Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής DivX?

ieronymos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες,χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια.

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής DivX?

Έχω κατεβάσει κάμποσες ταινίες και τους υπότιτλούς τους και δεν έχω κάποιο ικανοποιητικό πρόγραμμα που να παίζει μεγάλη γκάμα ταινιών και να φορτώνει υπότιτλους.

Έχω το BSplayer αλλά παίζει λίγες ταινίες.

Please help!!!

Δημοσ.
Φιλε μου κατεβασε το K-lite Codec Pack και θα μπορεις να παιζεις σχεδον οποιο βιντεο θελεις και σωστα με τους υποτιτλους του...

Νομίζω έχει ξαναναφερθεί ότι δεν αξίζει τον κόπο να εγκαταστήσεις ένα πολύ βαρύ πακέτο στον υπολογιστή σου, όταν μπορείς εγκαθιστώντας 2-3 codecs και 1-2 φίλτρα να βλέπεις πάλι όλα τα αρχεία βίντεο χωρίς πρόβλημα...όσο για player σου συστήνω ανεπιφύλακτα τον πολύ ελαφρό και καλό VLC media player

,αλλά και ο Windows Media Player 11 εμένα μου φαίνεται πολύ καλός...

Αυτά!

Δημοσ.

laskos0 το εχεις δοκιμασει το πακετο αυτο και το χαρακτηριζεις "βαρυ"? Μια χαρα ειναι και η επιβαρυνση δε ειναι παρα ελαχιστη στο συστημα.

Επισης αν θες να κανεις την παραμικρη δουλεια παραπανω απο το να βλεπεις απλα μια ταινια, οπως για παραδειγμα να συγχρονισεις τους υποτιτλους μιας ταινιας με τα αναλογα εργαλεια,το VLC μονο του δε κανει. Χρειαζονται οι Codecs να υπαρχουν στο συστημα και το K-lite ειναι μια καλη και ελεγμενη συλλογη που ειδικα αν δε θες να ασχοληθεις και πιο πολυ σου λυνει τα χερια...

Δημοσ.

ego exontas divx, xvid, x264, realplayer(den einai k anagkaio) kai intel video 263 kai to gordianknot codecpack(pou periexei mono ta vasika pou xreiazesai gia encoding opws kapoia filtra kai to ffdshow), den iparxei kanena video pou na min mporo na dw.

apo codecpack eixa pathei megali plaka pou eixa anagkastei na kano format sto pc.

Δημοσ.

Codecs:

XviD

DivX

Ac3

Players:

BS player ---> gia to plh8os dunatothtwn tou

VLC ---> gia na paizw formats pou den upostirizonte apo ton BS player.

Oute code elite packs (i opws legonte tespa), oute mega elite pack (to idio), oute tipota to trello... Auta pou exw grapsei kai tpt allo, 3 pragmata sugkekrimena gia na mh gm*etai kai to susthma me olous tous allous axrhstous/axreiastous codecs kai na mhn exw problhma egw.

Δημοσ.
laskos0 το εχεις δοκιμασει το πακετο αυτο και το χαρακτηριζεις "βαρυ"? Μια χαρα ειναι και η επιβαρυνση δε ειναι παρα ελαχιστη στο συστημα.

Επισης αν θες να κανεις την παραμικρη δουλεια παραπανω απο το να βλεπεις απλα μια ταινια, οπως για παραδειγμα να συγχρονισεις τους υποτιτλους μιας ταινιας με τα αναλογα εργαλεια,το VLC μονο του δε κανει. Χρειαζονται οι Codecs να υπαρχουν στο συστημα και το K-lite ειναι μια καλη και ελεγμενη συλλογη που ειδικα αν δε θες να ασχοληθεις και πιο πολυ σου λυνει τα χερια...

Το έχω δοκιμάσει φίλε asmilon.....Παλιότερα βέβαια και όπως σου είπα τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά...μου φόρτωσε το σύστημα πολύ..τώρα τελευταία δεν έχω δοκιμάσει , αλλά όπως σου είπα βάζοντας dvix,xvid,quicktime+realtime alternative,vobsub,ffdshow είσαι έτοιμος να δεις το 95% των video που κυκλοφορούν....

Δημοσ.
Το έχω δοκιμάσει φίλε asmilon.....Παλιότερα βέβαια και όπως σου είπα τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά...μου φόρτωσε το σύστημα πολύ..τώρα τελευταία δεν έχω δοκιμάσει , αλλά όπως σου είπα βάζοντας dvix,xvid,quicktime+realtime alternative,vobsub,ffdshow είσαι έτοιμος να δεις το 95% των video που κυκλοφορούν....

Egw blepw to 99% twn tainiwn/videoclip pou kukloforoun me ta 3 codecs kai tous 2 players pou eipa...

Aporw giati sunexizete na bazete extra codecs apo th stigmh pou den tous xreiazeste... :?

Δημοσ.

Mεdia Player Classic ασυζητητί.Βασισμενος στον παλιο καλο σταθερο Media Player 6.4 με πληθος δυνατοτητων και λιγοτερο απο 2ΜΒ σε μεγεθος...

Παιζει υποτιτλους και τα παντα τα κανει αυτοματα...:-D

Ν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...