NickAp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα και απο μένα παιδιά. μια εύκολη ερώτηση απο μένα. θέλω να αλλάξω ή έστω να βάλω και άλλη διεύθυνση στο paypal αλλά εξωτερικού(αμερική για την ακρίβεια) και δεν μπορώ να αλλάξω την χώρα! κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν γίνεται? EDIT: το βρήκα με λίγο ψάξιμο. δεν γίνεται. πρέπει να ανοίξεις καινούριο λογαριασμό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δε γίνεται, ορθώς, για λόγους ασφαλείας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ortal83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα,ίσως φανεί χαζή η ερωτησή μου αλλά έχω κολλήσει..θέλω να δηλώσω τον λογαριασμό που έχω στην Πειραιώς,στο paypal. Ο λογαριασμός αυτός ανοίχτηκε όταν απέκτησα την webbuy κάρτα και είναι συνδεδεμένος με αυτήν και την κάρτα του ΑΤΜ.Σε ένα πεδίο,πρέπει να επιλέξω αν ο λογαριασμός είναι checkings ή savings,δηλαδή όψεως ή ταμιευτηρίου.Πως μπορώ να καταλάβω τι από τα δύο είναι ο λογαριασμός μου; Το γράφει κάπου το βιβλιάριο;"Βιβλιάριο καταθέσεων" γράφει το δικό μου. Πήρα και στο 182838 αλλά μετά από 37 λεπτά ανάμονη,το έκλεισα.. Y.Γ.Ο.Κ. το βρήκα,είναι ταμιευτηρίου. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από ortal83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα μια ερωτηση που οσο το ψαχνω δε το βρισκω.. κατα καιρους βλεπω πολλα ατομα να λενε οτι εχουν βαλει την επιλογη οταν πληρωνουν με paypal σε ξενο νομισμα να υπολογιζει την ισοτημια με βαση την τραπεζα και οχι να την υπολογιζει το Paypal απο πιο μενου γινετε αυτο? γινεται βασικα? οσο και να το ψαχνω δεν μπορω να το βρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα μια ερωτηση που οσο το ψαχνω δε το βρισκω.. κατα καιρους βλεπω πολλα ατομα να λενε οτι εχουν βαλει την επιλογη οταν πληρωνουν με paypal σε ξενο νομισμα να υπολογιζει την ισοτημια με βαση την τραπεζα και οχι να την υπολογιζει το Paypal απο πιο μενου γινετε αυτο? γινεται βασικα? οσο και να το ψαχνω δεν μπορω να το βρω.. Profile - My money - My preapproved payments- Update - Set available funding resources - Conversion options (το ίδιο μετά στη κάρτα που θες) Και επιλέγεις "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionHurt1982 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια. Ισως η ερωτηση μου να είναι χιλιοαπαντημενη, απλα είναι 137 σελιδες κ για να την εντοπισω είναι λιγο δυσκολο..Μπορει καποιος να μου πει αν η αγορα μεσω paypal χρεωνει καποια προμηθεια? Τελικα συμφερει η αγορα μεσω paypal ή απευθειας με τη prepaid visa που εχω? Εννοω το τελικο ποσο που θα πληρωσω θα ναι το ιδιο και στις δυο περπιτωσεις? Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Το ίδιο ποσό ακριβώς, εκτός αν η συναλλαγή είναι σε νόμισμα εκτός ευρώ και επιλέξεις στο checkout του paypal η μετατροπή να γίνει από το ίδιο και όχι από την τράπεζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σήμερα έκανα έναν λογαριασμό paypal και έβαλα την κάρτα μου και την δεχτηκέ αλλά δεν μπορώ να τραβήξω λεφτά από την κάρτα στο υπόμενου του my account λέει ώς 2 επειλογή Top up και δεν έχει να βάλω λεφτα τί εκανα λάθος σας ευχαρηστώ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δε χρειαζεται να βαλεις λεφτά στο paypal. Σε καθε αγορα θα στα τραβαει απο τη καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Θα πρέπει επίσης να βεβαιώσεις την κάρτα με τον τετραψήφιο που εμφανίζεται στην χρέωση μετά από 2-3 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα και χρονια σας πολλα, μια απορια εχω, αν στειλω χρηματα σε φιλο με paypal ποσο με χρεωνει? εχω eurobank ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα και χρονια σας πολλα, μια απορια εχω, αν στειλω χρηματα σε φιλο με paypal ποσο με χρεωνει? εχω eurobank ευχαριστω! https://cms.paypal.com/be/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/UserAgreement_full&locale.x=en_EN#Schedule%201.%20Table%20of%20Fees 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 https://cms.paypal.com/be/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/UserAgreement_full&locale.x=en_EN#Schedule%201.%20Table%20of%20Fees ευχαριστω φιλε, επειδη δε καταλαβα σωστα, 0,4% ειναι η 3,8% επι της αξιας? prepaid της eurobank εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω φιλε, επειδη δε καταλαβα σωστα, 0,4% ειναι η 3,8% επι της αξιας? prepaid της eurobank εχω Λέει λοιπόν 0,4% Τέλος για την πληρωμή που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το PayPal ισορροπία ή τραπεζικό λογαριασμό 3,8% Χρέωση για την πληρωμή χρηματοδοτείται πλήρως ή εν μέρει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Λέει λοιπόν 0,4% Τέλος για την πληρωμή που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το PayPal ισορροπία ή τραπεζικό λογαριασμό 3,8% Χρέωση για την πληρωμή χρηματοδοτείται πλήρως ή εν μέρει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ε αυτο δε καταλαβα φιλε, τι θελει να πει με αυτο, στην δικια μου περιπτωση τι χρεωση εχω? prepaid της eurobank εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα