poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 diskolo na ginei fotia alla den thes na to matheis.genikos ama perasei parapano reuma kati tha kaei kai sinithos piknotis tha skasei.tora gia to fortio pou kratane oi piknotes mporeis na afiseis to kalodio reumatos ektos kai na patiseis mia dio fores to power button gia na travixei olo to reuma.
kiriak Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 http://www.itech.gr/product_info.php?products_id=561 http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=5827&catid=12
aspirin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 καλές οι fanless λύσεις, αλλά ακριβές για την ώρα ))) Πάντως το σύστηματάκι με τον celeron που έφτιαξα είναι τρομερά ήσυχο κ το γουστάρω αφάνταστα. Πια δεν αφήνω τον καλό υπολογιστή ανοιχτό. Εντωμεταξύ το τροφοδοτικό της πλάκας που πήρα έχει ένα μικρό μειονέκτημα. Οι ψύχτρες του είναι πολύ μικρές κ αναγκαστικά θέλει μεγαλύτερη ψύξη, αν κ μέχρι τώρα δε μου έχει κάνει το παραμικρό restart. Ίσως όταν αρχίσουν οι ζέστες να έχω πρόβλημα, αλλά μέχρι τότε έχω καιρό να πάρω ένα αθόρυβο τροφοδοτικό. Διάβασα ότι το enermax noisetaker είναι πολύ ήσυχο. Θα το δοκιμάσω.
yiannis.zip Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Αν θέλεις ένα τελείως αθόρυβο και οικονομικό μηχάνημα για downloads, torrents, p2p, wifi και πολλά άλλα που δεν απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ, αγόρασε ένα router στο οποίο μπορεί να εγκατασταθεί το DD-WRT. Εγώ έχω το ASUS WL500G Premium και παίζει μια χαρά. Μπορείς να βάλεις και ένα USB Flash 8GB ή και παραπάνω και να αποθηκεύονται όλα εκεί. Ένα αρνητικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι θέλει αρκετό διάβασμα για να εγκαταστήσεις τα προγράμματα για file sharing, όταν όμως εγκατασταθούν παίζουν όλα ωραία.
aspirin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ωραία αυτή η λύση που προτείνεις. Ίσως την κοιτάξω αργότερα. Για την ώρα βολεύτηκα με το παλιό μου pc. Είναι σχεδόν αθόρυβο. Χαλαρά κοιμάμαι στο 1μέτρο και διαβάζω. Απλά πρέπει να κοιτάξω τί θα κάνω με το τροφοδοτικό γιατί είναι λίγο μπακαλίστικη κ επικίνδυνη η λύση που εφάρμοσα. Το καλό είναι πώς δε τα έχει τινάξει ακόμα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 εμενα να δεις... Το ανεμιστηρι του τροφοδοτικου του τριτου pcιου-κατεβαστηριού ειχε χαλάσει (εκανε παρα πολυ θορυβο, μαλλον κατι θα ειχε στραβωσει), και το εβγαλα ετσι απλα... Καραζεσταινεται το τροφοδοτικάκι, αλλά δεν πειράζει... αντεχει
aspirin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ε βάλτου έναν ανεμιστήρα. Δε το λυπάσαι να καίγεται? Τουλάχιστον δεν σου έχει πάρει φωτιά! Κάτι είναι κ αυτό. Με εμψυχώνεις να το το αφήνω μέρα-νύχτα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μπα... και στον επεξεργαστή (PIII 450 σε αυτο το μηχανημα), του εχω βαλει θερμοαγωγιμη παστα, και εχω αποσυνδεσει το ανεμιστηράκι του τελειως!! Και σε πληροφορώ οτι 2 μερες ηταν αναμμενο (και με αναπαραγωγες divx videακίων αναμεσα...), και ουτε ρισταρτ δεν εκανε!!!
aspirin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ναι αλλά μη το κάψεις γιατί μετά θα το κλαίς. Τέτοιες σαβούρες μηχανάκια αποδείχτηκαν διαμάντια. Κ εγώ κόντεψα να πετάξω αυτό που είχα αλλά με 20 ευρώ έκανα ένα αθόρυβο κατεβαστήρι κ όχι μόνο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Nαι θα κλαιω το κατεβαστήρι PIII 450Mhz με Mobo Elite ECS με onboard sound παρακαλώ, και σκληρο 6,7GB τις 5400... χαχα! Ετσι κι αλλιώς θα παει για πεταμα, αφου σε μια εβδομάδα κατεβαστηρι θα γινει ενα P4 2,66 με 512ddr333ram και σκληρό 250SATA2 Απλα για να δω αμα θα αντεξει το εκανα, και οχι μονο αντεξε, και με το παραπανω θα ελεγα!!
aspirin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Μετά όμως θα κλαίς όταν θα δείς το λογαριασμό της ΔΕΗ... )))
Greek_Tornado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Thermaltake τροφοδοτικό ρε παιδιά. Στα 16 db ακόμα και οι φθηνές σειρές TR2... ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΟΡΥΒΟ. Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που δεν τα έχει μάθει κανείς για τον ανύπαρκτο θόρυβό τους...
aspirin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 thermaltake λές? Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ή όλα γενικότερα? Πάντως απ'όσο διάβασα στα φόρουμ οι απόψεις διίστανται.
Vatos_locos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 πάντως εγώ Γιώργο είχα 2 σαν αυτό που θα πετάξεις εσύ και τα πούλησα το ένα έτρεχε server σε lan με 4 pc suse 10 και το άλλο ήταν mame cabinet για τον μικρό μου αδερφό και ταυτόχρονα για όλο το lan μπορούν να κάνουν άπειρα πράματα έχω ακόμα ένα παρόμοιο και σκέφτομαι να το κάνω ταρατσopco να μπω στα AWMN αλλα βαριέμαι να τρέχω για εξοπλισμό και δεν έχω και άφθονο χρήμα για πέταμα
Greek_Tornado Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 thermaltake λές? Κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο ή όλα γενικότερα? Πάντως απ'όσο διάβασα στα φόρουμ οι απόψεις διίστανται. Απλά για να κάνει τη δουλειά του σαν κατεβαστήρι ακόμα και η φθηνή σειρά TR2 είναι υπερ-αρκετή. ΌΛΑ ακόμα και τα φθηνότερα έχουν είτε 12άρι είτε 14άρι fan που δουλεύει σε χαμηλές στροφές και σχεδόν ποτέ δε χρειάζεται να γκαζώσει. Ο θόρυβος είναι από 15 έως 16 db, δηλαδή ουσιαστικά αθόρυβο για το ανθρώπινο αφτί... Εγώ δεν έχω κάποιο συμφέρον στη Thermaltake για να τα προωθήσω, αλλά πληρώνω για τα κορυφαία μοντέλα 140 ευρώ και παίρνω καλύτερα τροφοδοτικά και ποιοτικά, και από αξεσουάρ (modular cabling κλπ) και από επιδόσεις από κάτι Enermax κλπ που το παίζουν φίρμες και έχουν 200+ ευρώ. Πραγματικά value for money τα Thermaltake (όχι φθηνά, αλλά σίγουρα όχι πανάκριβα, άλλωστε είναι hi-end εταιρία), τα βάζω όταν φτιάχνω συνθέσεις για φίλους είτε τα φθηνά TR2 απλά για να κάνουν τη δουλειά τους αθόρυβα και αξιόπιστα, είτε δυνατά σαν τη σειρά Toughpower που έχω κι εγώ, που περισσότερα ampere στις 12βολτες έχουν μόνο μερικά (ούτε καν όλα) 1000άρια που κάνουν 300+ ευρώ... Για να μην πω για ποσοστό απόδοσης, 4απλά rails κλπ κλπ που καλύτερα θα δεις στο site. Προσωπικά έχουν περάσει από τα χέρια μου κυρίως ακριβά μοντέλα, παλιότερα Purepower και τώρα Toughpower, και ακόμη και μετά από 2 χρόνια 24ωρης λειτουργίας σε πουσαρισμένα μηχανάκια τίγκα στα λεντάκια και τα fans, τα πούλησα σε άριστη κατάσταση και αθόρυβα όπως όταν αγοράστηκαν, και μάλιστα ακόμα και στους δεύτερους ιδιοκτήτες που κρατάω επαφή λειτουργούν άψογα!!! Εδώ είναι η σελίδα για τα τροφοδοτικά, διάλεξε πρώτα σειρά και μετά συγκεκριμένο μοντέλο και πάρε όποιο σου ταιριάζει: http://www.thermaltake.com/product/Power/power_index.asp Υπόψιν ότι κυρίως thermaltake PSU θα βρεις δυστυχώς στο κ@λο-e-shop αλλά έχει αρχίσει και φέρνει και το Πλαίσιο. Ένα search στο Skroutz.gr για το μοντέλο που σε ενδιαφέρει ίσως βγάλει κάτι ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.