darkdemon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα , επειδη ειμαι νεος στο ππ, εκανα λογαριασμο , προσθεσα καρτα , εκανα verify, γραφει Ready to use στην καρτα. Τωρα εγω μπορω να κανω κανονικα αγορα μεσω του ππ απο το εξωτερικο και αυτο να τραβηξει αυτοματα απο την καρτα ή πρεπει να αυξησω το balance πρωτα.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα , επειδη ειμαι νεος στο ππ, εκανα λογαριασμο , προσθεσα καρτα , εκανα verify, γραφει Ready to use στην καρτα. Τωρα εγω μπορω να κανω κανονικα αγορα μεσω του ππ απο το εξωτερικο και αυτο να τραβηξει αυτοματα απο την καρτα ή πρεπει να αυξησω το balance πρωτα.? Έτοιμος είσαι, αλλά αν η κάρτα που πρόσθεσες είναι Ελληνική ενδέχεται να μην περάσει η πληρωμή (ανάλογα τι θα αγοράσεις και από που). Το balance έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να το γεμίσεις με κάρτα. Θέλει έμβασμα από τραπεζικό λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 ναι το δοκιμσα και ολα κομπλε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mens Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για το ποια θα ειναι η primary καρτα που θα ζηταει λεφτα αν υπαρχουν 2, μετραει η σειρα που ειναι καταχωρημενες? Και αν ναι πως μπορω να το αλλαξω αυτο χωρις να καταργησω αυτην που εχω ηδη πρωτη και να την κανω ξανα καταχωρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για το ποια θα ειναι η primary καρτα που θα ζηταει λεφτα αν υπαρχουν 2, μετραει η σειρα που ειναι καταχωρημενες? Και αν ναι πως μπορω να το αλλαξω αυτο χωρις να καταργησω αυτην που εχω ηδη πρωτη και να την κανω ξανα καταχωρηση? Διπλα σε καθε καρτα λεει "Edit" "Remove" "Make Primary" αν πατήσεις το "Make Primary" πήγε πρώτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mens Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Διπλα σε καθε καρτα λεει "Edit" "Remove" "Make Primary" αν πατήσεις το "Make Primary" πήγε πρώτη Mono edit εχει και βγαζει remove αν βαλω και το 3ψηφιο, make primary δεν βλεπω σε καμια Ακυρο. Τελικα το εβγαλε οταν το ειδα στην παλια μορφη του site. Παντως με την νεα μορφη δεν μπορω να κανω κατι τετοιο. Βασικα και απο εκει απλα το βλεπω, αν πατισω στην 2η, μου γραφει οτι εγινε primary αλλα και παλι ειναι η αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 στο έμβασμα προς τη deutsche bank για top up ποια διεύθυνση βάζουμε για διεύθυνση παραλήπτη? edit nevermind το βρήκα στο έτερο τοπικ FRANKFURT AM MAIN DE για όποιον το χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kounga Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδιά υπάρχει καμιά τράπεζα που δεν χρεώνει 3 ευρώ κάθε φορά που κάνεις ανάληψη από Paypal? Είναι λίγο tragic. Μήπως γίνεται να πάρω τα λεφτά από το paypal με άλλο τρόπο? 3 ειναι και λιγα, 4 χρεωνουν οι πιο πολλες. H Πειραιως λέει: αν τη μεταφορα απο το balance προς το ΙΒΑΝ, το pp την περνάει σαν "έμβασμα" , η χρέωση είναι δωρεάν ως ...15€ και απο 16-1000€ ειναι 4€, αλλά με άλλους τρόπους (..!) μπορεί να είναι και δωρεάν. Αρα το θέμα είναι το pp το κάνει σαν έμβασμα? Προφανώς ναι. Οπότε, υπάρχει τόπος αυτόματης ανάληψης 15€ /μέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hli ata Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ηθελα να ρωτησω εχω paypal και εκανα add την visa της πειραιως. για να κανω add και αλλη καρτα (revolut) πρεπει να διαγραψω την παλια; αν δεν χρειαζετε να ιαγραψω πως θα διαχειριζω το paypal να δουλεψει σε καποια απο τις δυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ηθελα να ρωτησω εχω paypal και εκανα add την visa της πειραιως. για να κανω add και αλλη καρτα (revolut) πρεπει να διαγραψω την παλια; αν δεν χρειαζετε να ιαγραψω πως θα διαχειριζω το paypal να δουλεψει σε καποια απο τις δυο; Όχι δεν χρειάζεται να διαγράψεις την 1η. Το Paypal κρατάει μέχρι 8 συνδεδεμένες κάρτες. Μια από αυτές τις κάρτες θα είναι primary και by default θα τραβάει από αυτήν, πριν όμως από κάθε αγορά σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις να πληρώσει κάποια άλλη κάρτα (βγάζει ένα "change"). Οπότε, υπάρχει τόπος αυτόματης ανάληψης 15€ /μέρα? Μάλλον όχι, αλλά μπορείς να δώσεις -και την ίδια μέρα δεν βλέπω γιατί πρέπει να είναι σε άλλη μέρα-, πολλές εντολές withdraw προς το λογαριασμό σου στην Πειραιώς για 15άρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 καλημερα παιδια, να ρωτησω αν μπορεις να δηλωσεις την ιδια καρτα σε παραπανω απο ενα λογαριασμους... πχ τον δικο μου και του πατερα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 καλημερα παιδια, να ρωτησω αν μπορεις να δηλωσεις την ιδια καρτα σε παραπανω απο ενα λογαριασμους... πχ τον δικο μου και του πατερα μου ΟΧΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο bug πλέον στο PayPal, όταν θέλουμε να ορίσουμε Primary κάποια άλλη κάρτα μέσα από το παλιό μενού (έτσι κι αλλιώς στο νέο μενού δεν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα). Πηγαίνω λοιπόν στο Old Account View και ορίζω ως Primary την κάρτα που επιθυμώ μέσα από τη διαχείριση των καρτών (My Profile -> My Money -> Debit and Credit Cards -> Update), βγαίνει μήνυμα επιβεβαίωσης για την αλλαγή (You have set a new primary credit card) και μου ανεβάζει τη συγκεκριμένη κάρτα πάνω στη λίστα. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως, κάθε φορά που ξαναμπαίνω στο ίδιο μενού, ενώ η συγκεκριμένη κάρτα (που είχα ορίσει πριν λίγο ως Primary) παραμένει πάνω στη λίστα, έχει πάλι την επιλογή "Make Primary", που σημαίνει ότι δεν άλλαξε κάτι από πριν. Κι αν πατήσω πάλι να την κάνω Primary, ενώ μου βγαίνει μήνυμα επιβεβαίωσης μέσα στο PayPal, συμβαίνει το ίδιο ακριβώς πράγμα... Αένααα... Αν κρίνω κι από την πρόταση παρακάτω που έβαλα σε bold, δεν το έχω μόνο εγώ το θέμα. Τι να κάνω; Να επικοινωνήσω με PayPal για να μου το διορθώσουν; Για το ποια θα ειναι η primary καρτα που θα ζηταει λεφτα αν υπαρχουν 2, μετραει η σειρα που ειναι καταχωρημενες? Και αν ναι πως μπορω να το αλλαξω αυτο χωρις να καταργησω αυτην που εχω ηδη πρωτη και να την κανω ξανα καταχωρηση? Διπλα σε καθε καρτα λεει "Edit" "Remove" "Make Primary" αν πατήσεις το "Make Primary" πήγε πρώτη Mono edit εχει και βγαζει remove αν βαλω και το 3ψηφιο, make primary δεν βλεπω σε καμια Ακυρο. Τελικα το εβγαλε οταν το ειδα στην παλια μορφη του site. Παντως με την νεα μορφη δεν μπορω να κανω κατι τετοιο. Βασικα και απο εκει απλα το βλεπω, αν πατισω στην 2η, μου γραφει οτι εγινε primary αλλα και παλι ειναι η αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Καλημέρα, Είμαι στο ebanking της τράπεζας για στείλω το έμβασμα και έχω τις εξής απορίες. Τι ακριβώς πρέπει να γράψω στα παρακάτω: 1. Χώρα παραλήπτριας τραπέζης: 2. Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία δικαιούχου: 3. Διεύθυνση δικαιούχου: μήπως: 1. Irland 2. PayPal Europe 3. ?? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Είμαι στο ebanking της τράπεζας για στείλω το έμβασμα και έχω τις εξής απορίες. Τι ακριβώς πρέπει να γράψω στα παρακάτω: 1. Χώρα παραλήπτριας τραπέζης: 2. Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία δικαιούχου: 3. Διεύθυνση δικαιούχου: μήπως: 1. Irland 2. PayPal Europe 3. ?? Thanks! Αν και με καθυστέρηση, αφού έχουν περάσει αρκετές ώρες από το πρωί, τα στοιχεία που πρέπει να βάλεις, είναι: 1. Γερμανία/Germany (Αφού το IBAN του PayPal είναι στη Deutsche Bank) 2. PayPal Europe (To Payee που σου γράφει στα στοιχεία του Top Up σημαίνει δικαιούχος) 3. Frankfurt Am Main DE (Αλλά και κενό να το αφήσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού πλέον δεν παρέχει τέτοια πληροφόρηση στο Top Up) Παρόλο που στην ουσία εσύ είσαι ο δικαιούχος και στέλνεις λεφτά που θα καταλήξουν στο δικό σου balance, επειδή o συγκεκριμένος λογαριασμός στη Deutsche Bank πρόκειται για λογαριασμό "κουβά" (όπως περίπου συμβαίνει και με την κάρτα Revolut με την τράπεζα Barclays), γι' αυτό στο Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου αναγράφεις το "PayPal Europe", αντί για τα δικά σου στοιχεία. Παραθέτω και ένα screenshot από winbank για να είναι πιο ξεκάθαρο. Κοιτάζοντας το username σου θυμήθηκα ότι σου χρωστάω μια απάντηση εδώ και μέρες σε άλλο topic, το οποίο το είχα παραμελήσει και το είχα ξεχάσει πλέον. Λογικά, θα σου απαντήσω διεξοδικά μέσα στο ΣΚ. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2016 από antikinsor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα