Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Viewsonic VX924 3ms

tnick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εχω παρει απο το καλοκαιρι και ειναι οκ . το μονο προβλημα που δε ξερω σε τι οφείλετε ειναι οτι οταν την αφησω να σβησει μετα απο κανα μισαωρο που εχω ορίσει απο την διαχείρηση ενεργειας σβήνει και αντι το λαμπακι να γινει απο κιτρινο(ενεργο) σε πορτοκαλι(ανενεργο) αφτο γινετε για λιγα δευτερολεπτα πορτοκαλι και μετα αναβει η οθονη και γραφει no signal και μετα αναβοσβηνει το κιτρινο λαμπακι της οθονης:confused: . καθετε σε αυτη τη κατασταση για κανα λεπτο και μετα ξανα τα ιδια απο την αρχη.?? τι λετε να συνβαινει ρε παιδια οταν την ειχα παρει δε μου τα κανε αυτα αλλα και δε μπορω να σκεφτω τι μπορει να αλλαγε απο τοτε.Η μονη διαφορα ειναι οτι την ειχα στην αλεξπολη κανονικα με το ιδιο κουτι και δουλευε κανονικα οταν την εφερα βολο αρχισε να τα κανει βεβαια μπορει να μην το ειχα προσεξει στην αλεξπολη γιατι μπορει να μην ειχε τυχει να την αφησω πολυ ωρα ανοιχτη.anyway sorry αν σας κουρασα εχει κανεισ να με προτείνει κατι? ευχαριστο εκ των προτερων.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πιθανον προβλημα με start button η με το dvi, επικοινωνησε με viewsonic.uk μεσω email που ειναι η επισημη υποστηριξη, και θα ειδοποιησουν εδω την ΑΝΕΚ να στην φτιαξει η να την αλλαξει. Ειχα παρεμφερες προβλημα με αλλο μοντέλοι μου την αλλάξαν μια φορα & τωρα παμε για δευτερη και βλεπουμε Vags

Δημοσ.

κανε υπομονη και στειλε email αμεσα. Εγω ειχα στειλει το βραδυ στη viewsonic.uk και το πρωι με ειχαν παρει τηλεφωνο απο Ελλαδα να την αλλαξουν

Δημοσ.

το link ειναι http://www.viewsoniceurope.com/uk/support/technicalmail.htm?c=gr γραψε τα στοιχεια σου ακριβως τηλ. κλπ και στο κουτακι που εχει το προβλημα σου αναφεροντας το μοντελο και αν ειναι δυνατον τον σειριακο αριθμο ολα στα αγγλικα. Καλη συνεχεια

Δημοσ.

file vag se fxaristo poli giati tlk estila to mail to savvato kai ti deftera to proi me piran tilefono apo ellada mia etairia (alpa kapos etsi) kai tous estila se fax tin apodeiksei kai mou pan oti tha mou stiloun katefthian mia nea othoni me tin courier....:D. stin arxi emeina lalakas pou tha mou stiloun etsi mia othoni xoris na rthoun na doun tin alli.alla telika an einai etsi mallon i seira afti prepei na vgikan tpt elatomatikes etsi fainete.telos pantos makari na erthei :) efxaristo poli kai pali

Δημοσ.

Συγνώμη που θα παρέμβω έτσι αργά. Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο μου το έκανε και μια παλιά Viewsonic 15" TFT που είχα. Είναι καθαρά θέμα firmware οθόνης και συνεργασία με τη συγκεκριμένη κάρτα γραφικών που έχεις. Δηλαδή, οταν το σύστημα μπαίνει σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, η κάρτα απενεργοποιεί την έξοδο VGA/DVI. Ορισμένες οθόνες του εμπορίου αναβοσβήνουν το μήνυμα "NO SIGNAL" κάθε 1-2 λεπτά, υπενθυμίζοντας οτι είτε το μηχάνημα είναι κλειστό είτε οτι κάτι συμβαίνει με τα καλώδια κλπ. Δεν είναι πρόβλημα της οθόνης. Πιθανή ασυμβατότητα με την κάρτα γραφικών στο θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας. Κακώς μπαίνεις σε διαδικασία αλλαγής. Και η καινούρια το ίδιο θέμα θα παρουσιάζει. Και φυσικά επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε στο κουμπί ούτε στη θύρα DVI της οθόνης. Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών.

Υ.Γ.: Εμένα δεν με ενοχλούσε όμως. Γιατί εσένα σε ενοχλεί τόσο?

Δημοσ.

Με συγχωρεις Αrdov αλλα στη περιπτωση αυτη εισαι λαθος. Το να μην επικοινωνει το computer με την οθονη ειναι σοβαρο προβλημα αυτο που λες εσυ κουνας το ποντικι & επανερχεται εδω λεμε οτι δεν τη βλεπει, απο την αλλη πιστευεις εσυ οτι καμμια εταιρεια αλλαζει οθονες ετσι ? ναι ξερεται δεν μου αναψε σημερα, να σας στειλουμε μια αλλη ,ετσι πιστευεις οτι γινεται ? σε περνούν γενεες 14 τσεκαρισμα στο τσεκαρισμα και αμα στην αλλαξουν, απλως αυτο ειναι βεβαιωμενο προβλημα και εδω και στο εξωτερικο γιαυτο και ειναι τοσο αμεσοι. Eτσι που λες φιλε μου αυτα τα νεα & για του λογου το αληθες κανε & καμμια επισκεψη σε κανα forum εξω να παρεις & απο εκει μια γνωμη για νασαι & πιο ενημερος μια που εχεις αποψη και καλα κανεις που εχεις. Γεια χαρα Vags

Δημοσ.

Προφανώς δεν αντιλήφθηκα το πρόβλημα αυτό. Δεν διάβασα μάλλον καλά τι εννοούσε ο φίλος μας, οτι δεν του την αναγνωρίζει. Γράψε λάθος.

"ναι ξερεται δεν μου αναψε σημερα, να σας στειλουμε μια αλλη ,ετσι πιστευεις οτι γινεται ? "

"Eτσι που λες φιλε μου αυτα τα νεα & για του λογου το αληθες κανε & καμμια επισκεψη σε κανα forum εξω να παρεις & απο εκει μια γνωμη για νασαι & πιο ενημερος μια που εχεις αποψη και καλα κανεις που εχεις."

Ηρέμησε και χαλάρωσε. Δεν σου είπε κανείς οτι είσαι λάθος. Προφανώς δεν διάβασα καλά το πρόβλημά του. Λάθος δικό μου. Ωστόσο είμαι σίγουρος οτι το ύφος του ποστ σου δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Και για να ξέρεις, είμαι πολύ καλά ενημερωμένος και θα συνεχίσω να ενημερώνομαι, ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Μαθαίνουμε σε όλη μας τη ζωή. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο φίλο μας.

UPDATE: Και τώρα που το ξαναβλέπω, δεν εντόπισα πουθενά να λέει ο φίλος μας οτι, όταν κουνάει το ποντίκι δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. Αν κάνω λάθος, δείξτε μου το σημείο γιατί ίσως να μην μπορώ να το εντοπίσω.

Δημοσ.

re paidia mi malonete de mporo na to perigrapso kala afto to koloprovlima.pantos afto pou simvainei xontra xontra einai oti otan paei na svisei aftomata de mporei na kapos na statheropoiithei to labaki to portokali (apenergopioimeno) me apotelesma na anavei i othoni ksana (aplos na anavei alla na deixnei mavro fodo) kai otan paei na ksanaklisei anavosvinei to kitrino labaki dld de mporei na kratithei stathero to portokali labaki alla afto ginete kathe 15 defterolepta dld anavosvinei i othoni kai to kitrino labaki opote de nomizo na nai logiki liitourgia.pantos de ksero ti katalavan aftoi ekei pou stila to email etsi pos ta grapsa sta agglika kiolas... edo sta ellinika den mporo na to eksigiso .tespa sry an sas berdepsa re paidia.anyway stay coll ;)

Δημοσ.

Μα καλά, είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο? Όχι. Είμαι φοιτητής και δεν εργάζομαι. Και τέλος, να σε ρωτήσω κάτι εγώ? Δουλεύεις στο FBI? Γιατί εγώ προσπάθησα να δώσω λύση στον άνθρωπο και εσύ με ανακρίνεις. Και να προσθέσω οτι εσύ είσαι αυτός που κατάλαβες οτι η οθόνη σβήνει και δεν ξαναανάβει. Δεν μας είπε κάτι τέτοιο ο άνθρωπος. Επειδή δεν έχω διάθεση να τσακωθούμε, τελειώνω το θέμα εδώ.

Προς tnick,

Φίλε μου, όταν το λαμπάκι είναι πορτοκαλί και σου ανάβει το μήνυμα no signal, εαν κουνήσεις το ποντίκι ή πατήσεις κάτι στο πληκτρολόγιο, ξαναανάβει η οθόνη κανονικά? Εαν μπορείς να μου λύσεις αυτή την απορία, θα με βοηθήσεις να κατανοήσω το πρόβλημα καλύτερα.

Δημοσ.

vags, ελπίζω να έκανες χιούμορ σχετικά με το εαν δουλεύω στη Viewsonic, εαν είναι έτσι ζητώ συγνώμη για το σοβαρό ύφος του ποστ μου. Εαν δεν είναι έτσι τότε το σοβαρό ύφος ισχύει. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...