Προς το περιεχόμενο

Κλεινει το PC οταν ανοιγω τον Printer

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ανοιγω τον εκτυπωτη (συνδεση με usb) κανει reboot το pc. Θα τρελλαθω δηλαδη στο τελος. Τι μπορει να φταει βρε παιδια;

Σας δινω παρακατω το configuration του συστηματος μου μηπως και σας βοηθησει:

M/B: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2

CPU: INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13 GHZ

RAM: 1GB KINGSTON 667MHz DDR2

HD: SEAGATE 160GB SATA2

Τροφοδοτ.: 460W

DVD-ROM: LG

DVD-R: LG

Δημοσ.

Μην είναι κανένας χαζο-driver η αιτία (λέω εγώ τώρα...)?

Τώρα τον έβαλες τον εκτυπωτή ή τον έχεις καιρό και στο έκανε ξαφνικά?

Win XP φαντάζομαι, έτσι?

Δημοσ.

Θα σου προτεινα να κανεις BIOS Update, πολλες φορες η περιεργη συμπεριφορα μητρικων με τα USB λυνεται με αυτο τον τροπο...

Δημοσ.

Λοιπον ειναι το πολυμηχανημα της ΗP 1210. Το εχω πανω απο 2 χρονια και δεν μου εκανε ποτε τετοιο προβλημα. Τωρα εχω αγορασει το παραπανω συστημα που σας περιεγραψα και εβαλα τους drivers απο το cd οπως και τις αλλες φορες στο παλιο pc. BIOS update εκανα την περασμενη εβδομαδα οταν εστησα το μηχανημα. Αλλη version δεν εχει βγει.

Δημοσ.

Απο την ver. 1.60 πηγα στην 1.50 οπως οταν ειχα αγορασει την μητρικη. Το προβλημα συνεχιζει. Θα αγορασω και ενα καλωδιο μπας και φταει αυτο. Τι να πω.

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε τελικα. Εβαλα το usb στην εξτρα usb port που εχει επιπλεον η m/b (ειναι 2 μαζι + 1 firewire) και δεν κλεινει το pc. Τωρα γιατι το κανει στην επανω usb δεν ξερω.

Δημοσ.

Σε ένα παμπάλαιο πισάκι (Ρ4 1,7GHz) πάθαινε ακριβώς το ίδιο όταν έβαζαν τον εκτυπωτή στην usb θύρα...

Τελικά διαπίστωσα ότι είχε σπάσει η βάση της ψύκτρας και αυτή κρεμόταν από το καλώδιο του ανεμιστήρα αφήνωντας τον επεξεργαστή «ξεσκέπαστο».

Το μηχάνημα μπουτάριζε κανονικά και δουλευε κιόλας (νετ και office μόνο εννοείτε) αλλά όταν έβαζες τον εκτυπωτή...... :)

Μάάάάλον όμως η περίπτωση αυτή δεν είναι σαν τη δική σου, έέέέέέ;;;;;; :)

Δημοσ.
Σε ένα παμπάλαιο πισάκι (Ρ4 1,7GHz) πάθαινε ακριβώς το ίδιο όταν έβαζαν τον εκτυπωτή στην usb θύρα...

Τελικά διαπίστωσα ότι είχε σπάσει η βάση της ψύκτρας και αυτή κρεμόταν από το καλώδιο του ανεμιστήρα αφήνωντας τον επεξεργαστή «ξεσκέπαστο».

Το μηχάνημα μπουτάριζε κανονικά και δουλευε κιόλας (νετ και office μόνο εννοείτε) αλλά όταν έβαζες τον εκτυπωτή...... :)

Μάάάάλον όμως η περίπτωση αυτή δεν είναι σαν τη δική σου, έέέέέέ;;;;;; :)

Αυτο θα μπει εμπειρια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...