NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 To ενα paypal ειναι του αδερφου μου και χρησιμοποιουσαμε την ιδια prepaid απλα τωρα εκανα και εγω στο ονομα μου με αλλο εμαιλ και εβαλα νεα καρτα γιατι ληγει η αλλη τον αλλον μηνα. Εστειλα τα χρηματα, πατησα Accept και φαινονται στο Paypal oτι τα εχω δεχτει.. Δε φαινονται ομως στο Winbank της πειραιως Ουτε προκειται να τα δεις ποτε στο Winbank της πειραιως, το έχουμε πει επανειλημμένος για να εισπράξεις χρηματα απο το παυπαλ πρέπει να το συνδεσεις με τραπεζικό λογαριασμό, οχι καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ουτε προκειται να τα δεις ποτε στο Winbank της πειραιως, το έχουμε πει επανειλημμένος για να εισπράξεις χρηματα απο το παυπαλ πρέπει να το συνδεσεις με τραπεζικό λογαριασμό, οχι καρτα. Οποτε τωρα τα χρηματα που ειναι; Τι να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Οποτε τωρα τα χρηματα που ειναι; Τι να κανω; αγορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αγορες Αυτο θα εκανα ετσι κιαλλιως. Αρα υπαρχουν κανονικα στο λ/σμο της παυπαλ και δεν αναφερονται στο Winbank. Ωραια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Παιδιά σήμερα προμηθευτικά την debit κάρτα από την Πειραιώς... Έκανα το account στο paypal και έπειτα από λίγο ψάξιμο βρίσκω και που βάζεις και την κάρτα. Λογικά αφού η κάρτα είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό τράπεζα αυτή είναι η σωστή επιλογή: http://prntscr.com/yc7t0 Μπαίνω μέσα και στο τελευταίο πεδίο λέει να βάλω το IBAN: το βάζω αλλά λέει ότι πρέπει να είναι 27 ψηφία... αυτό που έχω από την τράπεζα είναι 13. http://prntscr.com/yc8k4 Κάποια βοήθεια; Εύχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 https://www.ebanking.winbank.gr/utils/iban1/iban_gr.asp Τσεκαρε και εδω Αν και εμενα οταν εβαλα της Πειραιως δε μου ζητησε ιβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Παιδιά σήμερα προμηθευτικά την debit κάρτα από την Πειραιώς... Έκανα το account στο paypal και έπειτα από λίγο ψάξιμο βρίσκω και που βάζεις και την κάρτα. Λογικά αφού η κάρτα είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό τράπεζα αυτή είναι η σωστή επιλογή: http://prntscr.com/yc7t0 Μπαίνω μέσα και στο τελευταίο πεδίο λέει να βάλω το IBAN: το βάζω αλλά λέει ότι πρέπει να είναι 27 ψηφία... αυτό που έχω από την τράπεζα είναι 13. http://prntscr.com/yc8k4 Κάποια βοήθεια; Εύχαριστω. Καθε IBAN εχει υποχρεωτικά 27 χαρακτήρες, Πέραν αυτους καπου κανεις λαθος ή καρτα θα βαλεις ή iban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Τα κατάφερα! Έβαλα κανονικά το IBAN.Λογικά δεν χρειάζεται να βάλω τους κωδικούς της κάρτας αφού αναγνώρισε τον τραπεζικό λογαριασμό σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 για βοηθηστε μολις πηρα αυτο το μαιλ Recently, we noticed an unusual activity in your PayPal account. Please log in to your PayPal account to confirm your identity and update your password and security questions. To help protect your PayPal account, no one can send money or withdraw money. In addition, no one can close your account, send refunds, remove any bank accounts, or remove credit cards. What's going on? We're concerned that someone is using your PayPal account without your knowledge. Recent activity from your PayPal account seems to have occurred from a suspicious location or under unusual circumstances. και μετα λεει να μπω στον λογαριασμο για να επιβαιβεωσο καποια στοιχεια. Αλλα με το που μπαινω το μονο που ζηταει ειναι τον φουλ αριθμο της καρτας μου! Τι κανω, τον δινω?? Περιεργο δεν ειναι? Το ανυσηχιτικο ειναι οτι μολις χθες εκανα μια παραγγελεια απο εδω http://www.franklinandmarshall.com . Νομιζω ειναι το επισημο σαιτ, δεν ειδα κατι ανυσηχιτικο. Προχωρησε κανονικα, εγινε η πληρωμη. Και σημερα πηρα μαιλ απο το paypal οτι εχει προβλημα ο λογαριασμος μου. Επειδη ψιλιαστικα οτι ειναι ψαρωτικο, δεν κλικαρα τιποτα απο το εμαιλ, αλλα απο καινουριο παραθυρο μπηκα στο paypal και εκει μου λεει Security Measures We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages. Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause. Credit Card Information και ζηταει τον φουλ αριθμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το παυπαλ κανει τέτοιου είδους ελέγχους, αρκεί να εισαι βέβαιος οτι μπήκες στο παυπαλ και οχι κάπου αλλου Tο url πρέπει να εμφανίζεται με αυτον τον τρόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εβαλα τον αριθμο, μου ζητησε να κανω νεο passworld. Ολα οκ, μπενω βλεπω History τιποτα υποπτο που δεν εχω κανει εγω. Αλλα μου λεει Your account is limited, learn how to remove this limitation. Και σε παει στο resolution center, οπου δεν βλεπω να εχω καποια σχετικη επιλογη. Τι σημενει οτι ειναι Limited και τι κανω να το ξελιμιταρο!? Στην τελικη το σημαντικοτερο που με νοιαζει ειναι εαν εχει γινει καποια ξενη χρεωση, που δεν βλεπω να εχει, και να μην μου παρουν φραγκα. Ο λογαριασμος Paypal δεν εχει λεφτα, μονο για αγορες ειναι. Οποτε δεν υπαρχουν λεφτα να μου δεσμευσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 καλημερες.. θελω να ρωτησω κατι και γω..εχω παραγκειλει ενα κινιτο απο εναν κινεζο αξιας 120$...μου ζητησε να του βαλω τα χρηματα με paypal..και μαλιστα μου ειπε για να μην πληρωσω τελωνειο να του βαλω 60$ πρωτα και μετα 90$...(ετσι μου ειπε)του εκανα πληρωμη δηλ 2 φορες καπακι..!! μου εστειλε και εναν αριθμο αποστολης dhl ο οποιος απο την δευτερα μεχρι και τωρα ηταν στασιμος..δηλ μου εμφανιζε απο το site της εταιρεια την πολη χονγ κονγκ και την πολη την δικια μου για την αποστολη..!! σημερα ξανα εποικωνησα με τον κινεζο και μου εδωσε νεο track number λεγοντας μου οτι αλλαξε αριθμο αποστολης...και να περιμενω μεχρι τις 6 του μηνα για να αλλαξει η κατασταση..γιατι τωρα εχουν αργια εκει για 3 μερες..!! ερωτηση..εαν τα πραγματα δεν πανε καλα μπορω να τον καταγειλω στο paypal και να παρω πισω τα χρηματα μου?και μετα απο ποσσες μερες μπορει να γινει αυτο?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Εκανα μια παραγγελία από ebay και στο τελευταίο βήμα που κάνει confirm την πληρωμή μέσω του paypal πάτησα και απλά με πήγε στην σελίδα του προϊόντος που παράγγειλα δεν θα έπρεπε να έβγαζε κάποιο μήνυμα ολοκλήρωσης της αγοράς; Μετά μπήκα στο paypal και δεν δείχνει να έχει γίνει κάποια συναλλαγή και το 1,50€ που μου επέστρεψε το paypal είναι ακόμα μέσα. Τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Στο My eBay > Purchase history στο εμφανίζει αυτό που αγόρασες; Αν ναι είσαι οκ! Επίσης mail επιβεβαίωσης δε σου ήρθε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δεν μου εμφανίζει τίποτα στο ιστορικό,όταν κάνω μια παραγγελία έρχεται email επιβεβαίωσης;Γιατί δεν μου ήρθε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα