thanocaster Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Κι εγώ ψηφίζω k-lite mega codec pack. Τώρα όποιος το βρίσκει βαρύ τι να πώ; Εγώ από τη στιγμή που το έβαλα διαφορά δεν είδα πουθενά σε επιδόσεις. Και φυσικά το media player classic για αναπαραγωγή είναι κορυφαίο!
ieronymos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Εγκατέστησα και χρησιμοποίησα το KMPlayer και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Thanx μάγκες
stathis85tpt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 media player classic + ffdshow για video. +1 ffdshow κ εισαι κομπλε μαγκες ισως ειμαι λιγο offtopic αλλα πως αναπαραγεις αρχεια asf? ειναι μεσα απο την εγκατασταση του nba live.... λετε για αυτο να μην παιζουν με Media player k nero 7 showtime????
Tzimmys Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Τελειος ο KMPlayer!!!!!!!!!!!! Για μένα ο καλήτερος συνδιασμός με τον οπόιο βλέπω τα πάντα!!!!!!, είναι : bs player ace mega codek pack. Βαριά θα πείτε, αλλά το codec pack έχει dashboard, με το οποίο απενεργοποιώ όποιον ή και όλους τους codecs που δεν δουλεύω. Επαναλαμβάνω, βλέπω τα πάντα, μέχρι και αρχεία κινητών.:wink:
Panathinaikara Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2007 παιδιά ,όταν κάνωεγκατάσταση τον Gom player μου λέει ότι πρέπει να εγκαταστήσω και κάποιον codec. Είναι απαραίτητο; έχω ήδη προεγκατεστημένο το ffdshow και δεν θέλω να επιβαρύνω το σύστημα καθώς παλιά είχα k-lite mega codec pack με πολλά προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.