Προς το περιεχόμενο

Γιατί μου εμφανίζει το C:\ έτσι;

BadBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cproblz8.jpg

Δεν έχω βάλει κανένα theme, ούτε αντίστοιχο software. Έχω το NOD32 ενημερωμένο, το Windows Defender επίσης, και το ZoneAlarm Pro. Όλα δείχνουν ότι ο υπολογιστής είναι καθαρός. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

prosfata akousa gia ena kenourgio "skoupidi" pou sou allazi ta onomata ton diskon....firalaki to esbise MONO me to SPYWARE DOCTOR.

kane mia dokimi ;)

Δημοσ.

Δικιά μου βλακεία που έγραψα C:\. Συγγνώμη παιδιά. Το όνομα είναι σωστό, I:\ είναι ο δίσκος. Αν έχει σημασία, είναι ο ίδιος δίσκος, 2 partitions.

Όσο για το Autorun.inf, δεν βρίσκω τέτοιο αρχείο. Κανονικός δίσκος είναι, ούτε CD drive, ούτε USB stick, ούτε τίποτα.

Πάντως δουλεύει μια χαρά, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά το δείχνει έτσι. Επειδή μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά ότι μάλλον κόλλησα τίποτα καινούριο, πάω για format.

Παρόλ' αυτά, αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας την πει!

Δημοσ.

kane to "Autorun.inf" efresi kai tha to bris..anikse kai ta krifa stin anagi an ta exeis klista kai tha sto bri sigoura.

an kai auto pou leei o filos alkisg den to exw upopsin mou to arxio pantos to brika me euresi..

parola auta opos kai na exei sti thesi sou den tha anisixousa.

ta windos kanoun apla ta koula tous..

Δημοσ.

Στις επιλογές του Explorer βάλε να φαίνονται τα κρυφά αρχεία και τα αρχεία συστήματος.

Αν πάλι δε δεις το I:\Autorun.inf, τότε έχει πειραχτεί το εικονίδιο από το μητρώο, οπότε κατεβάζεις ένα από τα πάμπολα προγράμματα που σου επιτρέπουν να αλλάξεις εικονίδιο...

Δεν είναι λόγος για format.

Δημοσ.

anthony_crete LOL! Καταρχας αυτο που λες δεν ειναι τοσο απλο και κατα δευτερον βλεπεις ακριβως διπλα τον ιδιο τυπο δισκου που εχει εικονιδιο κανονικο, οποτε δε εχει πειραχθει η registry...

Eμφανιση κρυφων αρχειων πρεπει να κανει ο φιλος μας και να σβησει το autorun αρχειο απο το roοt του Ι:...

Δημοσ.

Autorun.inf δεν υπάρχει σίγουρα. Έβαλα να εμφανίσει και τα αρχεία συστήματος, αλλά πάλι δεν υπάρχει. Το search δεν βρίσκει κανένα τέτοιο αρχείο. Θα δοκιμάσω το TweakUI και βλέπουμε. Να'στε καλά παίδες και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε!

Δημοσ.
Autorun.inf δεν υπάρχει σίγουρα. Έβαλα να εμφανίσει και τα αρχεία συστήματος, αλλά πάλι δεν υπάρχει. Το search δεν βρίσκει κανένα τέτοιο αρχείο. Θα δοκιμάσω το TweakUI και βλέπουμε. Να'στε καλά παίδες και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε!

mipos to oti den eirxi to arxio Autorun.inf einai ena mikro problimataki?

se olous emas apo oti katalaba eiparxi pantos..

Δημοσ.

Μήπως όντως κόλλησε κάτι!

Όσον αφορά το Spyware Doctor μην παίρνεις όρκο activex! Την είδα την δύναμή του! Τίποτα δεν πιάνει τελικά! Δοκίμασα Arovax Antispyware Shield τελευταία έκδοση, αφουύ έβγαλα το Doctor και μου βρήκα καμιά 10αρα επιπλέον spyware κλπ.!

BadBoy σκέψου σοβαρά να αλλάξεις τον NOD32 σε κάτι πιο δραστικό!

BitDefender, Kaspersky IS 6!

Κάνε ένα scan για ιους και όταν με όλα αυτά δεν βγάλεις άκρη, τότε κάνε Format!

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα αυτό το πρόβλημα, απλά μέσα από το Tune Up WinStyler έκανα Reload Icons και Rebuild Cache και έφτιαξε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...