Προς το περιεχόμενο

Insomnia's Best of 2006

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας κ φτασαμε ηδη στον Δεκεμβριο ευκαιρια να αναφερουμε τα καλυτερα Ελληνικα κ Ξενα albums αυτης της χρονιας που τελειωνει. Δεν ειναι απαραιτητη η καταταξη των ουτε υπαρχει περιορισμος στον αριθμο, απλα καλο θα ειναι η αναφορα του ειδους κ ισως μια μικρη κριτικη 1-2 σειρων για να εχουμε ολοι μια ιδεα! Συντομα θα ανεβασω κ τη δικια μου λιστα!

Δημοσ.

Έν έτη 2006 υπάρχουν ακόμα καλά άλμπουμ????:roll:

Κατα τη ταπεινή μου πάντα άποψη στην εποχή του τραγουδιού που ζούμε πλέον, αγαπητέ Βασίλη θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να ποστάρουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια που κυκλοφόρησαν το 2006...

Αλήθεια Βασίλη το καινούργιο του Dylan είναι μέσα στα αγαπημένα σου???

Δημοσ.
Έν έτη 2006 υπάρχουν ακόμα καλά άλμπουμ????:roll:

Κατα τη ταπεινή μου πάντα άποψη στην εποχή του τραγουδιού που ζούμε πλέον, αγαπητέ Βασίλη θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να ποστάρουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια που κυκλοφόρησαν το 2006...

πολυ σωστη παρατηρηση ειδικα για το ελληνικο τραγουδι...

Δημοσ.

Συμφωνω οτι πλεον δεν υπαρχουν τα μεγαλα albums η εστω τα ολοκληρωμενα τα οποια θα σε καθηλωσουν απο το 1ο εως το τελευταιο κομματι. Το γιατι δεν εχει νοημα να συζητηθει τωρα τουλαχιστον στο παρον θεμα! Παρ'ολα αυτα υπαρχουν σιγουρα αξιολογα albums που σε κρατουν στο συνολο τους ή εστω το μεγαλυτερο μερος των κομματιων! Σαφως κ μια επιλογη τον καλυτερων/αγαπημενων τραγουδιων του 2006 ειναι αποδεκτη!

Παντα οι κυκλοφοριες του Dylan κατακτουν μια θεση στα αγαπημενα μου ποσο μαλλον το συγκεκριμενο που ειναι απο τα πλεον ολοκληρομενα του τα τελευταια χρονια!

Δημοσ.

Ας γίνω σπαστικούλα (Βασίιιιιιιλη... giggle.gif) και ας ρωτήσω:

Να πούμε τα best που θεωρούμε καλύτερα τα οποία κυκλοφόρησαν το 2006 ή αυτά που ακούσαμε εμείς για 1η φορά το 2006; tongue.gif

Δημοσ.
Ας γίνω σπαστικούλα (Βασίιιιιιιλη... giggle.gif) και ας ρωτήσω:

Να πούμε τα best που θεωρούμε καλύτερα τα οποία κυκλοφόρησαν το 2006 ή αυτά που ακούσαμε εμείς για 1η φορά το 2006; tongue.gif

Μήπως σε αυτή τη περίπτωση χάσουμε το τόπι Χριστίνα μου??

Ενδιαφέρον εντούτοις μου ακούγεται...

Αν και θα πλατιάσουμε...

Δημοσ.

Cris αν φετος ακουσες για 1η φορα οτι συνεθεσε ο Mozart μαλλον θα εχουμε ενα μικροοοο προβλημα! :P Τωρα αν κατι παλιο εγινε απλα γνωστοτερο εν ετη 2006 ας το θεωρησω σωστο! Απλα ελεγα να εχουμε συγκεντρωμενα εδω οτι μας αρεσαν απο τη χρονια που φευγει!

Δημοσ.

Μονολεκτικα(λογω της ωρας):

Green Carnation "Acoustic Verses"

The Haunted "The Dead Eye"

Rock Star Supernova "Rock Star Supernova"

καλυτερα ομως να μεινουμε μονο στα φετινα, αλλιως η μπαλα θα χαθει. θα επανελθω με περισσοτερα αλμουμ και καποια λογια για αυτα. νυχτες!

Δημοσ.
Cris αν φετος ακουσες για 1η φορα οτι συνεθεσε ο Mozart μαλλον θα εχουμε ενα μικροοοο προβλημα! :P Τωρα αν κατι παλιο εγινε απλα γνωστοτερο εν ετη 2006 ας το θεωρησω σωστο! Απλα ελεγα να εχουμε συγκεντρωμενα εδω οτι μας αρεσαν απο τη χρονια που φευγει!

Αμάαααααν! Με κατάλαβες! tongue.gif

Απλά, βρε παιδί μου, μια διευκρινησούλα ήθελα... Δεν σκεφτόμουν να τα πούμε, αλλά να ξέρουμε τί θα πούμε... tongue.gif

Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και πέρσι σχετικό θέμα κι εκεί (πάλι αν θυμάμαι καλά) τα λέγαμε όλα... blink.gif

Θα σκεφτώ τί έχω ακούσει και μου άρεσε και θα σας πω σύντομα... tongue.gif

(πάλι ρεζίλι θα γίιιινω...)

Υ.Γ.: Ας πάω να συνεχίσω τον Mozart μου τώρα... picknose.gif tongue.gif

Δημοσ.

nice topic!

-δεν είμαι συμφωνος με την άποψη ότι δε βγαίνουν καλοί δίσκοι. Μη ξεχνάμε πόσο πιο δύσκολα βγαίνουν καλές δουλειές σε μια περίοδο που όλα σχεδόν έχουν υποθεί. Βγαίνουν πολύ καλοί δίσκοι, ακόμα και με αυτές τις προυποθέσεις, απλώς δε γίνονται τόσο γνωστοί, λόγω υπερπληθόρας κυκλοφοριών. Ευτυχώς υπάρχει το Internet-

Για το 2006, προσωπικό Best of από πολυεθνικές -κυρίως- κυκλοφορίες (οι ανεξάρτητες μαθαίνονται συνήθως αργότερα):

1) MUSE - Black Holes & Revelations: Ο καλύτερος prog-rock δίσκος της χρονιάς, αναμφίβολα ο καλύτερος που κυκλοφόρησε η συγκεκριμμένη μπάντα. Τους πάει πολύ μπροστά και δείχνει μια δυναμική που προσωπικά δεν περίμενα να έχουν (παλιότερα δε γούσταρα τις δουλειές τους, πολλή μούφα..). Γαμάτος δίσκος κ από τους καλύτερους των '00ς!

2) UNION OF KNIVES - Violence & Birdsongs: Alternative pop/rock, riffs, drum-machines κ γαμάτες μελωδίες από το 1ο τους άλμπουμ. Κορυφαία δουλειά, απολαυστική και εμπνευσμένη από την αρχή μέχρι το τέλος.

3) THE KILLERS - Sam's Town: Το hype έκανε καλή δουλειά, αλλά ο δίσκος έχει δυνατά στοιχεία προς υπεράσπισή του. Δεν έχει κανένα άμεσο hit (όπως το "Hot fuss"), πράγμα που κάνει τα κομμάτια πιο βραδυφλεγή. Τα ακούς περισσότερο χωρίς να τα βαρεθείς νωρίς. Ίσα ίσα τα ανακαλύπτεις σταδιακά και όχι με την 1η. Και έχει πραγματικά ΠΟΛΥ δυνατά κομμάτια!

4) PEEPING TOM - Peeping Tom: Patton strikes again!!!! electronic/trip-hop/experimental rock δια χειρός Pattonικής παράνοιας!!! (πριν βγει ο δίσκος δήλωσε πως θα ήταν pop..)

5) DEPECHE MODE - Playing the Angel: Όταν μετά από 30 χρόνια εξακολουθείς να βγάζεις ένα δίσκο up-to-date ηχητικά με τον καλό ήχο της εποχή σου, και έχεις ακόμα έμπνευση να γράφεις κομματάρες...

Στα εγχώρια, μη ξεχνάμε πως φέτος κυκλοφόρησε δίσκο και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ("Η βροχή από κάτω"), και ακόμα παραμένει κορυφαία εγγύηση!

Δημοσ.

To νεο Dodheimsgard.

Αν αξιωθουν και το βγαλουν πριν αλλαξει ο χρονος.

Αλλα οποτε και να βγει δισκος δεκαετιας και βαλε θα ανακυρηχθει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...