Προς το περιεχόμενο

Aναζητηση fanless τροφ/κου

ierosylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

??

Αυτο ειναι που ψαχνω... σε ποιο σημειο θα το βρω ρωταω.

Βαζοντας το παντως στην "ευρεση" του HAC δε μου εβγαλε αποτελεσματα.

Δημοσ.

Τι πατεντα να κανω? να παθω ηλεκτροπληξια ή να παω φωτια? Δεν ειμαι ηλεκτρολογος...

Τελικα πηρα το 385αρι της HEC αφου ελεγε οτι ειναι το πιο αθορυβο(<20dB)

To ωραιο ειναι οτι προς το παρον βλεπω οτι κανει οσο θορυβο εκανε και το παλιο ανωνυμο 350ρι μου......(12ρι εχει και το HEC)

Δημοσ.

ρε συ ιερόσυλε με έκανες και γέλασα σιγά τι θα πάθεις αν προσέξεις λίγο όλα γίνοτναι τώρα για τον θόρυβο που λες για κανε μια να σταματήσεις το ανεμιστηράκι του Cpu σου (δεν πρόκειται να πάθει τίποτα ούτε να σου κοπεί το δάχτυλο :mrgreen: ) και δες τι κάνει φασαρία περισσότερο εγώ είχα μια fx 5200 που το ανεμιστηράκι τις έκανε πιο πολύ φασαρία από όλο τον υπολογιστή :-D

και να ορίστε ο tolis664 σου έδειξε ήδη μια πατέντα

Δημοσ.

Ο ανεμιστηρας του cpu εχει μεγαλη χαλκινη ψυκτρα zalman και ρυθμισμενος σε πολυ χαμηλες στροφες...

Με τα τροφ/κα μη παιζετε. Αν λειπετε απ το σπιτι και εχει γινει κακη επεμβαση μπορει να παρετε ακομα και φωτια...

Επισης μπορειτε να παθετε ηλεκροπληξια ακομα κι αν ειναι σβηστο.

Τοli, εσυ το εχεις γραψει/κανει αυτο? Το ειχα διαβασει πριν καιρο στο περιοδικο.

Να σου πω οτι το δικο μου κατεβαστηρι ειναι πιο απλο απ αυτο.

Το να αφαιρεσω τον αν/ρα του τροφ/κου μου εχουν συστησει να μην το κανω γιατι ειναι επικινδυνο. Η περιεργη αυτη ψυκτρα απορω αν εχει αποτελεσμα...

Τι θερμ/σιες να εχει αραγε αυτο το συστημα?...(οι δικες μου ειναι πολυ χαμηλες)

Ρε συ... δε βλεπω τον επεξστη στη θεση του!!

Δημοσ.

όλα αυτά που λες τα ξέρω ηλεκτρονικός είμαι αλλα δεν είναι δύσκολο να ξεβιδώσεις 3-4 βίδες από τα τρανζίστορ του τροφοδοτικού και να βάλεις μια μεγαλύτερη ψήκτρα και απλά να προσέχει στο βγάλεις τελείως από την πρίζα το ενώνεις με έναν δίσκο να αν άδεια

Δημοσ.

Ο σκληρός συνήθως κάνει πιο πολύ θόρυβο από το τροφοδοτικό. Οπότε αυτό που λες και ειδικά για το HEC είναι λίγο δύσκολο να ισχύει (το ίδιο έχω κι εγώ). Είσαι σίγουρος (έχεις σταματήσει όλα τα άλλα) και λες ότι κάνει θόρυβο το τροφοδοτικό;

Δημοσ.
όλα αυτά που λες τα ξέρω ηλεκτρονικός είμαι αλλα δεν είναι δύσκολο να ξεβιδώσεις 3-4 βίδες από τα τρανζίστορ του τροφοδοτικού και να βάλεις μια μεγαλύτερη ψήκτρα και απλά να προσέχει στο βγάλεις τελείως από την πρίζα το ενώνεις με έναν δίσκο να αν άδεια

Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό ότι ο ανθρωπος μπορεί να μην ξέρει τι είναι το τρανσίστορ; και ως ηλεκτρονικός θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση (οι περισσότεροι δεν έχουν καθόλου) να κάνουν αυτό που προτείνεις.

Τα μόνα τροφοδοτικά που έχω δοκιμάσει και είναι πραγματικά αθόρυβα είναι τα Enermax Noisetaker (για τροφοδοτικά με ανεμιστήρα πάντα). Το θόρυβό σου μπορεί να τον προκαλεί η κάρτα γραφικών. Η μητρική έχει ανεμιστηράκι; αν ναι, μπορεί και κείνο να κάνει ΠΟΛΥ θόρυβο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...