Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδιά μια μικρή βοήθεια έχω στα χερια μου μια PCI κάρτα ήχου Creative PCI128 και την έβαλα γιατί λογικά καλύτερα από την Onboard που έχω θα είναι αλλα δεν μπορώ να βρω οδηγούς με τίποτα οποιος έχει την ίδια κάρτα και κάποιο link θα ήμουν υπόχρεος
lambros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 loipon pano tis exei ena tetragono chipaki,pes mou ti grafei ,episis pano stin karta prepei na grafei CTxxxx opou xxxx noumero kai pesmou
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 CT4750 αυτό το έκανα αλλα θέλω να βρω εκτος από τους οδηγούς τις και το πρόγραμμα σαν αυτό που είσαι πχ η onboard Ινίδια που είχα που μπορούσα να ρυθμίσω τις εισόδους\εξόδους και ΕΦ
kx5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό είναι το cd που έδινε η creative με την κάρτα (έχω δύο τέτοιες). http://www.megaupload.com/?d=PV8UGD1W Έκοψα όλες τις γλώσσες (εκτός από Αγγλική) και το φάκελο με το directX για να μικρύνει το αρχείο.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 να σε καλά φιλε μου σου χρωστάω τεραστια χάρι αλλα μου leeei ότι η ελλάδα έχει φτάσει το Slot Limit τι να κάνω θα περιμένω ευχαριστώ πάντως
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Οκ έκανα το κολπάκι που έχει γράψει ένας τύπος εδώ και δούλεψε κανωνικά χωρίς Slot Limit :mrgreen:
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ok το έβαλα αλλα πάλι την θήρα παιχνιδιών Creative την έχει με κίτρινο θαυμαστικό και δεν έβγαλε κάποιον πινακα ελέγχουν για να φτιάξω EQ και αλλα
kx5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Sorry για το megaupload αλλά το rapid αρνούνταν πεισματικά να δουλέψει. Τώρα γιατί σου έβγαλε πρόβλημα με το gameport δεν γνωρίζω. Και οι δύο κάρτες μου παρότι είναι διαφορετική έκδοση έχουν το ίδιο cd. Για τί λειτουργικό μιλάμε? EQ δεν θυμάμαι να έχουν τα utilities στο cd.
kx5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Σε XP δεν έχει κανένα νόημα να χρησιμοποιήσεις drivers/utilities της creative για αυτή την κάρτα. Νόμιζα πως παιδευόσουν με τα 98.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ok τότε Μαλακια μου που δεν το ανέφερα κιόλας ευχαριστώ πολύ τότε γκάι τον κόπο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.