greekparot Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Οταν ανοιγω τον εκτυπωτη (συνδεση με usb) κανει reboot το pc. Θα τρελλαθω δηλαδη στο τελος. Τι μπορει να φταει βρε παιδια; Σας δινω παρακατω το configuration του συστηματος μου μηπως και σας βοηθησει: M/B: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 CPU: INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13 GHZ RAM: 1GB KINGSTON 667MHz DDR2 HD: SEAGATE 160GB SATA2 Τροφοδοτ.: 460W DVD-ROM: LG DVD-R: LG
felix_w Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μην είναι κανένας χαζο-driver η αιτία (λέω εγώ τώρα...)? Τώρα τον έβαλες τον εκτυπωτή ή τον έχεις καιρό και στο έκανε ξαφνικά? Win XP φαντάζομαι, έτσι?
takeda Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 μήπως, λέω μήπως, τον είχες shared ή κάτι τέτοιο και άλλαξες το slot usb που τον είχες συνδεδεμένο;
asmilon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Θα σου προτεινα να κανεις BIOS Update, πολλες φορες η περιεργη συμπεριφορα μητρικων με τα USB λυνεται με αυτο τον τροπο...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 bios update.b.alous drivers.c.alo kalodio usb mpas kai kanei kati to paraxeno.d.ali usb.
greekparot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον ειναι το πολυμηχανημα της ΗP 1210. Το εχω πανω απο 2 χρονια και δεν μου εκανε ποτε τετοιο προβλημα. Τωρα εχω αγορασει το παραπανω συστημα που σας περιεγραψα και εβαλα τους drivers απο το cd οπως και τις αλλες φορες στο παλιο pc. BIOS update εκανα την περασμενη εβδομαδα οταν εστησα το μηχανημα. Αλλη version δεν εχει βγει.
nikostaha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ksanagurna sthn palia ekdosh bios. dokimase na sundeseis allh suskeuh an kanei to idio einai brakiklomenh h usb thura.
paparoupas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=123204&highlight=%EC%F0%DC%ED%E9%EF Για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 apla ekeino itan afasia topic alla to basiko ine oti ekinou to provlima lithike
greekparot Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Απο την ver. 1.60 πηγα στην 1.50 οπως οταν ειχα αγορασει την μητρικη. Το προβλημα συνεχιζει. Θα αγορασω και ενα καλωδιο μπας και φταει αυτο. Τι να πω.
greekparot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Το προβλημα λυθηκε τελικα. Εβαλα το usb στην εξτρα usb port που εχει επιπλεον η m/b (ειναι 2 μαζι + 1 firewire) και δεν κλεινει το pc. Τωρα γιατι το κανει στην επανω usb δεν ξερω.
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 isos exei braxikiklosei.gia auto sou ipame se alli usb
dpolal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Σε ένα παμπάλαιο πισάκι (Ρ4 1,7GHz) πάθαινε ακριβώς το ίδιο όταν έβαζαν τον εκτυπωτή στην usb θύρα... Τελικά διαπίστωσα ότι είχε σπάσει η βάση της ψύκτρας και αυτή κρεμόταν από το καλώδιο του ανεμιστήρα αφήνωντας τον επεξεργαστή «ξεσκέπαστο». Το μηχάνημα μπουτάριζε κανονικά και δουλευε κιόλας (νετ και office μόνο εννοείτε) αλλά όταν έβαζες τον εκτυπωτή...... Μάάάάλον όμως η περίπτωση αυτή δεν είναι σαν τη δική σου, έέέέέέ;;;;;;
@topos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Σε ένα παμπάλαιο πισάκι (Ρ4 1,7GHz) πάθαινε ακριβώς το ίδιο όταν έβαζαν τον εκτυπωτή στην usb θύρα... Τελικά διαπίστωσα ότι είχε σπάσει η βάση της ψύκτρας και αυτή κρεμόταν από το καλώδιο του ανεμιστήρα αφήνωντας τον επεξεργαστή «ξεσκέπαστο». Το μηχάνημα μπουτάριζε κανονικά και δουλευε κιόλας (νετ και office μόνο εννοείτε) αλλά όταν έβαζες τον εκτυπωτή...... Μάάάάλον όμως η περίπτωση αυτή δεν είναι σαν τη δική σου, έέέέέέ;;;;;; Αυτο θα μπει εμπειρια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.