panosno1com Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) η χρεωστικη της Εθνικης ,εθνοcash plus μπορει να "μπει" στο paypal ? Ειναι <<τελευταιας κοψιας>> ,δλδ εχει τσιπακι πανω της,εχω αγορασει απο φυσικο καταστημα,αλλα στο paypal θα γινει αποδεκτη; ευχαριστω!! [ειναι απλος λογαριασμος ταμιευτηριου ]. Επισης επειδη συνδικαιουχος ειναι κ η μητερα μου,θα βαλω στο paypal μονο το ονομα μου γιατι αυτο ειναι πανω στη καρτα ετσι; ευχαριστω! ^2 Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2013 από panosno1com
chrispauli Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μολις πηραν απο φιλο 240ευρω μεσω του paypal το επιβεβαιςσε και απο την τραπεζα εχει συναντήσει κανεις κατι παρόμοιο ??? ξερει κανεις τι πρεπει να κανει ?????? SOS
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μολις πηραν απο φιλο 240ευρω μεσω του paypal το επιβεβαιςσε και απο την τραπεζα εχει συναντήσει κανεις κατι παρόμοιο ??? ξερει κανεις τι πρεπει να κανει ?????? SOS Τι σημαίνει "πήρανε" ποιος τα πήρε, από που και με ποιον τρόπο.
chrispauli Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Του ηρθε μαιλ απο την paypal οτι εγιναν 3 συναλλαγες αξιας 100 100 κ 40ευρω. Μπηκε στο account του που εμφανιζονται αυτες οι συναλλαγες.. Στον τραπεζικο του λογαριασμο εμφανιζεται λογιστικο υπολοιπο 247ευρω και διαθεσιμα μονο τα 7ευρω. Απο την τραπεζα του ειπαν να παει αυριο να κανει αμφισβήτηση της συναλλαγής..
NikosKallithea Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αρα του εκλεψαν τους κωδικούς, ή το πιο πιθανον κατι εκανε λαθος. Ας κανει ακύρωση και στο παυπαλ με την δικαιολογία της απάτης
nfeel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Γράφω την εμπειρία μου από το άθλιο customer support της paypal. Να πω πως το χρησιμοποιώ από το 2006 περίπου,απροβλημάτιστα.Επειδή φέτος δέχτηκα κάποια λεφτά (πάνω από 1800e) μέσω paypal,κάτα τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους,μου ζήτησαν κάποια επιπλέον διαπιστευτήρια,προκειμένου να συμμορφωθούν με κάτι ευρωπαικούς κανονισμούς κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος κλπ Στέλνω λοιπόν φωτοτυπία της ταυτότητάς μου και ένα διαπιστευτήριο κατοικίας από τράπεζα. Στην αρχή αρνούνται την ταυτότητά μου επειδή υπήρχε μια ασυμφωνία στο όνομα που οφείλεται στην απόδοση της γλώσσας από τα ελληνικά στα αγγλικά.Πχ στο paypal είχα κάνει register ως Michael ενώ η ταυτότητα έγραφε Μιχάλης. Τελοσπάντων,αντί να μου αλλάξουν το όνομα στο paypal σύμφωνα με την ταυτότητα,μου ζητάνε να στείλω άλλη ταυτότητα(!) που να αναφέρει το όνομα Michael!!!Μιλάμε για βραβείο ηλιθιότητας! Στέλνω άλλο mail μόνος μου και ζητάς αλλαγή ονόματος.Ξαναστέλνω την ιδια φωτοτυπία για να επιβεβαιώσουν.Μου το αλλάζουν το όνομα αλλά η διαδικασία δεν προχωράει για να μου κάνουν lift τα restrictions που έχω στο account μου. Ξαναστέλνω την ίδια φωτοτυπία πάλι (3η φορά) και ζητάω να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία μου!Δέχονται το όνομα αυτή τη φορά και μου αρνούνται το χαρτί με τη διεύθυνση που είχα στείλει επειδή και αυτό με έγραφε Michael αντί για Μιχάλη... Μιλάμε για πλήρη παράνοια! Ψάχνω τελοσπάντων και βρίσκω άλλο χαρτί από άλλη τράπεζα που να αναφέρει το όνομά μου ελληνιστί.Τα ξαναστέλνω και αυτή τη φορά ρίχνω και ένα κράξιμο στο cs,χωρίς ιδιαίτερη ευγένεια αλλά σε πλαίσια λογικά για την ταλαιπωρία που υφίσταμαι. Αυτό το τραγούδι πάει τώρα πάνω από 2 μήνες γιατί οι απαντήσεις τους είναι πιο αργές και από την εξάπλωση των ευρυζωνικών δικτύων στην Ελλάδα!!! Τα είπα και ξεθύμανα
Silverage Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δικό σου λάθος.Τί ήθελες και το έβαζες Michael;Το κανονικό βάζουμε πάντα.Έχουν δίκιο που δεν το δέχονται.Που ξέρουν αν είσαι άλλος;Το μόνο τους πρόβλημα είναι στο χρόνο που κάναν να απαντήσουν.
nfeel Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Τι θα πει κανονικό? Το Μichael δεν είναι κανονικό?Και τώρα που άλλαξα το όνομα που ξέρουν ότι πάλι δεν είμαι άλλος? Και τελοσπάντων οι άλλες εταιρίες τύπου moneybookers γιατί το δέχονται και δεν κάνουν κόνξες? Το moneybookers για να σου επιβεβαιώσει τη διεύθυνση σου στέλνει ένα κωδικό με επιστολή στο σπίτι. Μπαίνεις στο site βάζεις τον κωδικό και καθάρισες. Αν θες να έχεις υποδειγματικό customer support που δεν θα ταλαιπωρείς τους πελάτες,τρόπους βρίσκεις. Η αγγλική απόδοση των ονομάτων με βοηθάει πάρα πολύ σε τηλεφωνικές συνομιλίες που είχα ανά τα χρόνια με το cs διαφόρων εταιριών.Είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον representative να συνομιλεί με κάποιον ως Michael,παρά ως Μιχάλης η Michalis που η θα τον διορθώνεις κάθε φορά που θα λέει το όνομά σου,η θα σε αποκαλεί όπως του ρθει και εσύ θα ακούς να σε προφέρει με τους πιο αστείους τρόπους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ. Επίσης,αν θες να δείχνεις ανθρωποκεντρική επιχείρηση,ξεκινάς με το να είσαι θετικός προς τον πελάτη πως σου λέει την αλήθεια. Δεδομένου μάλιστα και του άψογου ιστορικού (κανένα despute η charge back σε 8 χρόνια),δεν έχεις κάποιο λόγο να υποβάλεις τον πελάτη σε ταλαιπωρία και να τον μειώνεις,όντας αρνητικά προκατειλημμένος απέναντί του. Το να είσαι παπάρας γραφειοκράτης είναι το πιο εύκολο.
Silverage Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Εσένα Michael σε βαφτήσανε;Άλλο να το χρησιμοποιείς για ευκολία και άλλο τα επίσημα έγγραφα.Στο άλλαξαν γιατί τους έστειλες επίσημα χαρτια απο τράπεζες κτλ.Επίσης αυτοί δεν έκατσαν να δουν όλο το ιστορικό του paypal δεν τους νοιάζει κιώλας.
Sog96Ch Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 ποια τραπεζα για paypal? (προπληρωμενη καρτα θελω)
8elwADSL Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Eurobank σε 10 λεπτά θα την έχεις αλλά δεν υποστηρίζει e-banking.
safer97 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 παιδιά καλησπέρα, έχω το εξής θεματάκι μιας και σήμερα ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το paypal το οποίο έχει ως εξής: παρήγγειλα ένα προϊόν από κατάστημα της ελβετίας το οποίο φυσικά έχει τις τιμές του αρχικά σε ελβετικά φράγκα. Το εν λόγω site σου δίνει την επιλογή να δεις τις τιμές και σε euros και να κάνεις την παραγγελία σου σε euros κανονικά, πράγμα που επέλεξα. Έκανα την πληρωμή μέσω paypal και πράγματι στο προφίλ μου στη σελίδα του paypal φαίνεται κανονικά χρεωμένo το ποσό σε euros που έβλεπα και στο ελβετικό site. Μιας και το paypal το έχω συνδεδεμένο με τη χρεωστική μου κάρτα της alpha bank, στη συνέχεια μπήκα και μέσω ebanking στο λογαριασμό μου στην Alpha bank για να δω τι έχει χρεωθεί και εκεί και με έκπληξη είδα πως μου έχει χρεωθεί ένα επιπλέον 3% στην τιμή του προϊόντος, το οποίο φαίνεται μόνο εκεί. Το συγκεκριμένο ποσό δεν είναι σημαντικό (γύρω στα 6,4 ευρώ είναι) αλλά αναρωτιέμαι προς τι η συγκεκριμένη χρέωση, εφόσον τα πάντα έγιναν σε ευρώ και γιατί αυτή η χρέωση φαίνεται μόνο στο ebanking και όχι και στο λογαριασμό μου στο paypal;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Το προβλημα ειναι στην τραπεζα σου, εφ οσον η χρεωση ειναι σε ευρω, μιλα μαζι τους για να σου πουν τι ειναι αυτο το 3%
Sog96Ch Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 η τραπεζα πειραιως δουλευει η καρτα (προπληρωμενη) με paypal
coolerman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 η τραπεζα πειραιως δουλευει η καρτα (προπληρωμενη) με paypal ναι δουλεύει. αλλά κάνει κράτηση 2 ευρώ(για κάθε φόρτιση πάνω απο 10 ευρώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα