blademyc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 πως να γραψω μια ταινια 2 αρχειων .ts 4,37gb το καθενα σε ενα dvd (dual) χωρις να πειραξω την αναληση και την ποιωτητα. Εχω 2 αρχεια ts 4,37 GB το καθενα ειναι ταινια terminator 3 με αναληση 1920χ1080 την οποια δεν θελω να την πειραξω. αν καταφερνα να βαλω και υποτυτλους ακομη καλητερα...! με το nero που δοκιμασα μου βγαζει σφαλμα οτι δεν υποστιριζετε τοση μεγαλη χωριτικοτιτα. Γιαυτο προφανος ολα τα dvd εχουν μεσα τους τα αρχεια σε κοματια vob που ειναι το πολυ 1 gb. Ακομα ομος και αν γινονταν η εγγραφη δεν νομιζω να επεζαν στο dvd αν δεν υπαρχουν τα υπολoiπα αρχεια πχ. vob κτλ με το windvd παλι μου αλλαζει την αναληση, πραγμα που δεν θελω.! Τι να κανω ??
blademyc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 σε stand alone DVD ? εχω την εντυποσυ οτι τα 2 αρχεια πρεπει να ενωθουν και να γινουν vob σε ενα φακελο video ts... το θεμα ειναι πως Δοκιμασα το nero recode ειχα αποτελεσμα αλλα μου αλλαξε την αναληση και την εκανε 720 pal Καποιο αλλο προγραμα ???
iSpO_fAcTo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Απλά τα γράφεις χύμα στο Nero σε UDF και τα βλέπεις με PowerDVD τα ts αρχεία μια χαρά. Εγώ έτσι έχω γράψει σε 3 DVD to Back to the Future σε 1080i xωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.