Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Συνδεσα την prepaid με εναν paypal λογαριασμο που ειχα φτιαξει πριν χρονια αλλα τωρα τον αξιοποιω. Αυριο θα παω στην τραπεζα να μου δωσουν τον κωδικο για να γινει verify η καρτα.

Εχω καποιες αποριες. Οταν εφτιαξα τον λογαριασμο πριν 2 χρονια περιπου σαν ονομα εβαλα ενα υποκοριστικο του κανονικου μου (που χρησιμοποιουσα παλια) και το κανονικο επιθετο. Οταν εβαλα την καρτα εβαλα το κανονικο μου ονομα και επιθετο. Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει προβλημα; 

Προσπαθησα να προσθεσω και 2ο email αλλα μου ελεγε οτι εχει προβλημα και να προΑσπαθησω ξανα σε λιγες ωρες. Μου ηρθε ομως σε αυτο το email ενας κωδικος για να το κανω verify... Δεν ξερω γιατι

Επειδη ξαναειδα εκεινο το ποστ με τις συγκρισεις για την μετατροπη του νομισματος, ειναι καλυτερα δηλαδη να κανει την αλλαγη το paypal?

Και τελος, οταν κανω μια συναλλαγη, το paypal σαν μεσαζωντας κραταει προμηθεια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Λύστε μου και εμένα μια απορία μιας και στο θέμα paypal είμαι εντελώς αδαής αν μπορείτε.

Περιμένω τον τετραψήφιο κωδικό,όταν κάνω verify πως θα συνδέσω μετά τα λεφτά της visa electron (attica) με paypal;Τι χρειάζεται να κάνω γιατί θέλω να αγοράσω κάτι από ebay,έχω χρεωθεί 1,50$ ,δεν ξέρω αν όντως τα καταφέρω και από τα νεύρα μου θέλω να βάλω κωλοδάχτυλο να πάω από άδηλο αναπνοή.

edit Ω καλά,ο άλλος ο τύπος 27 Ιούνη ρώτησε και ακόμα να του απαντήσουν,φαντάζομαι Σεπτέμβρη που θα γυρίσω και από τις διακοπές να έχω λάβει μια απάντηση.

Λύστε μου και εμένα μια απορία μιας και στο θέμα paypal είμαι εντελώς αδαής αν μπορείτε.

Περιμένω τον τετραψήφιο κωδικό,όταν κάνω verify πως θα συνδέσω μετά τα λεφτά της visa electron (attica) με paypal;Τι χρειάζεται να κάνω γιατί θέλω να αγοράσω κάτι από ebay,έχω χρεωθεί 1,50$ ,δεν ξέρω αν όντως τα καταφέρω και από τα νεύρα μου θέλω να βάλω κωλοδάχτυλο να πάω από άδηλο αναπνοή.

edit Ω καλά,ο άλλος ο τύπος 27 Ιούνη ρώτησε και ακόμα να του απαντήσουν,φαντάζομαι Σεπτέμβρη που θα γυρίσω και από τις διακοπές να έχω λάβει μια απάντηση.

Όταν ξέρουμε την απάντηση την λέμε. Στη δικιά σου περίπτωση δηλαδη , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο μετά την επιβεβαίωση. Αυτή η επιβεβαίωση είναι και η σύνδεση με την κάρτα , δηλαδή όσο λεφτά υπάρχουν ή θα υπάρχουν μέσα της

Όταν ξέρουμε την απάντηση την λέμε. Στη δικιά σου περίπτωση δηλαδη , δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο μετά την επιβεβαίωση. Αυτή η επιβεβαίωση είναι και η σύνδεση με την κάρτα , δηλαδή όσο λεφτά υπάρχουν ή θα υπάρχουν μέσα της

Αααα σε ευχαριστώ,είσαι ο πιο καλός μου φίλος <3

Hug+Dog.jpg

• Like 1

Μια ερωτηση αστραπη για να μην ψαχνω στις 130 σελλιδες (τεμπελης):εχω στο balance μου καποιο ποσο.το παυπαλ το εχω συνδεσει με την χρεωστικη μου visa.θελω να αγορασω κατι που κανει 2 φορες περισσοτερο απο το Balance.θα τραβηξει ολο το balance μου,και στην συνεχεια θα χρεωσει το αλλο μισο στην καρτα?ναι ή οχι ?

Ρωτησα και στον οδηγο για ebay εδω αλαλ απαντηση δεν πηρα.Μιας και ειναι σχετικο το θεμα ρωταω κι εδω:

Καταχωρησα στο paypal ενα λογαρασμο τραπεζας και πηγα να αγορασω κατι απο ebay αλλα δεν μου τον εμφανιζει σαν τροπο πληρωμης παρα μονο την προπληρωμενη...

Τι φταιει ?

Ευχαριστω.

Στο Help Center του Paypal αναφέρει ότι από τη στιγμή που καταχώρησες το λογαριασμό σου σε ~2 ημέρες περίπου θα σου καταθέσουν 2 μικροποσά και πρέπει να τα σημειώσεις ώστε να τα καταχωρήσεις στη σελίδα του paypal. Για τσέκαρε τις κινήσεις του λογαριασμού σου.

Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω μιας και δεν το έχω κάνει ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον κωδικό επιβεβαίωσης τον έλαβες? τον καταχώρισες?

Δεν ελαβα απο paypal κανενα κωδικο

Στο Help Center του Paypal αναφέρει ότι από τη στιγμή που καταχώρησες το λογαριασμό σου σε ~2 ημέρες περίπου θα σου καταθέσουν 2 μικροποσά και πρέπει να τα σημειώσεις ώστε να τα καταχωρήσεις στη σελίδα του paypal. Για τσέκαρε τις κινήσεις του λογαριασμού σου.

Δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω μιας και δεν το έχω κάνει ποτέ.

Δεν ειδα καμμια καταθεση εκτος απο αυτο

Ευχαριστω.

post-40980-0-46044300-1374223498_thumb.png

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Tον κωδικό θα τον βρεις στην κίνηση που έγινε στην τράπεζα.Όχι μέσα από το paypal. Ακριβώς ότι είχες κάνει για να συνδέσεις την προπληρωμένη.

Ευχαριστω...Που καταχωρω τον κωδικο ? Δεν βλεπω καποιο πεδιο ...Πρεπει να τον συνδεσω και με την cash card maestro ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...