geioannou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 υπαρχει καποιο forum η καποιο site για οδηγιες στο flight simulator??
giannisk1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Για ρίξε μια ματιά εδώ.Ίσως είναι αυτό που ψάχνεις
amorealex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 http://www.ivao-hellas.aero Για ότι απορίες έχεις, εδώ είμαστε!
geioannou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 AmoreAlex εριξα μια ματια στο site που ειπες και εχει πολυ ενδιαφερον πραγματικα.δεν ξερω εαν ειναι σχετικο με το flight simulator και οδηγιες σχετικα με αυτο. πιθανον να μην μπορεσα να βρω τα αναλογα.... εαν μπορεις να μου πεις κατι παραπανω για το τι ειναι ακριβος αυτο το site....
caffein Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μπορω να σε βοηθησω κι'εγω αν εχεις αποριες σε αρκετα θεματα πανω στο παιχνιδι.
amorealex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 AmoreAlex εριξα μια ματια στο site που ειπες και εχει πολυ ενδιαφερον πραγματικα.δεν ξερω εαν ειναι σχετικο με το flight simulator και οδηγιες σχετικα με αυτο.πιθανον να μην μπορεσα να βρω τα αναλογα.... εαν μπορεις να μου πεις κατι παραπανω για το τι ειναι ακριβος αυτο το site.... Το συγκεκριμένο site ασχολείται με online πτήσεις, μιας κι εκεί είναι η μαγεία του Flight Simulator. Το να πετάς μόνος σου στη μέση του πουθενά από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο, δεν έχει και πολύ γούστο. Το να πετάς όμως με πραγματικές καιρικές συνθήκες, να βλέπεις και κάποιους φίλους, καθώς επίσης να έχεις και ζωντανές υπηρεσίες Εναερίου Κυκλοφορίας on voice, δίνει μια άλλη νότα. Για να μην γίνομαι κουραστικός, γράψε τι απορίες έχεις και θα λάβεις όση βοήθεια χρειάζεσαι. Αν θελήσεις να ασχοληθείς σοβαρά με το άθλημα, προετοιμάσου για κάμποσο διάβασμα. Είναι αναπόφευκτο...
geioannou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 συμφωνω με οσα λες σχετικα με τις πτησεις....αλλα 1 χρονο τωρα προσπαθω να καταλαβω τα οργανα και να κανω μια προσγειωση με τα οργανα και οχι κατα προσεγγισει αλλα....τζιφος. καταλαβαινω οτι το να πεταξει καποιος αεροπλανο πραγματικα δυσκολο πραγμα,αλλα δεν εχω καταφερει μονος να βγαλω ακρη......
KenZone Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 συμφωνω με οσα λες σχετικα με τις πτησεις....αλλα 1 χρονο τωρα προσπαθω να καταλαβω τα οργανα και να κανω μια προσγειωση με τα οργανα και οχι κατα προσεγγισει αλλα....τζιφος.καταλαβαινω οτι το να πεταξει καποιος αεροπλανο πραγματικα δυσκολο πραγμα,αλλα δεν εχω καταφερει μονος να βγαλω ακρη...... stin pragmatikotita einai polu pio eukolo na petas .. me ta mikra monokinitiria toulaxiston ...i mallon exeis pio amesi apokrusi otan einai live k katalavaineis kalutera ti ginetai .. apo o8oni dn hampariazeis k polla ..an 8es na katalaveis ta organa mporeis na deis se kapoio site gia kanonikes ptiseis ...
caffein Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αν θέλεις Διευκρίνισε λίγο τι εννοείς όταν λες όργανα. Εννοείς τα όλα όργανα του αεροσκάφους ή την πτήση με όργανα(δηλ πτήση χωρίς να βλέπεις έξω. Π.χ πτήση μέσα σε σύννεφα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.