Προς το περιεχόμενο

Ηelp σε 7600gs, κολλάνε όλα τα video

nkoumo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια

Πήρα την nvidia Albatron 7600gs και απο τοτε ΔΕΝ παίζει κανένα video (avi,mpeg.divx,...)με κανένα player (Windows media player,bsplayer,power dvd...). Φορτωνει τον player, σέρνεται όλό το μηχάνημα και ...παπαλα.Εχω κατεβάσει και τους τελευταίους drivers αλλά τιποτα. Τι φταιei ρε παιδια? Εχω Ελληνικά ΧΡ sv1. Οταν σβήνω τους drivers kaiτρεχει σε vga mode τα τρεχει!! τα video.(αργά μεν με κύματα αλλά τρεχει).

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα και σε μενα με μια 6600...μολιs εβγαλα τους drivers tou cd και περασα καποια εκδοση nvidia forceware drivers ola ok.και απο τοτε κανενα προβλημα σε videos games klp.

Δημοσ.

Το site της Albatron δεν εχει τιποτα για 7600. Κατέβασα το directx\9c και έσβησα ενα παλιό codec pack πουειχα και κατι παει και γινετε τωρα.Εμφανίζετε το video αλλά μετα απο αρκετή ώρα και δεν τολμάω να το παω μπρος πισω.Μαλλον φταινε τα codec. Επειδή όμως δεν τα παω καλά με αυτά , τι codec pack πρέπει να κατεβασω?

Δημοσ.

εγω για την δικια μου καρτα (albatron 6600) δεν πηγα στο site tis albatron alla perasa το πακετο της nvidia (ψακσε στο google nvidia forceware ...εγω εχω περασει το 81.98 ..εχει βγει και 91.47 ισως και νεωτερη εκδοση..αλλα εμενα καποιο απο τισ νεωτερες εκδοσεις μου κολαγε και εμεινα στο 81.98) ... νομιζω αυτο θα σου λυσει ολα τα προβληματα με τα videos klp opως εμενα.Τωρα αν νομιζεις οτι ειναι προβλημα codec εγω εχω περασει αυτους :divx codec 5.kati kai pezoun apsoga.eixa perasei kai ena allo paketo (k-lite codec pack) alla eixa problhma me ayto.. yparxei epishs to ace mega pack. ego psifizo nvidia forceware kai divx codec...ayta.elpizo na vreis lush

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...