unre@l Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Hello σας! Ψάχνω να αγοράσω τροφοδοτικό για το νέο PC που θα φτιάξω. Καταρχάς θέλω να είναι ΑΘΟΡΥΒΟ!!! Όσο περισσότερο γίνεται! (όχι fanless βέβαια ). Έχω σοβαρό πρόβλημα με τον θόρυβο πιστέψτε με! Και επίσης το PC θα είναι τουλάχιστον 16 ώρες την ημέρα ανοιχτό. Καμιά ιδέα για τροφοδοτικό? Σκεφτόμουν το OCZ Xtreme 700W και το Thermaltake Toughpower 700W. Για όσους απαντήσουν Tagan να τους ξαναθυμίσω ότι θέλω να είναι ΑΘΟΡΥΒΟ! Αυτά!
Flying_Dutchman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Εχοντας το ιδιο προβλημα (και σκεπτικο) ακολουθησα την ακολουθη λυση... Αγορασα ενα fanless (480w και αρκετα ακριβο) τροφοδοτικο και στο κατω μερος του προσαρμοσα ενα 12αρι ανεμιστηρι, το οποιο γυρναει στα 5ν (και βεβαια δεν ακουγεται καθολου). Παραγει ενα πολυ ελαφρο ρευμα αερος, το οποιο ομως ειναι παραπανω απο αρκετο για να κρατησει τη θερμοκρασια του τροφοδοτικου σε χαμηλα επιπεδα (ακομα και το καλοκαιρι). Μπορει να πληρωσα κατι παραπανω, αλλα τουλαχιστο εχω βρει αξιοπιστη λυση και κυριως αθορυβη...
unre@l Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Καλη η λύση σου φίλε, απλά το τροφοδοτικό είναι για pc με 5 δισκους, Core 2 Duo, 2GB Ram, GeForce 8800, και γενικά ενα μάτσο πράματα και έτσι φοβάμαι κάτι εντελώς Fanless.
LEFteriz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Enermax Liberty 620w.. 120αρης ανεμιστηρας αθόρυβος
MadSurfer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Enermax Liberty 620w.. 120αρης ανεμιστηρας αθόρυβος +1 ψήφο και απο εμένα για το Liberty (έχω μεγάλο κόλλημα με τον θόρυβο!!!)
kosnikola Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας Και εγω ψαχνω ενα αθορυβο τροφοδοτικο για το νέο μου PC. Αν αναφέρει θόρυβο λιγότερο από 20db είναι καλό; (εχω δει και 26db!) Αυτά είνα καλά; HEROICHI WINDMILL 385W PRO RETAIL (αναφέρεται: θόρυβος <20dB..) THERMALTAKE W0089 TR2 POWER 470W (19dB στις 2000RPM) ή κανένα άλλο;
johnyboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 ego tha protina antec.eine san na min doulevei.an pareis athorivo.
unre@l Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδία, σκέφτηκα να πάρω καλητερα ενα καλό τροφοδοτικό και απλά να αλλάξω τον ανεμιστήρα του με έναν SilenX! δεν είναι καλύτερη ιδέα?
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Μια χαρα ιδεα ειναι... το μονο αρνητικο ειναι οτι θα χασεις την εγγυηση.
metalmike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Για όσους απαντήσουν Tagan να τους ξαναθυμίσω ότι θέλω να είναι ΑΘΟΡΥΒΟ! Αποκλειεις μια μεσα στις 3 καλυτερες μαρκες τροφοδοτικων αν οχι την καλυτερη ετσι απλα και απερισκεπτα!Καταρχας παιζει μεγαλο ρολο και το μοντελο!Εγω συγκεκριμενα εχω το Tagan 600W Dual Engine και δεν ακους κιχ!Απλα σου λεω πως δεν ειναι σωστη η σκεψη σου και ας εχεις αντιμετωπισει βαβουριαρικα tagan!
sardanapalos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 ZALMAN μάγκες... μακράν τα καλύτερα...
ItsToasted Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Seasonic kai Antec. Kataskeuastika athoriva. Omos xoris polla watt. Ta perisotera tha sta keei i 8800 atm. Tha sou elega na perimeneis ligo na ftiaksei i sira 8xxx stin katanalosi tis. Gia moded Psu oi liseis apeires, i egiisi kamia..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.