takis3 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά μάπα το καρπούζι.Μου φενεται θα ξαναγυρίσω στο ps2 για να παιζω PES. Το πιο αποτυχημένο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ μου φαίνεται το PES6 στο 360.Οχι τοσο απο πλευράς γραφικών αλλα απο πλευράς ρεαλισμού το παιχνίδι είναι για κλάματα. Οποιος φίλος μου ήρθε σπίτι και το είδε γέλασε με την ψυχή του. Οι αμυντικοί εχουν δεικτη νοημοσύνης τετοιον που νομίζεις οτι ειναι ή τελείως χαζοί ή τυφλοί. Η μπάλα τις περισσότερες φορές περνάει δίπλα απο το παπούτσι τους και είναι σαν να μην υπάρχουν μεσα στο γήπεδο.Θα έλεγε κανεις οτι κάνουν στην άκρη για να μην ακουμπίσουν την μπάλα!!Μιλάμε για πολύ γελοίο παιχνίδι. Οταν μπένει επιθετικός στην περιοχή με την μπάλα στα πόδια οι αμυντικοί αντί να κόβουν την μπάλα έχουν την τάση πάντα με κάποιο τρόπο να... περνάνε πισω απο τον επιθετικό και να σχηματίζουν ενα ωραίο τρενάκι κυνηγώντας να τον πιάσουν απο πίσω. Όσο για τον cursor που ανάβει και σου δειχνει ποιον παίκτη κουνας ασε...εκεί να δεις γέλιο. Ανάβει τις περισσότερες φορες ο παίκτης που δεν έχει σχέση καθολου με την μπάλα.Ετσι αν η μπάλα είναι σε ουδέτερο σημείο για διεκδίκηση και θες να κάνεις τάκλιν για να την χτυπήσεις το πιο πιθανον είναι να σκοτώσεις πέφτοντας καποιον αλλο παικτη εκτός φάσης αφου σου αναβει παίκτη που είναι εκτός φάσης.Δοκίμασα στα options που είναι για τον cursor όλες τις επιλογές αλλα δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι απλά το παιχνίδι ειναι πολύ προχειρο φτιαγμένο.Το μόνο καλό του είναι η καλή φυσική συμπεριφορά της μπάλας που όμως αυτο δεν φτάνει για να φτιάξεις ενα ποδοσφαιράκι. Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται να πάρει xbox360 για να παίξει PES6 ένα έχω να του πω : ΜΑΚΡΙΑ. Καλιτερα στο ps2 και ας μην είναι τοσο καλό σε γραφικά έχει όμως καλιτερο gameplay.
p3tran Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ετσι αν η μπάλα είναι σε ουδέτερο σημείο για διεκδίκηση και θες να κάνεις τάκλιν για να την χτυπήσεις το πιο πιθανον είναι να σκοτώσεις πέφτοντας καποιον αλλο παικτη εκτός φάσης αφου σου αναβει παίκτη που είναι εκτός φάσης.Δοκίμασα στα options που είναι για τον cursor όλες τις επιλογές αλλα δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι απλά το παιχνίδι ειναι πολύ προχειρο φτιαγμένο αν και δεν εχω παιξει ΤΙΣ ωρες proevo, νομιζω οτι κανεις λαθος εδω. με τις επιλογες για τον cursor στο manual και με σωστη διαταξη παιχτων στο γηπεδακι, παντα θα μπορεις να εισαι μεσα σε ολες τις φασεις. οσο για τα υπολοιπα, δοκιμασε να γυρισεις πισω στο ps2 και μετα πες μας αν τα καταφερες...
Blackjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά μάπα το καρπούζι.Μου φενεται θα ξαναγυρίσω στο ps2 για να παιζω PES.Το πιο αποτυχημένο ποδοσφαιράκι που έχω παίξει ποτέ μου φαίνεται το PES6 στο 360.Οχι τοσο απο πλευράς γραφικών αλλα απο πλευράς ρεαλισμού το παιχνίδι είναι για κλάματα. Οποιος φίλος μου ήρθε σπίτι και το είδε γέλασε με την ψυχή του. Οι αμυντικοί εχουν δεικτη νοημοσύνης τετοιον που νομίζεις οτι ειναι ή τελείως χαζοί ή τυφλοί. Η μπάλα τις περισσότερες φορές περνάει δίπλα απο το παπούτσι τους και είναι σαν να μην υπάρχουν μεσα στο γήπεδο.Θα έλεγε κανεις οτι κάνουν στην άκρη για να μην ακουμπίσουν την μπάλα!!Μιλάμε για πολύ γελοίο παιχνίδι. Οταν μπένει επιθετικός στην περιοχή με την μπάλα στα πόδια οι αμυντικοί αντί να κόβουν την μπάλα έχουν την τάση πάντα με κάποιο τρόπο να... περνάνε πισω απο τον επιθετικό και να σχηματίζουν ενα ωραίο τρενάκι κυνηγώντας να τον πιάσουν απο πίσω. Όσο για τον cursor που ανάβει και σου δειχνει ποιον παίκτη κουνας ασε...εκεί να δεις γέλιο. Ανάβει τις περισσότερες φορες ο παίκτης που δεν έχει σχέση καθολου με την μπάλα.Ετσι αν η μπάλα είναι σε ουδέτερο σημείο για διεκδίκηση και θες να κάνεις τάκλιν για να την χτυπήσεις το πιο πιθανον είναι να σκοτώσεις πέφτοντας καποιον αλλο παικτη εκτός φάσης αφου σου αναβει παίκτη που είναι εκτός φάσης.Δοκίμασα στα options που είναι για τον cursor όλες τις επιλογές αλλα δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι απλά το παιχνίδι ειναι πολύ προχειρο φτιαγμένο.Το μόνο καλό του είναι η καλή φυσική συμπεριφορά της μπάλας που όμως αυτο δεν φτάνει για να φτιάξεις ενα ποδοσφαιράκι. Για όποιον λοιπόν ενδιαφέρεται να πάρει xbox360 για να παίξει PES6 ένα έχω να του πω : ΜΑΚΡΙΑ. Καλιτερα στο ps2 και ας μην είναι τοσο καλό σε γραφικά έχει όμως καλιτερο gameplay. posi wra epaikses sto 360?Thelei tis wres tou gia na to sinithiseis , kamia sxesi me PS2/PC. Ki otan to sinithiseis tha deis oti einai poly kalytero sto 360. POLY omws.
mixalisss Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 koita exei ta kalitera grafika sto 360 apo oles tis alles ekdoseis.oti einai proxeira ftiagmeno kai exei elipseis einai alitheia.kai pragmatika pio realistiko einai stin ekdosi gia pc pou to exo.alla to sinithisa sto 360 k pleon mporo na paixo aneta kai meso live
Arioch79 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Οι αμυντικοί εχουν δεικτη νοημοσύνης τετοιον που νομίζεις οτι ειναι ή τελείως χαζοί ή τυφλοί.Η μπάλα τις περισσότερες φορές περνάει δίπλα απο το παπούτσι τους και είναι σαν να μην υπάρχουν μεσα στο γήπεδο.Θα έλεγε κανεις οτι κάνουν στην άκρη για να μην ακουμπίσουν την μπάλα!!Μιλάμε για πολύ γελοίο παιχνίδι. Οταν μπένει επιθετικός στην περιοχή με την μπάλα στα πόδια οι αμυντικοί αντί να κόβουν την μπάλα έχουν την τάση πάντα με κάποιο τρόπο να... περνάνε πισω απο τον επιθετικό και να σχηματίζουν ενα ωραίο τρενάκι κυνηγώντας να τον πιάσουν απο πίσω. Όσο για τον cursor που ανάβει και σου δειχνει ποιον παίκτη κουνας ασε...εκεί να δεις γέλιο. Με κάλυψες απόλυτα. Τα ίδια ισχύουν και στο PC, αν και έχοντας δει και τις δύο εκδόσεις, πιστεύω ότι στο PC είναι πολύ καλύτερο απ' ό,τι στο X360. Την ίδια άποψη έχουν και όλοι οι φίλοι μου που έχουν δει και τις δύο εκδόσεις. Γενικά σε αυτό το παιχνίδι όσοι προτιμούμε ένα πιο αμυντικό στυλ παιχνιδιού, αδικούμαστε πολύ από την ανύπαρκτη ΑΙ των αμυντικών (κάποιος πρέπει να διδάξει στους ιάπωνες την έννοια του τεχνιτού offside, γιατί μάλλον δεν το έχουν πιάσει ακόμα. Πολλές φορές όταν ο αντίπαλος βγάζει προωθημένη, ο τελευταίος επιθετικός καλύπτεται από τον τελευταίο αμυντικό ο οποίος όλως εντελώς τυχαίως βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του γηπέδου και δεν τον φτάνει με τίποτα, ενώ βρίσκεται και καμμιά 10αριά μέτρα πίσω από την γραμμή που έχουν φτιάξει οι υπόλοιποι αμυντικοί, χωρίς λόγο και αιτία. Αυτά γίνονται ακόμα κι αν έχεις το offside trap στο Α). Όσο για τα εκτός φάσεως τάκλιν, την λύση την έδωσε ο p3tran. Manual και είσαι κομπλέ, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έκανε τραγικό λάθος η ΚΟΝΑΜΙ και σε αυτό τον τομέα. Βέβαια να σημειώσω ότι δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύει αυτό το κόλπο στο Χ360, αλλά στο PC δουλεύει σίγουρα. Γενικά το παιχνιδάκι είναι καλύτερο από το προηγούμενο και από το FIFA (το οποίο όμως πλησιάζει επικίνδυνα, αν και είναι ακόμα πολύ arcade). Θέλει όμως ακόμα πολύυυυυυυυ δουλειά για να καλυφθούν οι πολλές και σημαντικές ατέλειες, κυρίως όσον αφορά τον τρόπο που κινούνται οι παίκτες που ελέγχει ο υπολογιστής στο γήπεδο (μη μου πείτε ότι δεν έχετε φύγει ποτέ στην αντεπίθεση με το αριστερό μπακ, και το αριστερό χαφ αντί να φύγει σφαίρα μπροστά κάθεται και σας κοιτάει αμέριμνο να τον προσπερνάτε). Ειδικά εμείς που παίζουμε αμυντικογενώς, καταλαβαίνουμε περισσότερο αυτές τις ελλείψεις...
Trapper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά όλα αυτά τα προβλήματα που περιγράφετε υπάρχουν και στο PS2. Δεν ξέρω γιατί, αλλά φέτος η Konami μας τα χάλασε Οι παίχτες μαρκάρουν με τα μάτια, ο κέρσορας αλλάζει όποτε του κατέβει και οι έξοδοι του τερματοφύλακα (ειδικά στα τετ α τετ) θυμίζουν αυτές του Ελευθερόπουλου με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη... (no offence ).
Socratis_g Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Το παιχνίδι είναι ψέμα. Αντε να βάλουνε κανένα γήπαιδο με γρασίδι μέσα και μετά να μας πει η konami για pes6 στο Χ360
gjimmys Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή θεωρείται ότι είναι καλύτερο το fifa 2007; Δηλαδή θεωρείται ότι το fifa 2007 είναι καλύτερο;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Εχοντας παιξει την εκδοση για 360 μπορω να πω οτι ειναι ιδιο το παιχνιδι με το pes του ps2,με καλυτερα γραφικα φυσικα. Αυτο που με χαλαει ειναι ο χειρισμος του στο 360. Δεν ξερω ισως να μην εχω συνηθισει το χειριστηριο του,αλλα νομιζω οτι παιζεται πιο ευκολα στο ps2. ps.καμοια σχεση βεβαια με τον κακιστο χειρισμο στο xbox1 αλλα και παλι...
kallair Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 exontas paiksei to winning eleven 10 kai to pes 6 sto ps2, ta lathi pou mou perigrafete moy thimizoun tis m@l@kies pou kanei i amina sto we10 kai oxi to pes6 opou einai aisthita veltiomeno... tin ekdosi gia 360 den etixe na tin paikso akoma.
mihranalthaqafi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Emena mou aresei poly auto to game kai pisteuw oti i kalyteri ekdosi einai me diafora sto 360.. to exw paixei kai se pc kai se ps2 kai me diafora to kalytero version einai sto 360.. Ektos apo grafika pou xwris sizitisi einai ta kalytera sto 360 pisteuw oti exei kai to kalytero gameplay apo tis alles ekdoseis.. As min arxisw kan me to ps2 to game einai pio argo kai apo to thanato kai ta grafika tou, an eisai xristis 360 kai exeis sinithisei se poiotika grafika, tha se kanoun na klapseis kai na pareis ena sfyri na kopaniseis to ps2. Genika auta ta provlimata pou lete me to gameplay kai tous amyntikous ta exw synadisei k egw kai merikes fores einai enoxlitika.. Alla to game einai pio anoixto pleon kai bainoun perissotera goal. Yparxei perissotero theama se sxesi me merika games sto PES5 pou eleges xriste mou auto to match itan xeirotero k ap to levadeiakos-anagenissi karditsas.. Auto pou thelw na pw einai oti enw to PES6 den einai akrivws auto pou oneireuomastan, toulaxiston sto 360 einai to kalytero version apo tis ypoloipes ekdoseis, kai to kalytero podosfairaki gia to 360 syggekrimena..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.