Προς το περιεχόμενο

Samsung 244T

vags

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε συ φιλε με συγχωρεις τις διαφημισεις μας εβαλες για να υποστηριξεις οτι ειναι καλο το μονιτορ ? Αν κριτηριο για σενα ειναι τι λεει η διαφημιση για να αξιολογησεις ενα μονιτορ τοτε τι να πω οτιδηποτε & να πω περισσευει. Παντως αν θες να ξερεις τη γνωμη χρηστων για το συγκεκριμενο ειναι "Who cares, 244T sucks anyway." " this monitor is bad for fast video like gaming, has a long input lat about 60ms" "So if you play games at all, I would avoid a 244t at all costs unless you ONLY play maybe warcraft or something else not requireing precision" & σταματαω εδω να μην σε απογοητευσω πληρως. Οσο για την επιλογη την δικια μου εγω πηρα την EIZO S2110 WBKH & ειμαι παραπανω απο ευχαριστημενος. Ισως πρεπει να δουλεψεις & λιγο το πως κανεις αναζητηση γιατι απο οτι καταλαβα εχεις google απλως δεν ξερεις να το δουλευεις. Περα απο ολα αυτα καλοριζικη η καινουργια σου οθονη. Φιλικα Vags

Επειδη δεν μου αρεσει καθολου το υφος του μυνηματος σου ,καλοριζικο το Eizo να το χαιρεσαι (εμεις απαντησαμε σχετικα με το 244Τ οπως ηταν οι αρχικη ερωτηση ) και να μας συγχωρεις που χασαμε τον χρονο μας προσπαθωντας να πουμε την γνωμη μας και να σε βοηθησουμε να παρεις μια αποφαση ...

Αλλωστε απο φαινεται απο τα παραπανω δεν την ειχες και καμια αναγκη και χαιρομαι ιδιαιτερα γι'αυτο ....

Οπως επισης χαιρομαι και για το οτι ξερεις να ψαχνεις στο google (δεν περιμενα κατι αντιθετο γι'αυτο εβαλα και την φατσουλα ;-) στο προηγουμενο μυνημα μου ...μαλλον ομως δεν την ειδες..)...

Με τη σειρα μου ομως θα σου προτεινα αν θες να ενημερωσεις καποιον να μην παραθετεις μονο τα αρνητικα σχολια, αλλα και τα αντιτοιχα θετικα ....

"Whatever! All I know is that there is ZERO ghosting on action games and DVD playback looks fantastic. This would spell a real response rate of 16MS or lower. The user manual says 6 MS in the specs, I would tend to believe that is the more accurate measure.

Other great things: the brightness on this monitor, and the contrast ratio (1000:1 !) are outstanding. Colors are rich and accurate, and blacks are deep and not washed out. With a high-res digital photo as a desktop background, the picture is stupendous! Great for digital photo or video work. This monitor is by far the best looking 24" I have seen; it is just as gorgeous if not surpasses the apple cinema displays and in my opinion, looks far better than the comparable Dell. Its much brighter and richer color. You can't go wrong with this monitor - its worth the few hundred extra. Just a word of caution, to really get the most out of this monitor you need a pretty decent video card. 1920 x 1200 is the optimum screen resolution."

"The 244T simply amazed me last night, and I'm coming from a relatively high-end crt (Mag DiamondProSB 22"). "

"Mouse or "input" lag: No mouse lag for me!!! I was VERY worried about this after reading several complaints, but with my Diamond Razer mouse, there was no problem."

"Ι read of the 244T Lags too. Nevertheless i bought one. I must say, i can't see any lags. Perhaps the older revisons had that problem. I love FPS Games like Doom III, Prey, HL2 and so on. I can play all these games without any probs. The Picture Quality of the 244T ist amazing."

Kαι πολλα πολλα αλλα......θετικα που τα βλεπω με τα ματακια μου και ΔΕΝ απογοητευομαι καθολου ...

Υ.Γ 1 .. H Eizo s2110 υποστηριζει ΗDCP ?

Υ.Γ 2 ... "The Eizo S2110W-K is equipped with a Samsung made S-PVA panel (Super Patterned Vertical Alignment) which Eizo combines with a 10 Bit Lookup table." :-)

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επειδη δεν μου αρεσει καθολου το υφος του μυνηματος σου ,καλοριζικο το Eizo να το χαιρεσαι (εμεις απαντησαμε σχετικα με το 244Τ οπως ηταν οι αρχικη ερωτηση ) και να μας συγχωρεις που χασαμε τον χρονο μας προσπαθωντας να πουμε την γνωμη μας και να σε βοηθησουμε να παρεις μια αποφαση ...

Αλλωστε απο φαινεται απο τα παραπανω δεν την ειχες και καμια αναγκη και χαιρομαι ιδιαιτερα γι'αυτο ....

Οπως επισης χαιρομαι και για το οτι ξερεις να ψαχνεις στο google (δεν περιμενα κατι αντιθετο γι'αυτο εβαλα και την φατσουλα ;-) στο προηγουμενο μυνημα μου ...μαλλον ομως δεν την ειδες..)...

Με τη σειρα μου ομως θα σου προτεινα αν θες να ενημερωσεις καποιον να μην παραθετεις μονο τα αρνητικα σχολια, αλλα και τα αντιτοιχα θετικα ....

"Whatever! All I know is that there is ZERO ghosting on action games and DVD playback looks fantastic. This would spell a real response rate of 16MS or lower. The user manual says 6 MS in the specs, I would tend to believe that is the more accurate measure.

Other great things: the brightness on this monitor, and the contrast ratio (1000:1 !) are outstanding. Colors are rich and accurate, and blacks are deep and not washed out. With a high-res digital photo as a desktop background, the picture is stupendous! Great for digital photo or video work. This monitor is by far the best looking 24" I have seen; it is just as gorgeous if not surpasses the apple cinema displays and in my opinion, looks far better than the comparable Dell. Its much brighter and richer color. You can't go wrong with this monitor - its worth the few hundred extra. Just a word of caution, to really get the most out of this monitor you need a pretty decent video card. 1920 x 1200 is the optimum screen resolution."

"The 244T simply amazed me last night, and I'm coming from a relatively high-end crt (Mag DiamondProSB 22"). "

"Mouse or "input" lag: No mouse lag for me!!! I was VERY worried about this after reading several complaints, but with my Diamond Razer mouse, there was no problem."

"Ι read of the 244T Lags too. Nevertheless i bought one. I must say, i can't see any lags. Perhaps the older revisons had that problem. I love FPS Games like Doom III, Prey, HL2 and so on. I can play all these games without any probs. The Picture Quality of the 244T ist amazing."

Kαι πολλα πολλα αλλα......θετικα που τα βλεπω με τα ματακια μου και ΔΕΝ απογοητευομαι καθολου ...

Υ.Γ 1 .. H Eizo s2110 υποστηριζει ΗDCP ?

Υ.Γ 2 ... "The Eizo S2110W-K is equipped with a Samsung made S-PVA panel (Super Patterned Vertical Alignment) which Eizo combines with a 10 Bit Lookup table." :-)

Δεν νομιζω να θεωρεις απαντηση σε μυνημα 2 μηνες & βαλε μετα απο τοτε που ποσταρισα 2-12-06 αν δεν το εχεις προσεξει οσο για το υφος δεν νομιζω να εισαι σε θεση να κρινεις εσυ το υφος το δικο μου εκτος αν σε προσβαλα καπου που κατι τετοιο δεν εγινε. Θα σου θυμισω μαλιστα οτι προκλητικος ησουν εσυ "google δεν εχεις ???" υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει google?. Με λιγα λογια εγω δεν πιστευω οτι ηθελες να απαντησεις σε καποιο μυνημα αυτο που πιστευω οτι ηθελες να κανεις να ανακοινωσεις τι ωραια οθονη που πηρες ποσο ευχαριστημενος εισαι & ποσο καλες επιλογες κανεις & οτι πηρες την "καλυτερη οθονη" & οχι να βοηθησεις να επιλεξω εγω οθονη γιατι αν οντως ηθελες να βοηθησεις θα ειχες ποσταρει 2 μηνες πριν. Αυτα ολα φαινονται & απο το υστερογραφο σου "Υ.Γ 1 .. H Eizo s2110 υποστηριζει ΗDCP ?

Υ.Γ 2 ... "The Eizo S2110W-K is equipped with a Samsung made S-PVA panel (Super Patterned Vertical Alignment) which Eizo combines with a 10 Bit Lookup table." που προσπαθεις να συγκρινης τις δυο οθονες. Οσο για να ακριβολογουμε τι προσπαθεις να πεις δεν καταλαβα οτι oι Samsung ειναι καλυτερες απο τις Eizo ? Για να γελασουμε & λιγο δηλαδη. Περα απο ολα αυτα θα επιμεινω στο καλοριζικη & παλι.

Δημοσ.

Σου ξαναεπισημαινω τις φατσουλες που εχω βαλει (;-)) διπλα σε οσα λεγομενα μου θεωρεις οτι τα εγραψα για να σε πειραξω...αλλα μαλλον για εσενα δεν παιζουν κανενα ρολο ....

Για τα υπολοιπα που γραφεις ...αστο καλυτερα....ολα αυτα που λες και ο τροπος που τα λες μαλλον αγγιζουν αλλες ειδικοτητες ......

Αλλη φορα ομως περα απο την ερωτηση να ανακοινωνεις μεσα σε ποσο χρονικο διαστημα δινεις το δικαιωμα σε καποιον να απαντησει και μετα εκτος απο το να ρωτας να μπαινεις στον κοπο να ανακοινωνεις κ το αποτελεσμα της ερευνας σου για να μην την πατησει κ κανεις αλλος αν αργησει να σου απαντησει ....

Καλοριζικη η Eizo ...ειναι η καλυτερη οθονη ....μπραβο ....

Δημοσ.

Ακουσε φιλε telegamesvg πρωτα απο ολα οι κοντρες δεν μου αρεσουν θεωρω οτι ειναι ανουσιες & δεν εχουν ποτε κανενα καλο αποτελεσμα αλλα κοιταξε οταν ψαχνεις να αγορασεις κατι το ψαχνεις για εκεινη την ωρα & οχι για δυο μηνες μετα οσο στο οτι απαντησα μονος μου δεν ισχυει αυτο & αν θες να μαθεις ημουν 2 ημερες πριν την αγορα της samsung μεχρι που μου παραθεσε καποια λινκ ο αλλος φιλος παραπανω & ειδα καποια προβληματα & κατεληξα στην ΕΙΖΟ. Τωρα αν πιστευω οτι ειναι καλη αγορα η ΕΙΖΟ ναι το πιστευω & γνωμη δεν αλλαζω. Τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με την samsung η γνωμη ολων των αλλων περισσευει εφοσον προκειται για σενα, εσυ θα τρεχεις ετσι κιαλλιως σε περιπτωση προβληματος δεν θα τρεχει καποιος αλλος. Οσο για το να γραφω σε ποσο χρονο να μου απαντησουν κλπ που γραφεις παραπανω το προσπερναω. Νασαι καλα

Δημοσ.
Ακουσε φιλε telegamesvg πρωτα απο ολα οι κοντρες δεν μου αρεσουν θεωρω οτι ειναι ανουσιες & δεν εχουν ποτε κανενα καλο αποτελεσμα ........

.............................................................................

...................................................................

. Τωρα αν πιστευω οτι ειναι καλη αγορα η ΕΙΖΟ ναι το πιστευω & γνωμη δεν αλλαζω. Τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με την samsung η γνωμη ολων των αλλων περισσευει εφοσον προκειται για σενα, εσυ θα τρεχεις ετσι κι αλλιως σε περιπτωση προβληματος δεν θα τρεχει καποιος αλλος. ..............................................

......................................................... Νασαι καλα

Αν δεις τα μυνηματα απο την αρχη θα διαπιστωσεις οτι δεν υπηρχε τροπος για μενα να ξερω οτι ειχες παρει καποια οθονη , ποσο μαλλον την Eizo S2110 .....(η οποια οντως ειναι κορυφαια ..)....

Ετσι λοιπον εγω απαντησα για την 244Τ (αφου για αυτην ηταν το ερωτημα) , παραθετωντας την προσωπικη μου εμεπειρια , αλλα και διαφορα link (απο παρουσιασεις κ forums) για να βγαλεις τα δικα σου συμπερασματα...αναφεροντας σου φυσικα και το google ,xαριτολογωντας , εξ'ου κ η φατσουλα που ειχα βαλει διπλα...

Το ιδιο ισχυει και στο σχολιο μου για το panel (Samsung S-PVA) που φοραει η S2110 (και αυτο ειχε φατσουλα διπλα...)

Αν υπηρχε περιπτωση να γνωριζω(στο thread δεν προκυπτει απο πουθενα) οτι ειχες τελικα προβει σε καποια αγορα πιστεψε με δεν θα εμπαινα στον κοπο να απαντησω (οχι προσωπικα σε εσενα , αλλα σε κανεναν ) γιατι το post θα ηταν ανουσιο ...

Αλλωστε εγω ΔΕΝ εκανα ΚΑΜΙΑ συγκριση με την Eizo ουτε σχολιασα αρνητικα την αγορα σου ...(δε μου πεφτει κ λογος αλλωστε)...

Συμφωνω σε ολα τα λεγομενα σου που εχω παραθεσει.....

Δημοσ.

και παλι δεν ειναι ανουσιο........βοηθαει ολους τους υπολοιπους που ακομη δεν εχουν κατασταλαξει...καλο θα ηταν να ηταν ενεργο ενα τετοιο νημα.......για να βλεπουμε τη συμβαινει στην ελληνικη πραγματικοτητα......με διαθεσιμοτητες κλπ...

Δημοσ.

παντως σε εμφανιση (προσωπικο γουστο)........η DELL ειναι κουκλα......γενικα και οι δυο κορυφαιες φαινονται....αρκει να φανεις και λιγο τυχερος να πεσεις σε καλο κομματι....

Δημοσ.
tarrasque..

kamia sxesi me Benq otan tha sou erthei tha patheis..

pithanon rev A03 tha eine giati to 04 den bgike akoma nomizo.

ne..oi times exoun pesei stis Dell.. stin agglia tora exei 750 euro peripou +eksoda apostolis.

kaloriziki pantos!

μάντεψε τι έχω στα χέρια μου :twisted: :twisted: :twisted:

a04hk4.jpg

σημερινή παραλαβή από Τσεχία :-D

Δημοσ.

still in the box my friend, δεν είμαι σπίτι και έχω και μια υποχρέωση μετά οπότε θα βασανιστώ μέχρι το βράδυ για να την απολαύσω :)

θα σε ενημερώσω!

Δημοσ.
still in the box my friend, δεν είμαι σπίτι και έχω και μια υποχρέωση μετά οπότε θα βασανιστώ μέχρι το βράδυ για να την απολαύσω :)

θα σε ενημερώσω!

ok.. pare kolirio apo farmakio giati de tha xorteneis na tin vlepeis..

ena mataki gia na mi sti matiasoun episis.. :mrgreen:

to vradi loipon..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...