scullyist Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ο κανόνας λέει, ότι όταν αγοράζεις από άλλη ήπειρο εκτός από Ευρώπη (οπότε ναι, και Αμερική όπως είναι το συγκεκριμένο), το αντικείμενο περνάει έλεγχο για φόρους/τελωνείο. ΟΜΩΣ, για μικρής αξίας αντικείμενα (περίπου έως 25Ε) οι πιθανότητες να πληρώσεις τελωνείο είναι ελάχιστες έως μηδενικές, οπότε για το συγκεκριμένο που είναι και τόσο μικρή η αξία του, δεν πρόκειται. Με το paypal πληρώνεις μόνο το αντικείμενο και τα μεταφορικά του (αν έχει), δηλαδή μόνο ότι βλέπεις να αναγράφεται στη σελίδα του αντικειμένου στο ebay. Από όποια χώρα κι αν είναι. O έλεγχος/αξιολόγηση τελωνείου γίνεται με το που θα έρθει το αντικείμενο Ελλάδα από τους εδώ τελωνειακούς (στο λιμάνι ή αεροδρόμιο-αναλόγως πως έχει σταλεί/φτάσει) για να εισπράξει το ελληνικό κράτος, οπότε αν χρεωθεί κάτι στο τελωνείο, το πληρώνεις όταν πας να το πάρεις από εδώ και όχι μέσω paypal την ώρα που το αγοράζεις από το ebay. Με το paypal πληρώνεται μόνο ο πωλητής για το αντικείμενο που θα σου στείλει και τα μεταφορικά, αν τα χρεώνει. Γενικά δεν αξίζει να διακινδυνεύεις να πάρεις κάτι από άλλη ήπειρο γιατί το τελωνείο γδέρνει. Ένα 80άρι+ είναι μόνο αυτά που χρώνουν οι τελωνειακοί ως προσωπική τους αμοιβή για το ότι εκτελωνίζουν το αντικείμενο (το οποίο το βαράνε και όπως τους καπνίσει). Συν φόροι αεροδρομίου, συν δε θυμαμαι τι αλλο...έχει τύχει άνθρωποι να πάρουν κάτι π.χ. αντικείμενο αξίας 100Ε και να τους ζητάνε άλλα 300 για τελωνείο (τυχαία τα νούμερα, αλλά για τέτοιες διαφορές μιλάμε). Αλλά ακόμη κι όταν πρόκειται για κάτι τόσο φθηνό όπως η μπαταρία που δεν πρόκειται να πληρώσεις τελωνείο, δεν αξίζει γιατί θα σου κάνει ένα μήνα να έρθει από αμερική. Εκτός πια αν δεν το βιάζεσαι, οπότε οκ. Η αν δεν την έχεις βρει πουθενά στην Ευρώπη. Προσωπικά για κάτι τέτοιο θα επέλεγα να το πάρω από Ευρώπη (αν υπάρχει) κι ας έκανε και 5Ε παραπάνω. Καθαρά λόγω χρόνου παράδοσης. Κατα τ'άλλα είπαμε, για το συγκεκριμένο επειδή είναι πάμφθηνο -και γενικά έως περίπου 25Ε αντικείμενο- δεν έχεις να φοβασαι τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ο κανόνας λέει, ότι όταν αγοράζεις από άλλη ήπειρο εκτός από Ευρώπη (οπότε ναι, και Αμερική όπως είναι το συγκεκριμένο), το αντικείμενο περνάει έλεγχο για φόρους/τελωνείο. ΟΜΩΣ, για μικρής αξίας αντικείμενα (περίπου έως 25Ε) οι πιθανότητες να πληρώσεις τελωνείο είναι ελάχιστες έως μηδενικές, οπότε για το συγκεκριμένο που είναι και τόσο μικρή η αξία του, δεν πρόκειται. Με το paypal πληρώνεις μόνο το αντικείμενο και τα μεταφορικά του (αν έχει), δηλαδή μόνο ότι βλέπεις να αναγράφεται στη σελίδα του αντικειμένου στο ebay. Από όποια χώρα κι αν είναι. O έλεγχος/αξιολόγηση τελωνείου γίνεται με το που θα έρθει το αντικείμενο Ελλάδα από τους εδώ τελωνειακούς (στο λιμάνι ή αεροδρόμιο-αναλόγως πως έχει σταλεί/φτάσει) για να εισπράξει το ελληνικό κράτος, οπότε αν χρεωθεί κάτι στο τελωνείο, το πληρώνεις όταν πας να το πάρεις από εδώ και όχι μέσω paypal την ώρα που το αγοράζεις από το ebay. Με το paypal πληρώνεται μόνο ο πωλητής για το αντικείμενο που θα σου στείλει και τα μεταφορικά, αν τα χρεώνει. Γενικά δεν αξίζει να διακινδυνεύεις να πάρεις κάτι από άλλη ήπειρο γιατί το τελωνείο γδέρνει. Ένα 80άρι+ είναι μόνο αυτά που χρώνουν οι τελωνειακοί ως προσωπική τους αμοιβή για το ότι εκτελωνίζουν το αντικείμενο (το οποίο το βαράνε και όπως τους καπνίσει). Συν φόροι αεροδρομίου, συν δε θυμαμαι τι αλλο...έχει τύχει άνθρωποι να πάρουν κάτι π.χ. αντικείμενο αξίας 100Ε και να τους ζητάνε άλλα 300 για τελωνείο (τυχαία τα νούμερα, αλλά για τέτοιες διαφορές μιλάμε). Αλλά ακόμη κι όταν πρόκειται για κάτι τόσο φθηνό όπως η μπαταρία που δεν πρόκειται να πληρώσεις τελωνείο, δεν αξίζει γιατί θα σου κάνει ένα μήνα να έρθει από αμερική. Εκτός πια αν δεν το βιάζεσαι, οπότε οκ. Η αν δεν την έχεις βρει πουθενά στην Ευρώπη. Προσωπικά για κάτι τέτοιο θα επέλεγα να το πάρω από Ευρώπη (αν υπάρχει) κι ας έκανε και 5Ε παραπάνω. Καθαρά λόγω χρόνου παράδοσης. Κατα τ'άλλα είπαμε, για το συγκεκριμένο επειδή είναι πάμφθηνο -και γενικά έως περίπου 25Ε αντικείμενο- δεν έχεις να φοβασαι τελωνείο. Ωραίος με κάλυψες σε όλα φίλε μου.Καλά λένε ότι αυτοί οι τελωνειακοί χρεώνουν ότι θέλουν.Άντε να αρχίσουμε να αγοράζουμε τίποτα απο e-bay γιατί εδώ τα πάντα είναι πανάκριβα.Ευχαριστώ και πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 αυτο δεν ισχυει, το paypal κανει την μετατροπη, βαζει και την προμηθεια και χρεωνει συνολικα την καρτα σε ευρω. για να χρεωνει απευθειας την καρτα χωρις προμηθεια οι ρυθμίσεις ειναι οι εξης: κανεις κλικ my account > profile > My preapproved payments > Set Available Funding Sources > Conversion Options και επιλεγεις <<Bill me in the currency listed on the seller's invoice.>> αλλιως και στο σημειο που πατας confirm για καποια πληρωμη παλι σου βγαζει ενα σχετικο hyperlink αν θες να το αλλαξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 λοιπον αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εχω αλλαξει χωρα διαμονης (απο Αγγλια-->Καταρ) και θελησα να αλλαξω τα παντα στο προφιλ μου. διαπιστωσα ομως πως δεν μπορω να αλλαξω χωρα μεσα απο το σαιτ αλλα πρεπει να κλεισω το λογαριασμο μου και να ανοιξω αλλον με την νεα χωρα και τις νεες πληροφοριες. Ελα ομως που εχω μεσα κατι λεφτα και θελω να τα στειλω στο νεο μου λογαριασμο. Ανοιξα λοιπον τον τελευταιο αφου επελεξα απο τις χωρες παραμονης το Καταρ, ολα καλα. Εβαλα το ιμειλ, το εκανα βεριφαι, ολα καλα. Εβαλα την καταριανη καρτα, την εκανα βεριφαι ολα καλα. Καθε φορα που παω να συνδεσω τραπεζικο λογαριασμο ντοπιο (to paypala to katalaveni os local bank account) τοτε με πεταει σε μια σελιδα που εχει μοναχα επιλογη για US account to add. Οσο και αν παιδευτικα δεν βρηκα λυση. Για πειτε ρε παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 παιδια αλλη μια ερωτηση. μεχρι πριν καιρο ειχα συνδεμενο στο στο λογαριασμο μου paypal ενα λογαριασμο alpha bank. δεν ειχα δηλαδη βαλει στο πεδιο debit cards τον αριθμο της καρτας που μου εχουν δωσει αλλα τον αριθμο λογαριασμο στο bank account. οι συνναλαγες που εχω κανει μεχρι τωρα γινονταν γρηγορα και απροβληματιστα επειδη πλεον η alpha bank δε με βολευει για πολλους λογους θα ανοιξω ενα νεο λογαριασμο στην Πειραιως που ακουσα οτι δουλευει καλα με paypal. τωρα οι ερωτησεις. τον λαγαριασμο bank account της αλφα πρεπει να τον διαγραψω? τι θα κανω προσθεση τωρα οσον αφορα το λογαριασμο της Πειραιως? νεο bank account ή νεα credit ή debit card? θα βαλω δηλαδη τον αριθμο λογαριασμου ή τον αριθμό χρεωστικης καρτας που θα παρω? απο που ειναι καλυτερο να τραβαει τα λεφτα απο λογαριασμο απευθειας ή απο χρεωστικη και πως μπορω να το ορισω? ειμαι verified με την αλφα και εκει ειχα κανει τη συνναλαγη με τα 3€ που στα τραβαει και στα επιστρεφει. θα πρεπει να κανω το ιδιο και στο νεο λογαριασμο της Πειραιως? Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αφού είσαι και verified έχοντας κάνει τη συναλλαγή που σου επιστρέφει τα χρήματα, θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να μην έχεις βάλει τον αριθμό της χρεωστικής σου κάρτας στο paypal. Όχι απίθανο, αδύνατο. Με την ίδια νοοτροπία, θα προσθέσεις και την χρεωστική της Πειραιώς. Τον αριθμό του λογαριασμού που πρόσθεσες είναι εντελώς προαιρετικό, και είναι για να κάνεις ανάληψη χρήματα από το paypal προς το λογαριασμό σου. Για να κάνεις αγορές, μόνο την κάρτα μπορείς να χρεώσεις (και η κάρτα με τη σειρά της το λογαριασμό). Το paypal δεν μπορεί να χρεώσει τον λογαριασμό σου κατευθείαν, no matter what. Τώρα αν θα διαγράψεις τα παλιά στοιχεία... it's up to you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αφού είσαι και verified έχοντας κάνει τη συναλλαγή που σου επιστρέφει τα χρήματα, θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να μην έχεις βάλει τον αριθμό της χρεωστικής σου κάρτας στο paypal. Όχι απίθανο, αδύνατο. Με την ίδια νοοτροπία, θα προσθέσεις και την χρεωστική της Πειραιώς. Τον αριθμό του λογαριασμού που πρόσθεσες είναι εντελώς προαιρετικό, και είναι για να κάνεις ανάληψη χρήματα από το paypal προς το λογαριασμό σου. Για να κάνεις αγορές, μόνο την κάρτα μπορείς να χρεώσεις (και η κάρτα με τη σειρά της το λογαριασμό). Το paypal δεν μπορεί να χρεώσει τον λογαριασμό σου κατευθείαν, no matter what. Τώρα αν θα διαγράψεις τα παλιά στοιχεία... it's up to you! ναι ειχα βαλει και τον αριθμο της χρεωστικης της Αλφα οχι μονο τον αριθμο λογαριασμου. σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες Λευτέρη. απλά στο ιστορικο συνναλαγων εχω την εντυπωση οτι χρεωνε απευθειας το λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 παιδια εβγαλα σημερα τη χρεωστικη της πειραιως. δεν τη δεχεται το paypal. απορριπτεται το αιτημα απο τραπεζα μου λεει και να επικοινωνησω με την τραπεζα μου. ολα τα στοιχεια ειναι σωστα βαλμενα απλα το επωνυμω μου στην paypal ειναι με μικρα ενω στην καρτα με μεγαλα. επισης δοκιμασα να περασω προπληρωμενη mastercard την WEBUY που εφτιαξα στην winbank και δεν περναει ουτε αυτη. εχω απηυδυσει να κανω προσπαθειες και δε τις δεχεται με τιποτα.....παντως μου εκανε εντυπωση οτι η χρεωστικη της πειραιως δεν ειναι visa electron αλλα απλα Visa με την επωνυμια green. ακομα και αν δε δεχεται τη απλη visa την προληρωμενη webuy που εκδοσα ηλεκτρονικα μεσω σελιδας winbank επρεπε να τη δεχεται το paypal.και εκει ομως με απορριπτει η ιδια η τραπεζα. καμια ιδεα? πριν τους παρω τηλεφωνο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 1) Η πραγματική κατηγορία της κάρτας σου είναι "Visa Debit", αλλά σε όποιο site δεν έχει τέτοια κατηγορία εσύ θα επιλέγεις "Visa". 2) Η κάρτα έχει ενεργοποιηθεί τουλάχιστον πριν από 1 εργάσιμη? Αν ναι, η κάρτα σου (δηλαδή ο συνδεδεμένος λογαριασμός) έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 1 ευρώ που να έχει κατατεθεί με διαθεσιμότητα το πολύ σημερινή? Αν η απάντηση σου σε οποιαδήποτε από τις 2 ερωτήσεις είναι "όχι", ορίστε το πρόβλημα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 1) Η πραγματική κατηγορία της κάρτας σου είναι "Visa Debit", αλλά σε όποιο site δεν έχει τέτοια κατηγορία εσύ θα επιλέγεις "Visa". 2) Η κάρτα έχει ενεργοποιηθεί τουλάχιστον πριν από 1 εργάσιμη? Αν ναι, η κάρτα σου (δηλαδή ο συνδεδεμένος λογαριασμός) έχει υπόλοιπο τουλάχιστον 1 ευρώ που να έχει κατατεθεί με διαθεσιμότητα το πολύ σημερινή? Αν η απάντηση σου σε οποιαδήποτε από τις 2 ερωτήσεις είναι "όχι", ορίστε το πρόβλημα σου... εχεις δικιο για τη χρεωστικη της πειραιως μαλλον δε τη επαιρνε γιατι ενω ειχε υπολοιπο την εβγαλα σημερα και δεν ειχε περασει η εργασιμη οπως λες. οσον αφορα την WEBUY την προπληρωμενη της πειραιως να πω οτι μολις πριν 2 λεπτα με τα ιδια στοιχεια τη δεχθηκε το paypal για καποιο λογο δε την επαιρνε πριν. το θεμα ειναι βεβεαια οτι στην προπληρωμενη ενω μου λεει οτι κρατησε 1.5€ για να την κανει verify στην κινηση της προπληρωμενης (online απο winbank) φαινετε οτι κρατησε 2 και κατι ευρω...δε ξερω γιατι προφανως ειναι και καποια προμηθεια για τη συνναλαγη ε? τελος παντων αφου δεχθηκε την προπληρωμενη δεν εχω λογο πλεον να εισαγω και τον χρεωστικη αυριο.... σε ευχαριστω Λευτέρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 εχεις δικιο για τη χρεωστικη της πειραιως μαλλον δε τη επαιρνε γιατι ενω ειχε υπολοιπο την εβγαλα σημερα και δεν ειχε περασει η εργασιμη οπως λες. οσον αφορα την WEBUY την προπληρωμενη της πειραιως να πω οτι μολις πριν 2 λεπτα με τα ιδια στοιχεια τη δεχθηκε το paypal για καποιο λογο δε την επαιρνε πριν. το θεμα ειναι βεβεαια οτι στην προπληρωμενη ενω μου λεει οτι κρατησε 1.5€ για να την κανει verify στην κινηση της προπληρωμενης (online απο winbank) φαινετε οτι κρατησε 2 και κατι ευρω...δε ξερω γιατι προφανως ειναι και καποια προμηθεια για τη συνναλαγη ε? τελος παντων αφου δεχθηκε την προπληρωμενη δεν εχω λογο πλεον να εισαγω και τον χρεωστικη αυριο.... σε ευχαριστω Λευτέρη Κοίταξε να δεις: Σε οποιοδήποτε site προσθέτεις την κάρτα σου που υποτίθεται πως δεν θα κάνει κάποια συναλλαγή άμεσα, στην πραγματικότητα σου χρεώνει ένα μικρό ποσό για να διαπιστώσει εαν είναι όντως ενεργή. Εφόσον όμως δεν δικαιολογείται να εισπράξει αυτο το ποσό, δεν επιβεβαιώνει αυτή τη συναλλαγή, τα χρήματα απλά δεσμεύονται για μερικές ημέρες, και μετά αποδεσμεύονται και είναι πάλι δικά σου. Επομένως εσύ έχεις 2 χρεώσεις τώρα - 1 τη στιγμή που την πρόσθεσες η οποία θα ακυρωθεί και δεν θα χρεωθείς το ποσό τελικά, και 1 το verification του paypal. Ως εκ τούτου, όχι δεν είναι προμήθεια, εκτός αν το paypal δεν κατάλαβε πως η κάρτα σου είναι σε ευρώ και έκανε τις χρεώσεις σε usd, οπότε εκεί μιλάμε για προμήθεια/έξοδα μετατροπής συναλλάγματος από την τράπεζα σου. Αλλά αυτό είναι μάλλον απίθανο να έχει συμβεί... απλά σου λέω όλα τα σενάρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 το paypal το εχω εξ ορισμου σε € και ευρω ειναι το βασικο νομισμα. σε ευρω εννοειται και ο καταθετικος της πειραιως και η προπληρωμενη. οποτε να εκανε ετσι αυθαιρετα εξοδα μετατροπης συνναλαγματος και να τα κρατησε απο την προπληρωμενη δε νομιζω. παντως αν και δε θυμαμαι παλαιοτερα τι ειχε παιχτει με την alpha bank στον αντιστοιχο verification αλλα δε νομιζω μετα την επιστροφη του 1.5€ να ειχα και χασουρα. λιγο βεβαια το ποσο αλλα ετσι για να ξερουμε που πηγαν αυτα τα +60 cent που κρατησαν παραπανω. σε λιγες μερες που θα εχω το paypal code στις συνναλαγες της προπληρωμενης θα ενημερωσω τι παιχτηκε και αν τελικα μου επιστραφει ολο το ποσο που κρατηθηκε...ή μονο το 1.5€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ξέρω ότι pay pal καλύπτει αρκετά τους αγοραστές αλλά θα ήθελα να μάθω εως που φτάνει αυτή η κάλυψη. υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι από το εξωτερικό, να πέσω θύμα απάτης, είτε να μου στείλουν κάτι άλλο (πέτρες) είτε χαλασμένο και να μη πάρω τα λεφτά μου πίσω; πόσο εύκολο είναι να αποδεικτεί κάτι τέτοιο. δε μιλάω για ebay αλλά για διάφορα καταστήματα εξωτερικού (όχι γνωστά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 ξέρω ότι pay pal καλύπτει αρκετά τους αγοραστές αλλά θα ήθελα να μάθω εως που φτάνει αυτή η κάλυψη. υπάρχει περίπτωση να αγοράσω κάτι από το εξωτερικό, να πέσω θύμα απάτης, είτε να μου στείλουν κάτι άλλο (πέτρες) είτε χαλασμένο και να μη πάρω τα λεφτά μου πίσω; πόσο εύκολο είναι να αποδεικτεί κάτι τέτοιο. δε μιλάω για ebay αλλά για διάφορα καταστήματα εξωτερικού (όχι γνωστά). ωραια ερωτηση και χωρις να ξερω πολλα πιστευω οτι ανοιγεις ενα μεγαλο θεμα συζητησης. παντως ναι το paypal σου δινει τη δυνατοτητα για ''dispute'' που δεσμευει τα χρηματα και ο πωλητης δε μπορει να τα παρει ακομα και αν τα εχει περασει στον αντιστοιχο λογαριασμο του paypal. τωρα αν εν το μεταξυ ο πωλητης ή το εκαστοτε eshop εχει προλαβει να κανει αναληψη των χρηματων σου στη ''τσεπη του'' εκτος δηλαδη λογαριασμου paypal δε ξερω τι γινεται...καποιος που κατεχει καλα το θεμα ας μας φωτισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 κάνω αυτή την ερώτηση γιατί με έχουν πρήξει 1-2 φίλοι με κάτι βλακίες που θέλουν να αγοράσουν. και επειδή δεν ασχολούνται πρέπει να βγάλω εγω το φίδι από την τρύπα. έχουν βρει κάτι site, δε θα έλεγα περίεργα, αλλά άγνωστα. απλά δε γουστάρω να συμβεί στραβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα