katsouras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μολις το μεσημερι εβαλα τον κωδικο και τους εχω στειλει ηδη mail..Ολοκληρη ιστορια..Τα νευρα μου με εχουν πιασει!Ευτυχως που δεν βιαζομαι για καποια συγκεκριμενη αγορα..Περιμενω mail λοιπον..
jakegate7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 για όνομα στο paypal έχεις βάλει ακριβώς το ίδιο που έχεις στην κάρτα? παράδειγμα είχα στο paypal Δημήτρης ενώ στην κάρτα είναι Δημήτριος (όπως αναγράφεται και στην ταυτότητα)
katsouras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Ο λογαρισμος ειναι με στοιχεια δικα μου ενω η καρτα ειναι με στοιχεια της κοπελας μου.Δεν ξερω αν εχει σημασια..Αν διασταυρωνουν ομως τα στοιχεια πως μου εστειλαν τον κωδικο?
jakegate7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 δε ξέρω αν φταίει αυτό αλλά κοίτα εδώ μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα σύμφωνα με αυτό δε μπορείς να βάλεις το όνομα της κοπέλας σου, ίσως το καλύτερο είναι να κάνει νέο account αλλά περίμενε και κανένα άλλο , μήπως γνωρίζει τίποτα περισσότερο
therock Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μαλλον αυτο θα φταιει. Νομιζω πως μονο αν ειναι στο ονομα σου οι καρτες μπορουν να προστεθουν.
katsouras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οποτε σβηνω τον λογαριασμο μου και δημιουργω νεο με τα στοιχεια της κοπελας μου..
therock Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Οποτε σβηνω τον λογαριασμο μου και δημιουργω νεο με τα στοιχεια της κοπελας μου.. Δοκιμασε να μιλησεις απευθειας μαζι τους. Μπορει και αυτο που ειπα να μην ισχυει, μια υποθεση εκανα...
katsouras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Μολις απαντησαν.. Dear Alex, Thank you for contacting PayPal regarding your limitation case ID '. I have reviewed your case and can see that your case is in the review state, which means that you will be contacted in the next 24-72 hours with an update on your limitation. Please let us know if you require any further assistance. Yours sincerely, Matthew PayPal
lak10 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 παιδια οταν κανουμε αγορες σε ξενο νομισμα μεσω paypal πως μπορουμε να επιλεξουμε την μετατροπη να την κανει η τραπεζα μας και οχι το paypal γιατι ως γνωστον μεεσω paypal βγαινει παραπανω εχω χρεωστικη της alphabank
therock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 παιδια οταν κανουμε αγορες σε ξενο νομισμα μεσω paypal πως μπορουμε να επιλεξουμε την μετατροπη να την κανει η τραπεζα μας και οχι το paypal γιατι ως γνωστον μεεσω paypal βγαινει παραπανω εχω χρεωστικη της alphabank Δεν νομιζω να γινεται... Αν οντως γινεται και ξερει καποιος ας πει γιατι θα μας γλιτωσει αρκετα νταβατζιλικια!
g_alkis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 παιδια οταν κανουμε αγορες σε ξενο νομισμα μεσω paypal πως μπορουμε να επιλεξουμε την μετατροπη να την κανει η τραπεζα μας και οχι το paypal γιατι ως γνωστον μεεσω paypal βγαινει παραπανω εχω χρεωστικη της alphabank Στο Profile-Reccuring payments-Edit Funding options επιλέγεις να κάνει την μετατροπή η τράπεζα
therock Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Στο Profile-Reccuring payments-Edit Funding options επιλέγεις να κάνει την μετατροπή η τράπεζα Ωπ σωστος ρε φιλε, θα το δοκιμασω αμεσα, ευχαριστουμε! Παρεπιπτωντος ξερει κανεις αν η τραπεζα περνει προμηεθεια για την μετατροπη? Εμενα στην κυπρου μου ειπαν 3 τις χοιλιοις, αλλα δεν ξερω αν στεκει. Το paypal παντως αν θυμαμαι καλα απο παλιοτερα επαιρνε 3.5%?
jakegate7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 που είναι οι επιλογές που λες γιατί δε τις βρίσκω, στο profile εμένα έχει αυτές.
g_alkis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Το άλλαξαν πρόσφατα μάλλον. Profile-My preapproved payments-Set Available Funding sources-Conversion options
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα