Προς το περιεχόμενο

Το Βήμα προσφέρει δωρεάν κλήσεις εξωτερικού με χρέωση αστικών κλήσεων! Τι παίζει??

CHRIS_MALL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά αύριο το Βήμα θα προσφέρει δωρεάν την χρέωση κλήσεων εξωτερικού σαν να είναι κλήσεις αστικές! Έχει ξανακάνει τέτοια προσφορά στο παρελθόν σε συνεργασία με την Αltec νομίζω! Τι παίζει?? Ισχύει κάτι τέτοιο??

Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ή είναι κάποιο κολπάκι να μας τα πάρουν πάλι??

Βασικά με ενδιαφέρει πολύ γιατί δυστυχώς ο μεγάλος αδελφός μου είναι στη Γαλλία και οι γονείς μου αναγκάζονται να κάνουν καθημερινά τηλεφωνήματα και να τους χρεώνει ο ΟΤΕ πολλλλλλά! :cry: :cry:

Δημοσ.

Για ποιες χώρες προσφέρει; Με ενδιαφέρει κι εμένα. Δεν πιστεύω να είναι κανένα κολπάκι. Η Altec έχει και δικό της δίκτυο και το i-call. Χρησιμοποιώ και τα δύο και έχω καλές ώς άριστες εντυπώσεις.

Δημοσ.

το χρησιμοποιούμε εδώ και αρκετούς μήνες για κλήσεις σε υπεραστικά τόσο εντός ελλάδας όσο και εκτός ελλάδος. καμία κρυφή χρέωση και καλή ποιότητα ήχου. το μόνο κακό είναι ότι εάν καλέσεις κάποιον που απουσιάζει ή είναι κατειλημμένος, τότε χρεώνεσαι 1 λεπτό αστική χρέωση.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω δουλεψει την προσφορα απο σεπτεμβριο.Επειδη το εχω ψαξει οντως εχει αστικη χρεωση υπεραστικα διεθνη.

Ποια τα κακα:σε ωρες αιχμης το δικτυο υπερφορτωνεται και απλα δεν μπαινεις.Δεν καλυπτει ολες τις χωρες(πχ δανια δεν καλυπτεται) αλλα τις πιο σημαντικες.ΚΑι τελος επειδη ειναι voip η ποιοτητα της συνδεσης κυμαινεται απο καλη(το πιο συνηθες)ως αθλια.

Δημοσ.

ενας φιλος μου το χρησιμοποιει εδω και δυο μηνες (Παρισι - Γαλλια μονο) και μου εχει πει οτι ειναι ευχαριστημενος.

Εγω φυσικα μιλαω μαζι του τζαμπε μεσω skype, αλλα ο φιλος μου δεν εχει Pc και ετσι παιρνει αναγκαστικα ΒΗΜΑ αλλα απο οσο ξερω δεν εχει προβλημα. Μιλανε 2-3 φορες την εβδομαδα καμια ωρα περιπου τη φορα χωρις θορυβο κλπ.

Δημοσ.
ενας φιλος μου το χρησιμοποιει εδω και δυο μηνες (Παρισι - Γαλλια μονο) και μου εχει πει οτι ειναι ευχαριστημενος.

Εγω φυσικα μιλαω μαζι του τζαμπε μεσω skype, αλλα ο φιλος μου δεν εχει Pc και ετσι παιρνει αναγκαστικα ΒΗΜΑ αλλα απο οσο ξερω δεν εχει προβλημα. Μιλανε 2-3 φορες την εβδομαδα καμια ωρα περιπου τη φορα χωρις θορυβο κλπ.

οταν λες "Εγω φυσικα μιλαω μαζι του τζαμπε μεσω skype" τι ακριβως εννοεις? κλησεις απο pc σε pc η απο pc σε σταθερο?

Δημοσ.
οταν λες "Εγω φυσικα μιλαω μαζι του τζαμπε μεσω skype" τι ακριβως εννοεις? κλησεις απο pc σε pc η απο pc σε σταθερο?

φιλε μου οπως θα ξερεις δωρεαν κλησεις μεσω skype γινονται μονο απο pc σε pc.

Απλα ο φιλος μου, δεν εχει pc και μιλαει με το κοινο μας φιλο μεσω της προσφορας του βηματος.

Δημητρης,

δεν ξερω ποια συνδεση εχει, θα τον ρωτησω ομως.

Απο οσο μου εχει πει η συνδεση του ειναι 4 mbit και καποια free τηλεφωνα.

Αν θυμαμαι καλα το ειχε παρει με ανταγωνιστικη τιμη, θα μαθω λεπτομερειες και θα επανελθω.

Δημοσ.
φιλε μου οπως θα ξερεις δωρεαν κλησεις μεσω skype γινονται μονο απο pc σε pc.

Απλα ο φιλος μου, δεν εχει pc και μιλαει με το κοινο μας φιλο μεσω της προσφορας του βηματος.

Δημητρης,

δεν ξερω ποια συνδεση εχει, θα τον ρωτησω ομως.

Απο οσο μου εχει πει η συνδεση του ειναι 4 mbit και καποια free τηλεφωνα.

Αν θυμαμαι καλα το ειχε παρει με ανταγωνιστικη τιμη, θα μαθω λεπτομερειες και θα επανελθω.

σε ρωτησα γιατι κ εγω χρησιμοποιω skype κ αν επαιζε κατι τετοιο ηθελα να το ξερω.thnx φιλε

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να χρισιμοποιήσετε όλοι το voip-discount. Δωρεάν κλήσεις απο pc σε σταθερό ή ακόμα κάλύτερα για μένα την υπηρεσία direct callback*που σε χρεώνει 0.05 euro ανα τηλεφώνημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...