και έτσι πλέον δεν το έχει "συνδεδεμένο" με το eBay account του.

Το θέμα είναι οτι δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο και λόγω οτι και το ποσό είναι μεγάλο, ανησυχώ ιδιαίτερα.

Σίγουρα η όλη διαδικασία προβληματίζει, το ερώτημά μου είναι όμως αν κάνω την πληρωμή μέσω του PayPal και πάει κάτι στραβά (δεν παραλάβω το item ή πχ. μου στέλνει ένα τούβλο σε κουτί), με αποζημιώνει το PayPal? Και αν ναι, όλο το ποσό?

Επίσης θα πρέπει να κάνω "Pay" μέσω του request που μου έχει στείλει ή να κάνω εγώ σε αυτόν "Send Money" εξ αρχής?

Έχω στείλει και email στο PayPal με τις παραπάνω απορίες, χωρίς ακόμα να έχω λάβει απάντηση.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Ενώ εδώ και αρκετά χρόνια κάνω αγορές απο ebay με πληρωμές μέσω PayPal, χωρίς να έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, έχω προβληματιστεί για auction που κέρδισα χθές..

Το πόσο είναι περίπου 450€ και όπως καταλαβαίνετε, θέλω τουλάχιστον να είμαι εξασφαλισμένος οτι αν γίνει κάποια στραβή, θα τα πάρω πίσω.

Γι αυτό θα ήθελα να έχω απάντηση απο άτομα που γνωρίζουν και έχουν εμπειρία και όχι απλά τυχαίες απόψεις..

(Sorry αν ακούγεται κάπως.. :-))

Αφού κέρδισα το auction, πήγα μέσω του "Pay Now" να πληρώσω των πωλητή, το οποίο δε με οδηγούσε αυτόματα στο Paypal, αλλά το eBay με ενημέρωνε να επικοινωνήσω με τον πωλητή.

Ο πωλητής στο κείμενο της δημοπρασίας, ανέφερε οτι κάνει δεκτή την πληρωμή μέσω PayPal, χωρίς όμως να το έχει δηλωμένο στα Payment methods.

Μου έστειλε ο ίδιος μέσω του PayPal, Request For Money με το ποσό, αναφέροντας ακριβώς τον τίτλο του ebay auction καθώς και το item ID.

Επικοινωνώντας με μηνύματα μέσω eBay, με ενημέρωσε οτι λόγω "χακαρίσματος" στον eBay λογαριασμό του παλιότερα, κατάφεραν και του απέσπασαν χρήματα απο το PayPal που είχε συνδεδεμένο και έτσι πλέον δεν το έχει "συνδεδεμένο" με το eBay account του.

Το θέμα είναι οτι δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο και λόγω οτι και το ποσό είναι μεγάλο, ανησυχώ ιδιαίτερα.

Σίγουρα η όλη διαδικασία προβληματίζει, το ερώτημά μου είναι όμως αν κάνω την πληρωμή μέσω του PayPal και πάει κάτι στραβά (δεν παραλάβω το item ή πχ. μου στέλνει ένα τούβλο σε κουτί), με αποζημιώνει το PayPal? Και αν ναι, όλο το ποσό?

Επίσης θα πρέπει να κάνω "Pay" μέσω του request που μου έχει στείλει ή να κάνω εγώ σε αυτόν "Send Money" εξ αρχής?

Έχω στείλει και email στο PayPal με τις παραπάνω απορίες, χωρίς ακόμα να έχω λάβει απάντηση.

Αν δεν βρισκεις καπου αλλου το αντικειμενο και καιγεσαι να το αποκτησεις τοτε ναι κανε την παραγγελια.Τραβηξε ενα βιντεο την ωρα που ανοιγεις το δεμα σε περιπτωση που γινει μαλακια.

Αν σου απαντησε το ebay για το χακαρισμα, τοτε πιστευω οτι ειναι αξιοπιστος πωλητης αλλιως θα τον ειχε διαγραψει.

Βεβαια προσωπικα 3 φορες εκανα claim for dispute στο paypal και τα χρηματα μου γυρισαν μεσα σε 1 μηνα. Και οι 3 αγορες εγιναν εκτος ebay.

Δημοσ.

Αν δεν βρισκεις καπου αλλου το αντικειμενο και καιγεσαι να το αποκτησεις τοτε ναι κανε την παραγγελια.Τραβηξε ενα βιντεο την ωρα που ανοιγεις το δεμα σε περιπτωση που γινει μαλακια.

Αν σου απαντησε το ebay για το χακαρισμα, τοτε πιστευω οτι ειναι αξιοπιστος πωλητης αλλιως θα τον ειχε διαγραψει.

Βεβαια προσωπικα 3 φορες εκανα claim for dispute στο paypal και τα χρηματα μου γυρισαν μεσα σε 1 μηνα. Και οι 3 αγορες εγιναν εκτος ebay.

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.

Μου απάντησε το PayPal οτι με καλύπτει με δικό του Buyer Protection και έτσι προχώρησα στην πληρωμή.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω.. :-)

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!Χρειάστηκε να κάνω verify την κάρτα μου με 1.5 ευρώ. Σε ποιο σημείο της σελίδας σου εμφανίζει τον 4ψήφιο κωδικό για να κάνεις confirm μετά ? Εγώ δυστυχώς την πάτησα, έβαλα 3 φορές λάθος τον κωδικό (διότι δεν τον έβρισκα)  και μου έστειλαν mail οτι κλείδωσε το paypal. Χρεωστική έχω... Τι θα μπορούσα να κάνω?Πως μπορώ να το ξεκλειδώσω?Μήπως να καταργήσω την κάρτα και να βγάλω άλλη?

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα!Χρειάστηκε να κάνω verify την κάρτα μου με 1.5 ευρώ. Σε ποιο σημείο της σελίδας σου εμφανίζει τον 4ψήφιο κωδικό για να κάνεις confirm μετά ? Εγώ δυστυχώς την πάτησα, έβαλα 3 φορές λάθος τον κωδικό (διότι δεν τον έβρισκα)  και μου έστειλαν mail οτι κλείδωσε το paypal. Χρεωστική έχω... Τι θα μπορούσα να κάνω?Πως μπορώ να το ξεκλειδώσω?Μήπως να καταργήσω την κάρτα και να βγάλω άλλη?

Τωρα τιποτα, πρέπει να στείλεις στο παυπαλ αυτα που κατα 90% θα σου ζητήσουν.

Δημοσ.

Μου ζητουν διαφορα πραγματα: ταυτοτητα, χαρτια απο τραπεζα κτλ και δεν σας κρύβω οτι φοβαμαι να τα στείλω.Μήπως με συμφερει για να μην περάσω την βαβουρα αυτη, να την καταργήσω και να βγάλω μια καινουρια χρεωστική?Πως γίνεται να καταργήσω την ήδη υπαρχουσα απο το παυπαλ? 

Δημοσ.

Μου ήρθε αυτό το email να κάνω Escalate this dispute to a PayPal claim για να μην χάσω τα λεφτά μου;

Your dispute over the payment you sent to ..... Ltd will automatically
close on 4/27/2014. 

-----------------------------------
Transaction Details

Seller's Name: .... Ltd
Seller's Email: .....
Seller's Transaction ID: ......

Transaction Date: Mar 29, 2014
Transaction Amount: -.... GBP
Your Transaction ID: 6.......
Case Number: P........

Buyer's Transaction ID: 67B.........

If you are still trying to resolve the problem with your seller, keep in
mind that you have until 4/27/2014 to escalate the dispute to a PayPal
claim. 

By escalating to a claim, you would be asking PayPal to review the case and
decide the outcome.

We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it
unless you log in to the Resolution Center and escalate it before
4/27/2014. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal
claim.

Thank you, 

PayPal

Δημοσ.

Πρεπει να τα στειλεις και αλλη καρτα να βαλεις τα ιδια θα σου ζητησουν, εχεις καταδικαστεί :-D

Μου ζητουν διαφορα πραγματα: ταυτοτητα, χαρτια απο τραπεζα κτλ και δεν σας κρύβω οτι φοβαμαι να τα στείλω.Μήπως με συμφερει για να μην περάσω την βαβουρα αυτη, να την καταργήσω και να βγάλω μια καινουρια χρεωστική?Πως γίνεται να καταργήσω την ήδη υπαρχουσα απο το παυπαλ? 

Υπενθύμιση ειναι, σου λεει οτι, αν δεν το κανεις claim μέχρι τις 27/4 θα κλεισει

Μου ήρθε αυτό το email να κάνω Escalate this dispute to a PayPal claim για να μην χάσω τα λεφτά μου;

Your dispute over the payment you sent to ..... Ltd will automatically
close on 4/27/2014. 

Transaction Details

Seller's Name: .... Ltd
Seller's Email: .....
Seller's Transaction ID: ......

Transaction Date: Mar 29, 2014
Transaction Amount: -.... GBP
Your Transaction ID: 6.......
Case Number: P........

Buyer's Transaction ID: 67B.........

If you are still trying to resolve the problem with your seller, keep in
mind that you have until 4/27/2014 to escalate the dispute to a PayPal
claim. 

By escalating to a claim, you would be asking PayPal to review the case and
decide the outcome.

We will assume that the dispute is resolved and will automatically close it
unless you log in to the Resolution Center and escalate it before
4/27/2014. A closed dispute cannot be reopened or escalated to a PayPal
claim.

Thank you, 

PayPal

Δημοσ.

Υπενθύμιση ειναι, σου λεει οτι, αν δεν το κανεις claim μέχρι τις 27/4 θα κλεισει

Αρα και να μην κανω κατι εγω (Escalate this dispute to a PayPal claim) θα κλεισει και θα αποφασισει το paypal αν παρω τα λεφτα μου; Σωστα;

Δημοσ.

Σου απάντησα με πμ, το οποίο βαζω και εδω να υπάρχει

Ακριβώς το αντίθετο, αν δεν το κάνεις claim, θα κλείσει αυτόματα, που σημαίνει ότι δεν άνοιξε ποτέ, το παυπαλ μπαίνει στο παιχνίδι μόνο με claim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...