Προς το περιεχόμενο

Υπολογισμός WATT

sb01053

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω έναν Celeron 2.66GHZ με 3 DIMM DDR, 3 σκληρούς και την 6800GT.Θέλω να αναβαθμιστώ και να βάλω

τον Ε6400 με 1GB DDR2 και την 7600GT.Βάσει του site http://extreme.outervision.com/PSUEngine η κατανάλωση

που εχω τώρα είναι μεγαλύτερη από την 2η σύνθεση με τον Core 2!!!Κατά πόσο είναι ακριβής η ιστοσελίδα αυτή?

To τροφοδοτικό μου είναι το Heroichi 385w.Να το αλλάξω ή θα αντέξει?

Δημοσ.

Σωστά αναφέρει η σελίδα πως θα έχεις μικρότερη κατανάλωση ισχύος μιας και οι Core 2 <<τρώνε>> μέχρι και 40% λιγότερο ρεύμα αλλά επίσης και η σειρά 7ΧΧΧ της NVidia μέχρι την 7800 καταναλώνει λιγότερα watt από την αντίστοιχη σειρά 6ΧΧΧ.Η απάντηση είναι πως για το συστημα στο οποίο πρόκειται αναβαθμιστείς δεν χρειάζεσαι άλλο τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Φυσικα πρεπει να αλλαξεις και μητρικη. Αλλιως δε μπορεις να βαλεις DDR2.

Η καρτα σου παρολο που ειναι πολυ καλη θα πρεπει να αλλαχτει κι αυτη αφου θα εχεις πλεον pci-express υποδοχη!

Να σε ρωτησω κι εγω κατι τωρα, επειδη ψαχνω αθορυβο τροφ/κο για "κατεβαστηρι", ακουσα οτι το Ηeroici385 (e-shop,44€) ειναι αθορυβο...αληθευει? Να το παρω?

Δημοσ.
Να σε ρωτησω κι εγω κατι τωρα, επειδη ψαχνω αθορυβο τροφ/κο για "κατεβαστηρι", ακουσα οτι το Ηeroici385 (e-shop,44?) ειναι αθορυβο...αληθευει? Να το παρω?

Σε σχέση με τροφοδοτικα-πακέτο με κουτί είναι αρκετά πιο αθόρυβο.

Σε σχέση με Tagan Enermax κλπ δεν έχω πείρα να σου πω!

Στην επιλογη για επεξεργαστή στο site,βάζουμε πιστεύω Single Processor για τους Dual Core.

Μου βγάζει κατανάλωση 266W ενώ με αυτό που έχω τώρα 297W!!!

Δημοσ.

Nαι, single βαζουμε απ οτι μου εχουν πει κι εμενα.

Σε σχέση με τροφοδοτικα-πακέτο με κουτί είναι αρκετά πιο αθόρυβο.

Δε το καταλαβα αυτο, τι θελεις να πεις??

Δημοσ.
Nαι, single βαζουμε απ οτι μου εχουν πει κι εμενα.

Δε το καταλαβα αυτο, τι θελεις να πεις??

Eννοει τα κουτια του 50ευρου (π.χ innovator του e-shop) που εχουν ηδη τροφοδοτικο (συνηθως no-name) μεσα...

Φυσικα πρεπει να αλλαξεις και μητρικη. Αλλιως δε μπορεις να βαλεις DDR2.

Η καρτα σου παρολο που ειναι πολυ καλη θα πρεπει να αλλαχτει κι αυτη αφου θα εχεις πλεον pci-express υποδοχη!

Γιατι υποθετεις κατευθειαν πως η cpu του ειναι σε 478 socket?Θα μπορουσε καλλιστα να ειναι 775...

Δημοσ.
Eχω έναν Celeron 2.66GHZ με 3 DIMM DDR, 3 σκληρούς και την 6800GT.Θέλω να αναβαθμιστώ και να βάλω

τον Ε6400 με 1GB DDR2 και την 7600GT.Βάσει του site http://extreme.outervision.com/PSUEngine η κατανάλωση

που εχω τώρα είναι μεγαλύτερη από την 2η σύνθεση με τον Core 2!!!Κατά πόσο είναι ακριβής η ιστοσελίδα αυτή?

To τροφοδοτικό μου είναι το Heroichi 385w.Να το αλλάξω ή θα αντέξει?

Εαν εχεις 775 socket καντο και υποστηριζει core 2 duo αλλαξε μονο επεξεργαστη...Ετσι οπως ειναι το pc σου "χανει" αρκετα απο τον επεξεργαστη,δηλαδη πρωτα εξαντλειτε η cpu και κανει σπασιματα η εικονα και μετα η καρτα γραφικων.Στο λεω γιατι εχω και εναν celeron 2.66 με καρτα γραφικων 9600xt (χοντρικα μισες επιδοσεις απο 6800) και παρολα αυτα τα σπασιματα τα στα παιχνιδια τα χρεωνω στον επεξεργαστη (ακομα και με o/c @3200)...Δυστηχως ειναι για τα μπαζα...

Οποτε εαν θελεις πες ακριβως τι εχεις και τι θελεις να παρεις για να σου δωσουμε καμια ιδεα...

Oσο για το τροφοδοτικο θα εισαι οκ εαν δεν βαλεις τιποτα αλλο πανω...

Δημοσ.

Mπορει να μπει conroe σε μητρικη με DDR1 ??

Δε νομιζω οτι για τα σπασιματα σε games ευθυνεται ο επεξστης. Υπαρχουν ενα σωρο παραγοντες. Απ τη στιγμη που ο επεξστης καλυπτεται στα specifications ενος game ειναι ok. Εκτος αν θες την υψηλοτερη αναλυση με aa και af ενεργοποιημενα...

Δημοσ.
Mπορει να μπει conroe σε μητρικη με DDR1 ??

Δε νομιζω οτι για τα σπασιματα σε games ευθυνεται ο επεξστης. Υπαρχουν ενα σωρο παραγοντες. Απ τη στιγμη που ο επεξστης καλυπτεται στα specifications ενος game ειναι ok. Εκτος αν θες την υψηλοτερη αναλυση με aa και af ενεργοποιημενα...

Κανε ενα underclock στο μηχανημα που εχεις στις μινιμουμ απαιτησεις ενος παιχνιδιου κ τρξτο...Τοτε θα καταλαβεις την διαφορα...

Δημοσ.
Έχω 478 δυστυχώς :(

Κοιτα των ιδιο εχουμε..Σε ποια μητρικη τον εχεις?Εαν εχει agp/pci lock πιστευω πως θα τον φτασεις με ανεση στα 3,3-3,4 (κοντα στα επιπεδα ενος pentium 4 στα 3...) μονο με στοκ ψυχρα...Και θα δεις αρκετη διαφορα στα παιχνιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...