kostas111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά μια βοήθεια ΣΑΣ παρακαλώ.. έχω ένα σκληρό ενός υπολογιστή ( ο υπολογιστής δεν είναι στα χερια μου αυτή τη στιγμή). έβαλα το σκληρό σε ένα άλλο υπολογιστή για να αντιγράψω κάτι αρχεία. Το πρόβλημα όμως είναι ότι όταν πάω στο Documents and settings->name μου λέει ότι δεν έχω πρόσβαση στα αρχεία. Αυτό γίνετε γιατί είχα account και αυτά τα αρχεία είναι λογικά protected. Τώρα όμως τα θέλω και θέλω να έχω πρόσβαση στο δεύτερο υπολογιστή. Γίνετε? μπαίνω σαν administrator.. προσπαθώ να αλλάξω τα properties στο folder αλλά τίποτα. τι γίνετε τώρα? α! έχω και στα δύο pc winxp... edit:sorry gia to "κσ" στο τιτλο.. νόμιζα έγραφα greeklish...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασε να παρεις ownership του δισκου ή του φακελου μονο. my computer>tools>folder options>view κανε un-check το use simple file sharing. Μετα κανε δεξι κλικ στον δισκο> properties>security>advanced>owner>στο change owner επιλεγεις το δικο σου account, επιλεγεις το replace owner on subcontainers and objects και πατας apply.
kostas111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 φίλε συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τι λές. έχω ελληνικά winxp και δεν μπορώ να βρώ αυτά που λες. δεξί κλικ στο my computer δεν έχει εργαλεία ή κάτι τέτοιο.. έχει διαχείρηση και μέσα δεν έχει κάτι για folder option ή επιλογές φακέλων.. είναι τo administrative tools η διαχείρηση. επίσης δίσκο>properties δεν έχει security ή ασφάλεια.... λίγη βοήθεια παιδια ...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Ναι για να βγει το security πρεπει να κανεις αυτο που σου ειπα στην αρχη. Μπαινεις μεσα στο my computer οχι δεξι κλικ για τα εργαλεια.
kostas111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 πω πω ρε φιλε!! είσαι μάγκας! με εφτιαξες τώρα... και είχα απειβδήσει! δούλεψε! τι να κεράσω? απλά για τα εργαλεία δεν είναι του my computer αλλά του windows explorer... με μπέρδεψες... thanks!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μια μπυριτσα Παντως εμενα ειναι και στο my computer τα tools. Καληνυχτα.
kostas111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 mpiritsa? to pio eukolo... kalhnyxta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.