maik356 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον εχω παιξει με δυο-τρεις καρτες τηλεορασης και δεν εχω μεινει ευχαριστημενος ασε που με την τελευταια της lifeview mst t2a2 που πηρα απο eshop και pci-ex μαλιστα για να ειναι πιο γρηγορη οχι δεν δουλευε απλα αλλα οταν την πηγα πισω μου ειπανε οτι καηκε λεει το chipset και ειναι εκτος εγγυησης. εντωμεταξυ εμενα μου εκανε μια μικρη παραμορφωση στον ηχο γιαυτο την πηγα..!!!!! τελος παντων 102 ευρο δωρο...γιατι με εχει βγαλει σωστο πολλες φορες μεχρι τωρα το μαγαζι αυτο.Να φανταστειτε αναπολω την pctv pro της pinnacle....μαλιστα με ενα fixaki που ειχα βρει στο νετ δουλευε μια χαρα....αλλα ηθελα και dvbt ο καραγκιοζης.... Παραπονα? δεν θελω να κολλαει το συμπαν οταν παιζει η οταν γραφει. δεν 8ελω να ξεκιναει να γραφει 3-4 δευτερολεπτα απο τοτε που πατησα το rec το ιδιο και οταν παω να σταματησω την εγγραφη. δεν θελω το λογισμικο να ειναι της π....ς και να μου θυμιζει win98 η να ειναι δυσχρηστο..για παραδειγμα ειναι τοσο δυσκολο οταν βλεπω να εχω το πανω κατω βελακι για αλλαγη καναλιου και το δεξια-αριστερα φωνη? επισης να μπορω να βαλω τα καναλια με την σειρα που ΕΓΩ θελω και οχι ο γιδοβοσκος της εταιρειας. θελω να μην εχει διαφορα ο ηχος με την ομιλια στυλ κινεζικης μεταγλωτισης μετα την εγγραφη. θα ηθελα να πιανει και τα επιγεια δορυφορικα αλλα τωρα πια δεν τρελαινομαι κιολας...εχω απογοητευτει πολυ. στο φορητο μου κανανε δωρο την pinnacle pctv hybrid pro stick usb. μαλιστα στο RAM την ειχανε για μ..αματη και ειναι πολυ καραγκιοζηδες διοτι αντε να γραψεις απο usb...ασε που το software ειναι αρκετα βαρυ απο μονο του και μιλαμε για toshiba a100-192 laptop.(Τ2500/2gb ram/ati1600 256mb kai 100gb sata hd/ 5400rpm) Ενημερωτικα το pc μου εχει: mobo: asus p5b deluxe wi-fi ap cpu: e6600 ram 2x1gb /667 vga : Gigabyte 1900xtx/512 3 diskoys 320gb sata enermax535 psu. Ευχαριστω.
punky Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Από τα πιο καλογραμένα (και ευχάριστα) ποστ απορίας. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, απλά προσυπογράφω τα ερωτήματά σου και αναμένω κι εγώ με ενδιαφέρον τις όποιες απαντήσεις.
dedicatedgr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=735116 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=638250
maik356 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε μου αυτα που προτεινεις τα εχω δοκιμασει παλαιοτερα ΚΑΙ τα δυο αλλα δεν μπορεις να κανεις εγγραφη με αυτες τις συσκευες , αν και ειναι πολυ καλη ειδικα η TV 9. Με αυτες εβαζα και το playstation2 στο monitor.
sa3rdna Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα φίλε maik356, σήμερα μετά από πολύ ψάξιμο πήρα την AVerTV Hybrid+FM pci. Λοιπόν την εγκατέστησα και ειπα να τσεκάρω αυτά που λές σαν παράπονα. 'Ολα τα συμπτώματα που λες δεν εμφανίζονται με την συγκεκριμένη κάρτα. Το μόνο που μπορεί να μη σου αρέσει είναι ότι η εγγραφή ξεκινάει περίπου 1 δευτερόλεπτο αφου πατήσεις το rec, αλλά δεν τσέκαρα αν υπάρχει όντως καθυστέρηση όταν κάνεις αναπαραγωγή το αρχείο ή ξεκινάει από κει που το πάτησες και κατι ακόμα η φωνή δεν αλλάζει με τα βελάκια αλλά με το + και το - από το numpad. Σχετικά με το πόσο βαριά ειναι κατά την παρακολούθηση tv χρησιμοποιεί 42mb μνήμη και 5% επεξεργαστή. Αν θέλεις τσέκαρέ την και ρώτα με ότι απορίες έχεις γιατί αν γράψω τα πάντα τώρα το post αυτό θα γίνει κουραστικό. Αν προτιμάς το msn στείλε στο [email protected]. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.
tzinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 exeis skeftei gia doryforikh?? ti skata na grafeis kai ti na blepeis apo ta xalia ths ellhnikhs thleorashs? me mia skystar 2 sta 60 euro kai ena 80ri piataki alla 70 (me lnb mesa) kai exeis kamia 1500 kanalia. Apla enhmerotika to leo. an to skeftese tha boithiso, an oxi apo aples tv tuner cards den exo idea gia na boithiso
sa3rdna Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 exeis skeftei gia doryforikh?? ti skata na grafeis kai ti na blepeis apo ta xalia ths ellhnikhs thleorashs? me mia skystar 2 sta 60 euro kai ena 80ri piataki alla 70 (me lnb mesa) kai exeis kamia 1500 kanalia. Apla enhmerotika to leo. an to skeftese tha boithiso, an oxi apo aples tv tuner cards den exo idea gia na boithiso ναι αλλά ελληνικά κανάλια δεν έχεις. σωστά?
maik356 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις και εχω να πω τα εξης: 1.Στον φιλο Kollatos οτι παραγγειλα ηδη μια ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE και θα επανελθω οταν δω τι παιζει....αν και να σου πω την αληθεια δεν περιμενω και πολλα .. θα εχω υποψην την προταση σου παντως. 2.Στον φιλο tzinos οτι εχω συστημα με αποκωδικοποιητη necobox (free channels) και πιατο με μονο lnb αλλα με diseq μοτερ και πιανω πολλους δορυφορους. Παιρνω λοιπον το σημα δορυφορικο και "κανονικο" στο ιδιο καλωδιο και το βλεπω σαν ενα ακομη καναλι στο monitor μεσω της καρτας τηλεορασης και με ενα ασυρματο δεκτη-ληπτη αλλαζω το καναλι απο εκει που ειναι το pc μου χωρις να τρεχω περα-δωθε στο σαλονι.. ;-) οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζομαι τη sat-καρτα για κατι τετοιο εκτος αν εχεις να προτεινεις κατι καλυτερο η αν πιστευεις οτι δεν το κανω σωστα..ανοιχτος σε προτασεις παντα... Γενικα τωρα μου αρεσει να γραφω κανα Θεμο-Λαζοπουλο κανα ελληνικο εργο η κανα θεατρο που βαζουν το καλοκαιρι (επιθεωρησεις) ελαφρα και διασκεδαστικα πραγματα δηλαδη μαζι με κανα video-clipaki. Τωρα βεβαια μπορειτε να μου πειτε να παρω κανα dvd recorder και να τελειωνω....αλλα ελα που εχω το κολλημα να τα κανω ολα απο το PC..!! Ετσι και αλλιως εκει ξημεροβραδιαζομαι....χιχιχιχι..
vjshadow Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 maik356 τι εγινε με την καρτα που πηρες; Τι λεει; Σκεφτομαι να την παρω κι εγω. Ευχαριστημενος; Το DScaler μπορει να χρησιμοποιηθει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.