Προς το περιεχόμενο

PayPal

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το paypal για να μπορεσει να χρησημοποιησει την καρτα πρεπει το ονομα να ειναι γραμμενο οπως στην καρτα,

αφου εχεις ηδη καταχωρημενο το ονομα σε paypal και ebay δεν θα δεχεται την καρτα.

η καλυτερη και η σωστη λυση ειναι να πας στην τραπεζα να πεις να σου διορθωσουν το ονομα και την καρτα.

λαθως λυση ειναι να κανεις λογαριασμο στο paypal με το λαθως ονομα ή να ζητησεις να στο αλλαξουν με αυτο της καρτας, αν το δεχτουν φυσικα, αλλα τι θα κανεις μετα αν καποτε σου ζητησουν εγγραφο ταυτοποιησης?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Αυριο θα παω στο καταστημα για να μου το αλλαξουν.

Παιζει να τανε πολυ στοκος ο υπαλληλος!:P

παιδες, μου εχουν ερθει 2 εμαιλ (ενα προχτες Τριτη και το δευτερο σημερα) που λενε:

Reminder: 赵 代琼 sent you $ 0.05 USD

You still need to claim your payment from 赵 代琼

Alert: We'll automatically cancel this payment and return the money to 赵 代琼's account on Jun 6, 2013, so you should claim it as soon as possible.

τι κολπο ειναι αυτο;

ο κύριος "赵 代琼" σου στέλνει 5 λεπτά απο κάποιο claim, αν δεν τα αποδεχθείς μέχρι 6/613 θα του τα γυρίσουν πισω.

Ούτε τα μαιλ, ούτε ο κόπος μας, ουτε το έξοδα του insomnia του παυπαλ, εβαυ κπλ, δεν αξίζουν τα 5 λεπτά που σου έστειλε :-D

ναι αυτο το καταλαβα.. αλλα προφανως υπαρχει καποιος λογος γι αυτο..φανταζομαι κατι προσπαθουν να τσεκαρουν με αυτη τη διαδικασια οποιοι τα στελνουν

παιδια εγω πηρα κατι απο ebay ευτελους ποσου (1ε) σημερα,πληρωσα με την καρτα μου (χρεωστικη visa-alpha bank) μεσω παυπαλ,και πηγαινοντας στο e banking απο περιεργια είδα μια εξτρα χρεωση 1.03ε ,και το ιδιο εγινε σε μια αλλη αγορα πριν μια 10 μερες αποτι ειδα.παιρνει 1ε προμηθεια καθε φορα?τι παιζει?ειναι χρεωμενο στις ''προβλεψεις''

παιδια εγω πηρα κατι απο ebay ευτελους ποσου (1ε) σημερα,πληρωσα με την καρτα μου (χρεωστικη visa-alpha bank) μεσω παυπαλ,και πηγαινοντας στο e banking απο περιεργια είδα μια εξτρα χρεωση 1.03ε ,και το ιδιο εγινε σε μια αλλη αγορα πριν μια 10 μερες αποτι ειδα.παιρνει 1ε προμηθεια καθε φορα?τι παιζει?ειναι χρεωμενο στις ''προβλεψεις''

Δεν παιζει αυτο που λες, κατι αλλο ειναι.

Σε τι νομισμα πληρωσες?

Μήπως το πρώτο ήταν η δέσμευση του ποσού και το δεύτερο η πληρωμή του?

σε δολλαρια,και στις 2 περιπτωσεις.δεν ξερω.θα περιμενω λιγες μερες να δω αν χρεωθει

Και πως συμπέρανες οτι ηταν 3 ευρω η μετατροπή και αυτοι σου χρέωσαν 1.03 ευρω?

Γιατι δεν το λες απο την αρχη, ενα ενα και εσυ δεν παίρνεις απάντηση και εμεις γραφούμε στον βρόντο

ποιον βροντο και ξεβροντο,απλα ρωτησα αν εχουν βαλει 1ε καπελο σε καθε συναλλαγη γιατι ειδα αυτο της συνημμενης εικονας .

το 1,13 ειναι η εν λογω καρτα ηχου απο το ebay.το 1,03 δεν μπορω να καταλαβω,αφου δεν πηρα κατι αλλο 

post-173697-0-08131800-1368458601_thumb.png

παιδες, μου εχουν ερθει 2 εμαιλ (ενα προχτες Τριτη και το δευτερο σημερα) που λενε:

Reminder: 赵 代琼 sent you $ 0.05 USD

You still need to claim your payment from 赵 代琼

Alert: We'll automatically cancel this payment and return the money to 赵 代琼's account on Jun 6, 2013, so you should claim it as soon as possible.

τι κολπο ειναι αυτο;

εστειλε και τριτη φορά σημερα..

προφανως υπαρχει καποια σκοπιμοτητα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...