Donacgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 kalispera! Tin deytera skeftome ton agora aftis tis tileoraseis... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=880817 mias kai pira to Xbox 360 kai skopevo na paro kai to Playstation 3 kai isos to Wii. Tha ithela tin gnomi sas i an exete na protinete kati alo se aftes tis intses kai timi! Eyxaristo!
NeithaN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 poly kalh o8onh akoma kai an thn syndeseis se pc an den se endoiaferoun ta kanalia ths tv ola meli gala an 8eleis HD kai na vlepeis kai thlewrash des thn crt ths samsung thn 409 exei 600 eura 1080i kai paizoun olla super... parola afta me thn kainourgia xronia 8a paisoun poly perissotero oi times opote vasta kanena mhna
GabrielConnor Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Για αυτήν τη γνώμη έχετε; ( http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.156459 ) Θέλω σε αυτές τις ίντσες γιατί θα μπεί στο γραφείο μου και θα συνδέσω πάνω υπολογιστή και Xbox 360.
realestate Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 kalispera!Tin deytera skeftome ton agora aftis tis tileoraseis... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69975779&product=880817 mias kai pira to Xbox 360 kai skopevo na paro kai to Playstation 3 kai isos to Wii. Tha ithela tin gnomi sas i an exete na protinete kati alo se aftes tis intses kai timi! Eyxaristo! Αν θές την ταπεινή μου άποψη μην πλησιάσεις την samsung λόγω κακής - κάκιστης αντιπροσωπείας και service. Θα παρακαλάς να μην σου πάθει ζημιά γιατί αν σου πάθει θα προτιμήσεις να πάρεις καινούργια παρά να δώσεις τα χρήματα που σου ζητάει το ιδιωτικό service που έχει ο φουρλής.Χαρακτηριστικό το γεγονός οτι σε χρεώνουν 45 euro εξαρχής για να 'ερθουν και καλά να την πάρουν απο το σπίτι σου , <ξεχνάνε> να σε ενημερώσουν για την έκταση της βλάβης , όπως επίσης και για το κόστος επισκευής. Σε παίρνουν μόνο οταν είναι πλέον επισκευασμένη για να σου ανακοινώσουν το κόστος επισκευής .......και όσο για την ποιότητα εργασίας ........άστο καλύτερα γιατί είναι πολύ πονεμένη ιστορία!!!!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Φαίνεται πολύ καλή. Να τη χαίρεσαι και σου εύχομαι και μεγαλύτερη!
illegal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 an den se endoiaferoun ta kanalia ths tv ola meli gala Ποιό το πρόβλημα με τα κανάλια της tv;
Donacgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 telika tin pira tin tileorasi! edo kai arketes meres! Eimai poli eyxaristimenos mexri stigmis! Gia ta kanalia enoei oti ta ellinika einai se 4:3 eno i tv einai 16:9 opote travaei ligo tin eikona ala den exo provlima! outos i alos sinithos DVD vlepo gia tainies kai tileorasi elaxista mono kanena mats sto nova! Genikes ediposeis aristes mexri stifmis kai sta games! tora gia to service pou anaferthike elpizo na mi xriastei
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 αυτο το οτι τα ελληνικα ειναι 4.3 κανονικα δεν επρεπε να σου ειναι προβλημα, πρεπει να υπαρχει επιλογη για να αποκτάς αυτές τις 2 μαυρες μπαρες δεξια και αριστερά ωστε να αποκτάς 4:3 εικόνα. Η δικιά σου δεν το έχει? Σε pc αν τη συνδέσεις μονο απο μακρυα θα μπορεις να την ευχαριστηθείς γιατί τετοια ανάλυση δεν θα σε βολέψει. Τη στιγμη που ενα 24άρι μονιτορ σηκώνει 1920χ1600 ανάλυση, στη δικιά σου θα φαίνονται πολυ χοντροκομμένα. Φυσικά αυτό αν τη συνδέσεις για παιχνίδια ή για εφαρμογές, αν τη συνδέσεις μόνο για ταινίες θα σε ικανοποιήσει μια χαρά πιστεύω!
WizNick Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2006 Εχει επιλογη για 4:3. Εχω και εγω την ιδια (829 ευρω απο ηλεκτρονικη αθηνων) και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 με 679e πήρα απο Πλαίσιο την 32αρα της samsung με 2000:1 αντίθεση..απλά φαντασίκή σε DVD και games που την συνέδεσα με το PC..value for money..τώρα δεν νομίζω να υπάρχει..ισως στον κοτσόβωλο με 789 αν θυμάμαι καλά..
PROFIL Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 prof _chaos ekanes tin kaliteri epilogi mias ke tin exo kai ego, kai tin exo sindesi me kalodio hdmi kai xenixtao me fifa 2007 xbox 360 telios sindiasmos evgale ta lefta tu i samsung 2000 antithesi se 32 me tetia timi den vriskis kai piotitita kaloriziki
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.