Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E, λογικά πρέπει να περάσεις το StudioPatch10_7_0_4197d_light μιας και είναι το πιο updated και έχω διαβάσει ότι διορθώνει αρκετά bugs του 10.6.x

Τώρα στη θέση σου άμα δεν ήμουν σίγουρος ότι το 10.7 περιλαμβάνει και τις διορθώσεις του 10.6 θα πέρναγα πρώτα το 10.6 και μετά το 10.7 και θα καθάριζα.

Δημοσ.
E, λογικά πρέπει να περάσεις το StudioPatch10_7_0_4197d_light μιας και είναι το πιο updated και έχω διαβάσει ότι διορθώνει αρκετά bugs του 10.6.x

Τώρα στη θέση σου άμα δεν ήμουν σίγουρος ότι το 10.7 περιλαμβάνει και τις διορθώσεις του 10.6 θα πέρναγα πρώτα το 10.6 και μετά το 10.7 και θα καθάριζα.

σωστος ο παιχτης!!αυτο θα κανω!

Δημοσ.
δηλαδη κανενα free δεν υπαρχει?

Θα σου πρότεινα το Ulead Video Studio 10 είναι παρά πολύ καλό με αρκετές δυνατότητες τόσο για ερασιτεχνικό αλλά και για επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι Free αλλά δεν θα σε δυσκολέψει αυτό. Αν σε δυσκολέψει στείλε ΡΜ και θα σου εξηγήσω.

Εγώ το χρησιμοποιώ και δεν το αλλάζω!

Δημοσ.

Ποιο απο αυτα ειναι ΠΟΛΥ απλό στην χρηση του; Θέλει να ασχοληθεί η μανα μου(:)) οποτε πρεπει να ειναι οσο πιο απλο γινεται...

Δημοσ.

+1 στο movie maker ειναι αρκετα καλο...εχει βεβαια περιορισμενες δυνατοτητες αλλα ειναι μια καλη προταση για αρχη...

• 5 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...