Crypton-R- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Καλώς, θα δοκιμάσουμε κι έτσι και βλέπουμε.. ευχαριστώ για τη βοήθεια! Η μετατροπή γίνεται πριν τα στείλει μεσα από τη σελίδα του ebanking ή γίνεται αυτόματα κατά την αποστολή, ξέρεις;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Η μετατροπή γίνετε στην τράπεζα που παραλαμβάνει το ξενο νόμισμα, προμήθεια αποστολής των χρημάτων έχουν και οι δυο πλευρές και τράπεζα που στέλνει και η τράπεζα που λαμβάνει, αλλα μικρά ποσά, τωρα για την τουρκιά ιδικά δεν εχω άποψη για τις προμήθειες μεταφοράς Τις ισοτιμίες τις ανακοινώνει καθε μερα η καθε τράπεζα
panos2171 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Από το πρωί θέλω να δηλώσω μια κάρτα και μου βγαζει αυτό The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience. Είναι δυνατόν να έχουν τόσες ώρες πρόβλημα?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Από το πρωί θέλω να δηλώσω μια κάρτα και μου βγαζει αυτό The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience. Είναι δυνατόν να έχουν τόσες ώρες πρόβλημα? Μηπως κανει κατι απο αυτα που εχουμε πει λοθος
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Νομίζω είναι πλέον γνωστά Έχει χρήματα η καρτα Είναι συμβατή με το παυπαλ Είναι ενεργοποιημένη Τα γράφεις σωστα Μήπως εχει πρόβλημα το σύστημα της τράπεζας σου Μίλησες με την τραπεζα ...κλπ κλπ
billsnake21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Σχετικά με paypal,σε ποια τράπεζα με συμφέρει πιστεύετε να την βγάλω? Ελληνιστί είναι χρεωστική ή προπληρωμένη η paypal?
GeorgeGK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Σχετικά με paypal,σε ποια τράπεζα με συμφέρει πιστεύετε να την βγάλω? Ελληνιστί είναι χρεωστική ή προπληρωμένη η paypal? Σε αυτό το θέμα ρωτάω και εγώ το ίδιο πράγμα οπότε αν θες δες εδώ! http://www.insomnia.gr/topic/515581-%CF%84%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-amazon-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-paypal/page-3 post 43
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Σε αυτό το θέμα ρωτάω και εγώ το ίδιο πράγμα οπότε αν θες δες εδώ! http://www.insomnia.gr/topic/515581-%CF%84%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-amazon-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-paypal/page-3 post 43 ευχαριστώ.. Ο παππούς μου έτυχε να έχει στην κατοχή του prepaid της eurobank.Δεν έχει βάλει τίποτα μέσα ακόμα ούτε κάτι άλλο.Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Σχετικά με paypal,σε ποια τράπεζα με συμφέρει πιστεύετε να την βγάλω? Ελληνιστί είναι χρεωστική ή προπληρωμένη η paypal? Τι σημαινει αυτο ? ευχαριστώ.. Ο παππούς μου έτυχε να έχει στην κατοχή του prepaid της eurobank.Δεν έχει βάλει τίποτα μέσα ακόμα ούτε κάτι άλλο.Τώρα εγώ τι πρέπει να κάνω? Για πες πας τι ακριβώς θέλεις , τι να βάλει μεσα και τι ειναι το "κατι αλλο"
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τι σημαινει αυτο ? Για πες πας τι ακριβώς θέλεις , τι να βάλει μεσα και τι ειναι το "κατι αλλο" τι εννοείς τι σημαίνει? Θέλω να πω δεν την έχει γεμίσει,δεν της έχει βάλει ούτε μισό ευρώ μέσα στην prepaid.Εκτός από το να πάω στην τράπεζα και να βάλω το πόσο που θέλω,πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 τι εννοείς τι σημαίνει? Θέλω να πω δεν την έχει γεμίσει,δεν της έχει βάλει ούτε μισό ευρώ μέσα στην prepaid.Εκτός από το να πάω στην τράπεζα και να βάλω το πόσο που θέλω,πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Με το τσιγκέλι στα βγαζω, να κανεις κατι αλλο για τι, να την συνδέσεις το παυπαλ?
billsnake21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Με το τσιγκέλι στα βγαζω, να κανεις κατι αλλο για τι, να την συνδέσεις το παυπαλ? ναι!να μπορώ να κοιτάζω μέσω ιντερνετ το ποσό μου το υπόλοιπό μου κτλ.Λογικά πρέπει να κάνω λογαριασμό έτσι δεν είναι?
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 τι εννοείς τι σημαίνει? Θέλω να πω δεν την έχει γεμίσει,δεν της έχει βάλει ούτε μισό ευρώ μέσα στην prepaid.Εκτός από το να πάω στην τράπεζα και να βάλω το πόσο που θέλω,πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Μπορείς να την βγάλεις σε όλες τις τράπεζες, αν δεν υπάρχουν λεφτά στον λογαριασμό της τράπεζας πάλι θα μπορείς να την βγάλεις αλλά δεν θα μπορείς να αγοράσεις.
makis855 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 πρόκειται σε λίγες μέρες να μου γίνει μια κατάθεση χρημάτων μέσω paypal. ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος με πιστωτική κάρτα. το πιστωτικό υπόλοιπο της κάρτας είναι πολύ μικρό. αυτό που θα συμβεί είναι να γυρίσει σε χρεωστικό , το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές αγορές? η μπορώ να το κάνω ανάληψη από κάποιο μηχάνημα? δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αντίστοιχη ερώτηση στο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα