NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το παυπαλ δεν κραταει κανενα φορο, η τραπεζα σου ξερει τι ειναι το αλλο 1,5 ευρω, παρτους τηλεφωνο
timoboll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα μπορείτε να μου πείτε πως από κάρτα πιστωτική mastercard μπορώ να στείλω λεφτά στο paypal? ευχαριστώ
stathis97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα και απο εμενα, Eβγαλα μια prepaid καρτα απο την Eurobank πριν λιγες ημερες για να τη συνδεσω με το paypal ομως έκανα λάθος στην πληκτρολόγηση του (4-digit code) απο μεγαλη ^%^&%&* μου για τον έλεγχο της κάρτας από το Paypal (και εγινε disabled η καρτα),και τώρα δεν μου δέχονται την κάρτα και μου ήρθε αυτό το μήνυμα: Re-enable your card with PayPal You have reached the limit of attempts allowed to confirm your card. If you'd still like to use this disabled card with PayPal, we need you to send us some documents. Please upload the following documents: 1. A valid photo ID (front/back copy) 2. A recent card statement showing the last four digits of the card, your billing address and your full name as registered on your PayPal account The documents uploaded should be in English or translated into English and . We'll contact you within 7-10 business days to complete the procedure. If you have any problem uploading the file, please contact our Customer Support for help. Λιγο δυσκολο να το κανω μιας και θελει οπως λεει μεταφρασμενα στα αγγλικα απο (certified by a government agency) κατι που απαιτει χρηματα απο οσο γνωριζω. Βρήκα αυτο που φαινεται πολυ πιο ευκολο: What if I failed to confirm my debit or credit card? If the PayPal code is entered incorrectly 3 times, the credit card is disabled from the PayPal system. If you would like to use a card that has been disabled, contact us by clicking Contact Us at the bottom of any PayPal webpage so that we can help you re-add it. Once you have re-added the credit card, you can ask to have the PayPal code resent. Log in to your PayPal account. Click My Account. Click Confirm my debit or credit card under Notifications. Click Resend PayPal Code at the bottom of the page. If there is more than one card listed, choose the appropriate card in the drop-down menu. Click Save and Continue. A new PayPal code may be requested up to 3 times. (Click Resend PayPal Code at the bottom of the page. If there is more than one card listed, choose the appropriate card in the drop-down menu.) Ομως το υπογραμμισμενο κομματι δεν το βρίσκω στη σελιδα του paypal καποια βοήθεια; Τι πρεπει να κανω;Επειγον..
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν θα αποφύγεις την αποστολή των εγγράφων που σου ζητησαν. Οσο για το δευτερο δεν εχεις να χάσεις κατι (ετσι και αλλιως μπλοκαρισμένος εισαι) οπότε δοκίμασε το.
stathis97 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν θα αποφύγεις την αποστολή των εγγράφων που σου ζητησαν. Οσο για το δευτερο δεν εχεις να χάσεις κατι (ετσι και αλλιως μπλοκαρισμένος εισαι) οπότε δοκίμασε το. Προσπαθω το δευτερο μιας και το πρωτο μου φαινεται μανικι... αλλα δεν βλεπω πουθενα την επιλογη (Click Resend PayPal Code at the bottom of the page. If there is more than one card listed, choose the appropriate card in the drop-down menu.)... Λες αν παρω τηλ. να γινει τιποτα;.γιατι μεσω mail με το paypal δεν βλεπω να συνεννοούμαστε μιας και μια φορα που τους εστειλα προχθες μου απαντησαν με αυτοματη απαντηση κατι σχετικα ακυρο
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Να υποθεσω οτι, εφ' οσον σου ζήτησαν τα παραπανω στοιχεια, σε σενα δεν ειναι διαθεσιμη αυτη η επιλογη, αλλωστε τι νοημα θα ειχε.
kosmasgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 καλησπέρα. Βαριόμουν να βάλω χρήματα στην prepaid και έκανα συναλλαγή στο ebay με την πιστωτική μου πληρώνοντας μέσω ebay mobile. Αφού πέρασα την κάρτα στην φόρμα πλήρωσα κανονικά και ή κάρτα περάστηκε και στο λογαριασμό του paypal. Η συνναλαγή θα γίνει ή θα πρέπει να κάνω link and confirm την κάρτα ? , γιατί θέλω να την κάνω remove μετά την πληρωμή.
mary Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά, πόσες μέρες θέλει να έρθει ο 4ψηφιος κωδικός για να πιστοποιήσουν το λογαριασμο μου;; 2 μέρες πέρασαν και ακομα δεσμευμένο ειναι, οχι 1,5 ευρώ αλλά 2,5 ευρώ και δε ξέρω γιατί! Και ακομα περιμένω να αφαιρεθεί το ποσό και να δώ τον κωδικό!!
NikosKallithea Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά, πόσες μέρες θέλει να έρθει ο 4ψηφιος κωδικός για να πιστοποιήσουν το λογαριασμο μου;; 2 μέρες πέρασαν και ακομα δεσμευμένο ειναι, οχι 1,5 ευρώ αλλά 2,5 ευρώ και δε ξέρω γιατί! Και ακομα περιμένω να αφαιρεθεί το ποσό και να δώ τον κωδικό!! 5 μερες max για να φανει στην κάρτα σου 1
VasKag Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 εμενα εκανε μια μερα. χτες το πρωι εβαλα την καινουρια καρτα, και σημερα το απογευμα ειδα στο web banking τον κωδικο.
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 5 μερες max για να φανει στην κάρτα σου Τελικά 3 μερες μετά μου τραβηξε το 1,5 ευρώ το paypal, εγινε verified ο λογαριασμος μου και στο λεπτό, μου το ξαναεβαλε στο balance! Αλλά στην αρχη νομιζα πως μου δεσμευσε 2,5 ευρώ. Τελικά σημερα ειδα πως το 1,5 ευρω τραβηχτηκε οπως εγραφε το paypal. Απο τοτε που ανοιξα το λογαριασμο και εβγαλα τη καρτα δεν εκανα καποια άλλη κινηση/συναλλαγή. Αυτο το 1 ευρώ που ειναι δεσμευμενο παιζει να σχετιζεται με paypal;;;; Ξερει κανεις τι μπορεί να είναι; Καμιά ιδεα γιατι να μου δεσμευσει και ποιος 1 ευρώ;;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τελικά 3 μερες μετά μου τραβηξε το 1,5 ευρώ το paypal, εγινε verified ο λογαριασμος μου και στο λεπτό, μου το ξαναεβαλε στο balance! Αλλά στην αρχη νομιζα πως μου δεσμευσε 2,5 ευρώ. Τελικά σημερα ειδα πως το 1,5 ευρω τραβηχτηκε οπως εγραφε το paypal. Απο τοτε που ανοιξα το λογαριασμο και εβγαλα τη καρτα δεν εκανα καποια άλλη κινηση/συναλλαγή. Αυτο το 1 ευρώ που ειναι δεσμευμενο παιζει να σχετιζεται με paypal;;;; Ξερει κανεις τι μπορεί να είναι; Καμιά ιδεα γιατι να μου δεσμευσει και ποιος 1 ευρώ;; Ρωτα την τραπεζα σου για αυτο το ευρω Πειραιως εχεις?
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ναι, γιατί; Παιζει να ξερεις τι ειναι, αυτο το 1 ευρώ; Τα 5 ευρω για το ebanking μου τα πήραν σημερα, δε παιζει να ειναι κατι σχετικο .
NikosKallithea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ναι, γιατί; Παιζει να ξερεις τι ειναι, αυτο το 1 ευρώ; Τα 5 ευρω για το ebanking μου τα πήραν σημερα, δε παιζει να ειναι κατι σχετικο . Προφανώς τωρα άνοιξες ebanking ε? Αν ναι τα 5 ερω ειναι δήθεν για το σύστημα επιβεβαιώσεις με τα sms ( τρίχες για μένα) Το 1 ευρω τωρα δεν ξερω τι ακριβώς ειναι (δεν εχω πειραιως παυπαλ) αλλα και αυτο πρέπει να ειναι κόλπο τι ιδιας τράπεζας. Το παυπαλ πάντως ειναι τελείως άσχετο με το 1 ευρω
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Προφανώς τωρα άνοιξες ebanking ε? Αν ναι τα 5 ερω ειναι δήθεν για το σύστημα επιβεβαιώσεις με τα sms ( τρίχες για μένα) Το 1 ευρω τωρα δεν ξερω τι ακριβώς ειναι (δεν εχω πειραιως παυπαλ) αλλα και αυτο πρέπει να ειναι κόλπο τι ιδιας τράπεζας. Το παυπαλ πάντως ειναι τελείως άσχετο με το 1 ευρω Ναι, τωρα ανοιξα γενικά λογαριασμο στην πειραιως. Ποιο sms; Για να μου ερχεται ειδοποιηση με sms εχει χρεωση 0,15/μνμ! Τα 5 ευρω τα τραβηξαν οταν ενεργοποιησα το ebanking τους. Το 1 ευρω ηταν δεσμευμενο μαζί με το 1,5,απο τη μερα που συνδεσα το λογαριασμο/καρτα με το paypal. Δε σχετιζεται σιγουρα με το ebanking τους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα