Προς το περιεχόμενο

Γιατί μου εμφανίζει το C:\ έτσι;

BadBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
BadBoy σκέψου σοβαρά να αλλάξεις τον NOD32 σε κάτι πιο δραστικό!

BitDefender, Kaspersky IS 6!

Μάιστα...πάει στο διάολο το Kasperksy. Το BitDefender πάντως έχει προ πολλού πάψει να είναι "πιο δραστικό". Μη γράφουμε κι ό,τι θυμόμαστε για ό,τι ίσχυε πριν από μερικά χρόνια (και παράκληση...μη μου πετάξει κανείς πάλι το Virus.gr).

Δημοσ.

ok φιλε μου sorry δεν διάβασα όλο το θέμα απλά είδα την ερώτηση του παιδιού και ήξερα την απάντηση τώρα δεν νομίζω να ρεθεί τίποτα το site για ένα παραπάνω post

Δημοσ.

Ανοιξε το zip

Εχει 3 αρχεια

fix icon.reg

harddriveicon.vbs

driveiconchange.vbs

Τρεξε αυτο πρωτα fix icon.reg

αν δεν στο φτιαξει τρεξε το harddriveicon.vbs και διαλεξε ενα εικονιδιο για το δισκο σου.

Το κλασσικο εικονιδιο βρισκεται στο %SystemRoot%\system32\SHELL32.dll

Δουλευει ?

ntg.zip

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εβαλα μια μλκια προγραμμα που κανει την εμφανιση των εικονιδιων των σκληρων σαν τα βιστα που δειχνει και το ποσο γεματος ειναι ο δισκος καθε φορα. Δε μου αρεσε λοιπον και το κανω απεγκατασταση. Ελα ομως που τα εικονιδια δεν επανηρθαν ποτε.... :evil:

Δειτε παρακατω πως ειναι τωρα. :evil:

th_12237_icons_122_428lo.JPG

Δοκιμασα καθε λυση που προτεινετε παραπανω. Δε δουλεψε το repair ουτε του TweakUI ουτε του Tuneup utilities. Δοκιμασα επισης κατι αρχεια που δινει ο φιλος ntg_net πιο πανω αλλα οταν παω να τρεξω τα αρχεια vbs που δειχνει το εξης ακυρο μηνυμα:

th_12439_script_122_370lo.JPG

Τι να κανω ρε παιδια να τα επαναφερω? Μη κανω τσαμπα φορματ μες στο ισωμα. Τι σκατα την ηθελα τη μλκια το προγραμμα αυτο. :evil:

Edit: Παιδια το προβλημα επιδεινωθηκε. Τωρα οταν κανω διπλο κλικ σε καποιον απο τους δυο σκληρους αντι να τους ανοιξει και να μπω μεσα, μου ανοιγει την αναζητηση...(τι αλλω θα δω πλεον). Ας με βοηθησει καποιος γιατι ειμαι στα ορια της παρακρουσης (και του φορματ).

Δημοσ.
Εβαλα μια μλκια προγραμμα που κανει την εμφανιση των εικονιδιων των σκληρων σαν τα βιστα που δειχνει και το ποσο γεματος ειναι ο δισκος καθε φορα. Δε μου αρεσε λοιπον και το κανω απεγκατασταση. Ελα ομως που τα εικονιδια δεν επανηρθαν ποτε.... :evil:

Δειτε παρακατω πως ειναι τωρα. :evil:

th_12237_icons_122_428lo.JPG

Δοκιμασε καθε λυση που προτεινετε παραπανω. Δε δουλεψε το repair ουτε του TweakUI ουτε του Tuneup utilities. Δοκιμασα επισης κατι αρχεια που δινει ο φιλος ntg_net πιο πανω αλλα οταν παω να τρεξω τα αρχεια vbs που δειχνει το εξης ακυρο μηνυμα:

Τι να κανω ρε παιδια να τα επαναφερω? Μη κανω τσαμπα φορματ μες στο ισωμα. Τι σκατα την ηθελα τη μλκια το προγραμμα αυτο. :evil:

Edit: Παιδια το προβλημα επιδεινωθηκε. Τωρα οταν κανω διπλο κλικ σε καποιον απο τους δυο σκληρους αντι να τους ανοιξει και να μπω μεσα, μου ανοιγει την αναζητηση...(τι αλλω θα δω πλεον). Ας με βοηθησει καποιος γιατι ειμαι στα ορια της παρακρουσης (και του φορματ).

Πριν κάνεις format δεν δοκιμάζεις να κάνεις system restore;

Αν πάλι δεν γίνει τίποτα, δοκίμασε επανεγκατάσταση των Win.

Αν και τότε δεν καταφέρεις κάτι πες μας...

Δημοσ.

Δεν λες ποιο ήταν το πρόγραμμα, kostelo, μήπως ξέρει κανείς;

Επίσης: http://www.google.com/search?q=program_name+restore+icons|settings

Έκανες επαναφορά πριν το απεγκαταστήσεις; Έχει τέτοια επιλογή; Μήπως να το ξαναβάλεις, να κάνεις επαναφορά και μετά να το απεγκαταστήσεις;

Δημοσ.

Λοιπον για κακη μου τυχη ειχα μονο ενα restore point (καθως σβηνω συχνα τα παλια) και αυτο ηταν αφου ειχα εγκαταστησει το εν λογω προγραμμα, το οποιο λεγοταν Vista Drives Indicator και το βρηκα σε ενα παρακμιακο site με κρακ κλπ.Οποτε η επαναφορα δε βοηθησε.

Και λεω και γω, πριν κανω διορθωση των windows απο το cd, δε δοκιμαζω να τσεκαρω τη registry για λαθη...?

Και, ως εκ θαυματος, το ηρωικο JV16 powertools βρηκε μολις περιπου 1700 λαθη τα οποια και εκανα fix. Και ευτυχως το προβλημα εστρωσε και τα εικονιδια επανηρθαν και το προβλημα του διπλου κλικ που ανοιγε την αναζητηση λυθηκε κι αυτο.

Αρα πιστευω καποια ρυθμιση ειχε μεινει στη registry απο το προγραμμα και μπερδευε τα εικονιδια με αποτελσμα να μην εμφανιζει κανενα.

Anyway σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και χρονια πολλα. :)

Edit: Και κατι τελευταιο που δε καταλαβα. Το μηνυμα λαθους για το windows script control που μου εμφανιζει παραπανω οταν παω να τρεξω αρχεια .vbs ξερει κανεις που οφειλεται και αν διορθωνεται? Ευχαριστω.

Δημοσ.
Λοιπον για κακη μου τυχη ειχα μονο ενα restore point (καθως σβηνω συχνα τα παλια) και αυτο ηταν αφου ειχα εγκαταστησει το εν λογω προγραμμα, το οποιο λεγοταν Vista Drives Indicator και το βρηκα σε ενα παρακμιακο site με κρακ κλπ.Οποτε η επαναφορα δε βοηθησε.

Και λεω και γω, πριν κανω διορθωση των windows απο το cd, δε δοκιμαζω να τσεκαρω τη registry για λαθη...?

Και, ως εκ θαυματος, το ηρωικο JV16 powertools βρηκε μολις περιπου 1700 λαθη τα οποια και εκανα fix. Και ευτυχως το προβλημα εστρωσε και τα εικονιδια επανηρθαν και το προβλημα του διπλου κλικ που ανοιγε την αναζητηση λυθηκε κι αυτο.

Αρα πιστευω καποια ρυθμιση ειχε μεινει στη registry απο το προγραμμα και μπερδευε τα εικονιδια με αποτελσμα να μην εμφανιζει κανενα.

Anyway σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και χρονια πολλα. :)

Edit: Και κατι τελευταιο που δε καταλαβα. Το μηνυμα λαθους για το windows script control που μου εμφανιζει παραπανω οταν παω να τρεξω αρχεια .vbs ξερει κανεις που οφειλεται και αν διορθωνεται? Ευχαριστω.

Κατεβασε αυτο ,μαλλον 8α δουλεψει αν δεν πεζει καμια αλλη @@ στο pc σου

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=C717D943-7E4B-4622-86EB-95A22B832CAA

ή απο εδω αν εχεις (οτι να ναι) windows

http://www.macropool.com/en/download/scripting.html

Δημοσ.

Το κατεβασα και μετα την εγκασταση παλι το ιδιο λαθος μου εβγαζε. Τελικα ομως εφταιγε το xp-Antispy στο οποιο ειχε απενεργοποιημενο το scripting host. Το ενεργοποιησα και ολα καλα. Σ ευχαριστω.

Δημοσ.

BadBoy σκέψου σοβαρά να αλλάξεις τον NOD32 σε κάτι πιο δραστικό!

BitDefender, Kaspersky IS 6!

Κάνε ένα scan για ιους και όταν με όλα αυτά δεν βγάλεις άκρη, τότε κάνε Format!

Καλό είναι όταν μιλάμε γιά antivirus να είμαστε πιό σοβαροί καί εμπεριστατωμένοι στις απόψεις μας.

Λες τώρα ότι μπήκε ένα σκουλίκι καί πήγε καί άλλαξε το εικονίδιο τού ενός από τα δύο παρτίσιον, καί το nod32 κοιμότανε ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...