SpEcTer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι καρτα ειναι χρεωστικη; ναι
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, SpEcTer είπε ναι Αυτο φταιει, κατάργησε την κάρτα αυτη σου ειναι άχρηστη και επικίνδυνη για ονλινε συναλλαγές, βαλε μια πιστωτική ή 100 φορές καλύτερα βγάλε μια revolut 1 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο φταιει, κατάργησε την κάρτα αυτη σου ειναι άχρηστη και επικίνδυνη για ονλινε συναλλαγές, βαλε μια πιστωτική ή 100 φορές καλύτερα βγάλε μια revolut
SpEcTer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αυτο φταιει, κατάργησε την κάρτα αυτη σου ειναι άχρηστη και επικίνδυνη για ονλινε συναλλαγές, βαλε μια πιστωτική ή 100 φορές καλύτερα βγάλε μια revolut Γιατί;;; τόσα χρόνια δεν έχω κάποιο θέμα... Επίσης απο την στιγμή που η επιστροφή χρημάτων απο την paypal στην κάρτα είναι δωρεάν με βολεύει. Γιατι να χρεώνομαι 3,5 ευρώ για κάθε μεταφορά? Εχω ρεβολουτ αλλα την χρησιμοποιώ αυτούσια όταν θέλω όχι μέσω paypal.
tempo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 καλημέρα, αγόρασα κάτι (40ευρώ) απο banggood με paypal. Για κακή μου τύχη το προϊόν ήταν ελαττωματικό (απο την στιγμή που το άνοιξα). Είμαι σε επικοινωνία με banggood για να βρεθεί μια λύση αλλά δεν τους βλέπω και πολύ πρόθυμους να δώσουν λύση σύντομα και έτσι σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω το paypal για να πάρω τα χρήματα μου πίσω. Αν το paypal μου δώσει πίσω τα χρήματα τι θα γίνει με το προϊόν; Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι πως πρέπει να το επιστρέψω στο banggood, με δικά μου μεταφορικά έξοδα ή με δικά τους; Ακόμη μια ερώτηση, το paypal κρατάει κάποια προμήθεια για την διαμεσολάβηση και την επιστροφή των χρημάτων; Ευχαριστώ
hercoulis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν το email δεν επαληθεύεται ( verification error) τι φταίει βρε παιδιά; Τόσα χρόνια έχουν περάσει κ δε θυμάμαι πως γίνεται νέος λογαριασμός. Τα βίντεο στο YouTube δεν βοήθησαν. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από hercoulis
Arkin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Τι σκαλωμα εχει φαει το paypal στην κατηγορια shopping εδω και λιγες μερες? Εξαργυρωνω κανονικα ποντους με βγαζει και τα καταστηματα και ολα και τωρα εχω το παρακατω. Το βγαζει απο καθε browser και οχι μονο στο δικο μου λογαριασμο. Οι ποντοι ερχονται κανονικα αλλα παλι με βγαζει το ιδιο προβλημα αν πατησω πανω δεν με αφηνει να τους εξαργυρωσω ενω εχω εξαργυρωσει πανω απο 10 χιλιαδες μεχρι σημερα. Ειναι γενικο το προβλημα σε Ελλαδα τι σας βγαζει εσας αν μπειτε στον παρακατω συνδεσμο ενω ειστε συνδεδεμενοι? https://www.paypal.com/shopping/ Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από Arkin
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, Arkin είπε Τι σκαλωμα εχει φαει το paypal στην κατηγορια shopping εδω και λιγες μερες? Εξαργυρωνω κανονικα ποντους με βγαζει και τα καταστηματα και ολα και τωρα εχω το παρακατω. Το βγαζει απο καθε browser και οχι μονο στο δικο μου λογαριασμο. Οι ποντοι ερχονται κανονικα αλλα παλι με βγαζει το ιδιο προβλημα αν πατησω πανω δεν με αφηνει να τους εξαργυρωσω ενω εχω εξαργυρωσει πανω απο 10 χιλιαδες μεχρι σημερα. Ειναι γενικο το προβλημα σε Ελλαδα τι σας βγαζει εσας αν μπειτε στον παρακατω συνδεσμο ενω ειστε συνδεδεμενοι? https://www.paypal.com/shopping/ Με πιάνεις εντελώς αδιάβαστο και πρέπει να ρωτήσω γιατί με μια αναζήτηση Google μπερδεύτηκα περισσότερο. Πόντους μαζεύεις με πιστωτική μόνο; Με όλες τις πιστωτικές; 1
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Doubt είπε Με πιάνεις εντελώς αδιάβαστο και πρέπει να ρωτήσω γιατί με μια αναζήτηση Google μπερδεύτηκα περισσότερο. Πόντους μαζεύεις με πιστωτική μόνο; Με όλες τις πιστωτικές; Είναι το πρόγραμμα cash back του PayPal που με αγορές από συγκεκριμένα online shops σου δίνει πόντους. Πχ μέχρι πριν κάτι μήνες έδινε 8% cash back σε αγορές από humble bundle η 6% από banggood. Πχ σε αγορά 100 ευρώ προϊόντος από banggood το paypal που έδωσε πίσω 6 ευρώ. Δηλαδή κάπου 650 πόντους οι οποίοι είναι 6.5 δολάρια. Και από humble το ίδιο που κάνω συχνά αγορές. Δε παίζει ρόλο αν είναι αγορά με κάρτα ή υπόλοιπο paypal. Δεν το γνώριζα και εγώ μέσα στο 2021 το έμαθα και έχω πάρει πάνω από 100 ευρώ μέχρι σήμερα. Και έχω ακόμα 6 χιλιάδες πόντους 60 δολάρια δηλαδή να εξαργυρωσω αλλά υπάρχει το παραπάνω πρόβλημα λογικά πρέπει να ειναι γενικό στην Ελλάδα και θα το φτιάξουν ελπίζω.
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το μόνο σχετικό που βρίσκω είναι αυτό, αλλά φαίνεται να απευθύνεται στην αγορά USA. https://www.paypal.com/shopping/ Κάτι άλλα αποτελέσματα αναφέρουν μια mastercard της PayPal που πάλι είναι για USA. Εσύ πως έχεις λογαριασμό σε $? Υ.Γ. μάλλον κατάλαβα λάθος, σε € πρέπει να έχεις. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Doubt
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Το μόνο σχετικό που βρίσκω είναι αυτό, αλλά φαίνεται να απευθύνεται στην αγορά USA. https://www.paypal.com/shopping/ Κάτι άλλα αποτελέσματα αναφέρουν μια mastercard της PayPal που πάλι είναι για USA. Εσύ πως έχεις λογαριασμό σε $? Υ.Γ. μάλλον κατάλαβα λάθος, σε € πρέπει να έχεις. Οχι σε ευρω εχω απλο λογαριασμο. Και μου εβγαζε κανονικα τα παντα στο shopping. Ηδη ηρθαν και αλλοι ποντοι και αν γραψω στο search τα καταστηματα μου τα βγαζει κανονικα και με το ποσοστο cash back. Καθε 100 ποντοι ειναι 1 δολλαριο επιστροφη. Κοντα χρονο δουλευε αψογα ακομα δηλαδη κανω αγορες μεσω του paypal πατας δηλαδη πανω στο humble bundle και μπαινεις απο εκει στη σελιδα για να αγορασεις και ετσι γινεται η πιστωση των ποντων. Με εχει βολεψει παρα πολυ τωρα εχω 6000 ποντους pending και περιμενω να γινουν confirm οπως οι 1178 που βλεπεις στο screenshot ωστε να παρω τα χρηματα. Ελπιζω να φτιαξει δεν ειναι μονο για Αμερικη κανει για πολλες χωρες της Ευρωπης και εχει πολλα καταστηματα μεσα καποια δινουν πανω απο 10% cash back. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Arkin 1
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Shopping πάντως εξακολουθώ να μη βρίσκω, ούτε στην εφαρμογή, ούτε στη σελίδα για κινητό. Θα δω αργότερα από υπολογιστή τι γίνεται.
Arkin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Doubt είπε Shopping πάντως εξακολουθώ να μη βρίσκω, ούτε στην εφαρμογή, ούτε στη σελίδα για κινητό. Θα δω αργότερα από υπολογιστή τι γίνεται. Μπες στο link που εβαλα πιο πανω στην εφαρμογη του κινητου δεν υπαρχει καθολου. Το εχω bookmark και μπαινω παντα απο εκει τυχαια το ανακαλυψα στο reddit και ειδα υποστηριζει και Ευρωπη και απο τοτε εχω παρει πανω απο 100 ευρω. Και πρεπει να ισχυει χρονια αλλα ελαχιστοι το γνωριζουν.
Stathis34 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Ερώτηση. Η PayPal για αγορές τυπου fb marketplace, που στην ουσία είναι μεταφορά χρημάτων και όχι σε κατάστημα, προσφέρει κάποιου είδους προστασία;
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Stathis34 είπε Ερώτηση. Η PayPal για αγορές τυπου fb marketplace, που στην ουσία είναι μεταφορά χρημάτων και όχι σε κατάστημα, προσφέρει κάποιου είδους προστασία; Τι εννοείς ειναι μεταφορά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα