Προς το περιεχόμενο

Επιτελους , εταιρεία κράζει δημόσια τον ΟΤΕ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xsterg δικαίωμα σου να δέχεσαι να σε χρεώνουν υπερβολικά. Προσωπικά έχω περισσότερες απαιτήσεις από τον provider μου και σίγουρα η σημερινή κατάσταση δεν με ικανοποιεί.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
xsterg δικαίωμα σου να δέχεσαι να σε χρεώνουν υπερβολικά. Προσωπικά έχω περισσότερες απαιτήσεις από τον provider μου και σίγουρα η σημερινή κατάσταση δεν με ικανοποιεί.

κοιταζοντας το θεμα συνολικα και σε βαθος χρονου ο οτε ειναι ο φθηνοτερος απο οσες υπαρχουν και απο οσες εταιρειες θα υπαρξουν το μελλον.

και φυσικα προτιμω τις κρατικες εταιρειες ειτε ειναι οτε, ειτε δεη, ειτε εταιρεια υδρευσης ειτε τραπεζα, ειτε οτιδηποτε αλλο. προτιμω να τα δινω σε εταιρειες που στηριζουν τον τοπο μου παρα να μου τα αρπαζουν τυχαρπαστες και αβεβαιου μελλοντος εταιρειουλες. βεβαια δημοκρατια εχουμε, και ο καθενας μπορει να επιλεγει αυτο που νομιζει οτι τον ικανοποιει.

Δημοσ.
κοιταζοντας το θεμα συνολικα και σε βαθος χρονου ο οτε ειναι ο φθηνοτερος απο οσες υπαρχουν και απο οσες εταιρειες θα υπαρξουν το μελλον.

και φυσικα προτιμω τις κρατικες εταιρειες ειτε ειναι οτε, ειτε δεη, ειτε εταιρεια υδρευσης ειτε τραπεζα, ειτε οτιδηποτε αλλο. προτιμω να τα δινω σε εταιρειες που στηριζουν τον τοπο μου παρα να μου τα αρπαζουν τυχαρπαστες και αβεβαιου μελλοντος εταιρειουλες. βεβαια δημοκρατια εχουμε, και ο καθενας μπορει να επιλεγει αυτο που νομιζει οτι τον ικανοποιει.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χαρακτηρίζουμε εταιρειούλες, εταιρείες τύπου Forthnet,H.O.L,Vivodi και λοιπές οι οποίες έχουν αποδείξει τα λίγα χρόνια ύπαρξης τους ότι και επενδύσεις ξέρουν να κάνουν,και υπηρεσίες καινούργιες προσφέρουν και με επαρκη ποιότητα (λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που συναντούν*)

...Για τον ΟΤΕ δεν μπορώ να πω τα ίδια...πριν από ένα χρόνο διαφήμιζε ακόμα την ISDN που στην υπόλοιπη Ευρώπη πρέπει να έχουν ξεχάσει τι ακριβώς είναι...Να μη μιλήσω για τις επενδύσεις στην Ρουμανία.....Όσο για τη τιμολόγηση των υπηρεσιών του δεν νομίζω να χαίρεται κανείς για τα χρήματα που πληρώνει...Ακόμα και τώρα πληρώνουμε ενδεικτικά την αναγνώριση κλήσης ως εξτρά υπηρεσία,ενώ η teledome την παρέχει δωρεαν σε αυτους που πάνε στο δίκτυο της,και προφανώς το ίδιο θα κάνουν και υπόλοιποι παρόχοι όταν ολοκληρώσουν τα δικά τους δίκτυα..Αυτό ενδεικτικά μόνο...Για τα υπόλοιπα μπορεί να δει κανείς τα τιμολόγια και να συγκρίνει...

Σόρυ για το μακροσκελές μήνυμα , αλλά νομίζω πρέπει να αποκαθιστούμε την αλήθεια κάποιες φορές και να τοποθετούμε τα πράματα στην θέση τους...

*ενδεικτικό των δυσκολιών είναι ότι έχει κατηγορηθεί ο ΟΤΕ από την Ε.Ε.Τ.Τ πάνω από μια φορά για χρήση μονοπωλιακών τακτικών και έχει αποσύρει έτσι προσφορές του,ενώ και στο θέμα με την ΤΡ ξέρουμε όλοι ποιός δικαιώθηκε..

ΥΓ: "Εταιρείες που στηρίζουν το τόπο μου"...αυτό μου φαίνεται τελείως οξύμωρο...πώς στηρίζει ο ΟΤΕ τον τόπο μας και δεν ξέρω;;;και επίσης η forthnet (το όνομα το είπα ενδεικτικά και μόνο) ποιόν στηρίζει;;;άλλον τόπο;

Δημοσ.

Το φθηνότερος σε βάθος χρόνου δεν το καταλαβαίνω. Αφού στους εναλλακτικούς κατά κύριο λόγο πληρώνεις μόνο τις κλήσεις και μάλιστα με χαμηλότερα τιμολόγια.

Επιπλέον αλοίμονο αν απορίψουμε τους εναλλακτικούς κρίνοντας από τις μικρές εταιρείες και όχι από εταιρείες με πολύχρονες επενδύσεις και ιδιόκτητα δίκτυα. Το τι λεφτά έχουν χαθεί από τα λαμόγια του ΟΤΕ είναι γνωστά οπότε το επιχείρημα "πάνε τα λεφτά στον τόπο μου" το λιγότερο με κάνει να γελάω.

Όπως είδες και στο πρώτο μου post στο topic υπερασπίστηκα τον ΟΤΕ έναντι κάποιου χειρότερου εναλλακτικού. Δεν πρόκειται όμως να πω ευχαριστώ με την σημερινή κατάσταση, ούτε με ενδεχόμενη αύξηση των παγίων. Θέλω περισσότερα από τον πάροχο μου κι αν αυτός θα είναι ιδιωτική ή δημόσια επιχείρηση μου είναι αδιάφορο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να με σέβεται.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χαρακτηρίζουμε εταιρειούλες, εταιρείες τύπου Forthnet,H.O.L,Vivodi και λοιπές οι οποίες έχουν αποδείξει τα λίγα χρόνια ύπαρξης τους ότι και επενδύσεις ξέρουν να κάνουν,και υπηρεσίες καινούργιες προσφέρουν και με επαρκη ποιότητα (λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που συναντούν*)

;

γιατί άραγε....

forthnet,

ανακοινώνει full llu και λεει στους πελάτες ελατε καντε συμβόλαια με μας και θα σας διπλασιάσουμε μολις το παραδώσουμε.

βγαζει στο site search engine για το ποτε σε καλύπτει και σε μενα σε ενα βραδυ το διάστημα μίκρυνε κατα 6 μήνες.

σε πολλούς πελάτες έλεγε απο 1/12/2006 θα δώσει. εχεις δει κατι, εχεις ακούσει κανέναν να έχει κάνει αιτηση ?

\με τον κοσμο που μάζεψε αρχισε να σέρνεται.

κανει αναβάθμιση με το εξωτερικό και το διατυμπανίζει ως κάτι φοβερό ενω το είχε αναγκη για τους υπάρχοντες συνδρομητές.

vivodi....

-καλημερα σας , αποφασισαμε να κλεισουμε τον κομβο στα γιαννενα και θα σας γυρισουμε στον οτε

-μα....

-δεν εχει μα, αποφασισαμε και αν σας αρέσει.καλεστε το help desk μας να σας ενημερώσει. ααα και το help desk Παρόλη την αναμονή που θα έχετε χρεώνεται κανονικά

hol

p2p προβλήματα που οφείλωνται απο ότι ειχα διαβάσει σε traffic shapping που εφήρμοσε στο δίκτυο της χωρίς να ενημερώσει κανεναν, υπαρχει ολόκληρο θέμα στο adslgr. εχω σταματήσει να το διαβάζω οπότε δεν ξέρω την συνέχεια.

φοβερή σοβαρότητα.....

να μην σχολιασουμε την πολυδιαφημιζόμενη διαθεσιμότητα που έχουν

teledome.

εχει πουθενα στο site ποιες περιοχές καλύπτει? το ξερει αραγε ο κοσμος οτι δινει double play Και triple Play Πιλοτικά εδω και καιρό? το αλλο με τον τοτο το ξέρουμε άραγε?

σχολιαζα με ενα φιλο που μενει καλλιθεα οτι θα βαλει full llu απο teledome. δοκιμασε να παρεις τηλέφωνο να ενημερωθείς να δούμε θα απαντήσεις κανεις? με τον φίλο προσπαθουσαμε 3 μερες και δεν βγάλαμε γραμη

Δημοσ.

Ενώ ο ΟΤΕς, τέρας εγκυρότητας, αξιοπιστίας, προσφοράς, δυναμικής κι επαγγελματισμού. Ο κρατικός φορέας, που όποτε είναι να αποδώσει μετατρέπεται στο φριχτό γραφειοκρατικό δεινόσαυρο εποχής 80s, ενώ όταν είναι να του τα σκάσεις, γίνεται ο πλέον στυγνός ιδιωτικός φορέας.

Έχω κάνει σύνθημά μου το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ", όσον αφορά τον ΟΤΕ και την προσφορά του στον τόπο. Μπακαλίστικη νοοτροπία έχουν κι οι λοιπές εταιρίες, αλλά η λειτουργία του ΟΤΕ ήταν εκείνη που μας διατήρησε με χίλιες δυο μεθοδεύσεις ουραγούς στα διαδικτυακά πράγματα.

Ε, δε θα του πω κι ευχαριστώ κι όλας, όταν απλώς κάνει τη δουλειά του. Φτάσαμε να θεωρούμε τα αυτονόητα, λόγο τεμενάδων κι εκθειασμού.

Δημοσ.
γιατί άραγε....

forthnet,

ανακοινώνει full llu και λεει στους πελάτες ελατε καντε συμβόλαια με μας και θα σας διπλασιάσουμε μολις το παραδώσουμε.

βγαζει στο site search engine για το ποτε σε καλύπτει και σε μενα σε ενα βραδυ το διάστημα μίκρυνε κατα 6 μήνες.

σε πολλούς πελάτες έλεγε απο 1/12/2006 θα δώσει. εχεις δει κατι, εχεις ακούσει κανέναν να έχει κάνει αιτηση ?

\με τον κοσμο που μάζεψε αρχισε να σέρνεται.

κανει αναβάθμιση με το εξωτερικό και το διατυμπανίζει ως κάτι φοβερό ενω το είχε αναγκη για τους υπάρχοντες συνδρομητές.

vivodi....

-καλημερα σας , αποφασισαμε να κλεισουμε τον κομβο στα γιαννενα και θα σας γυρισουμε στον οτε

-μα....

-δεν εχει μα, αποφασισαμε και αν σας αρέσει.καλεστε το help desk μας να σας ενημερώσει. ααα και το help desk Παρόλη την αναμονή που θα έχετε χρεώνεται κανονικά

hol

p2p προβλήματα που οφείλωνται απο ότι ειχα διαβάσει σε traffic shapping που εφήρμοσε στο δίκτυο της χωρίς να ενημερώσει κανεναν, υπαρχει ολόκληρο θέμα στο adslgr. εχω σταματήσει να το διαβάζω οπότε δεν ξέρω την συνέχεια.

φοβερή σοβαρότητα.....

να μην σχολιασουμε την πολυδιαφημιζόμενη διαθεσιμότητα που έχουν

teledome.

εχει πουθενα στο site ποιες περιοχές καλύπτει? το ξερει αραγε ο κοσμος οτι δινει double play Και triple Play Πιλοτικά εδω και καιρό? το αλλο με τον τοτο το ξέρουμε άραγε?

σχολιαζα με ενα φιλο που μενει καλλιθεα οτι θα βαλει full llu απο teledome. δοκιμασε να παρεις τηλέφωνο να ενημερωθείς να δούμε θα απαντήσεις κανεις? με τον φίλο προσπαθουσαμε 3 μερες και δεν βγάλαμε γραμη

Τώρα ανέφερες περιστατικά για όλες τις εταιρίες που ανέφερα και δεν θα κάνω τον δικηγόρο τους (δεν είμαι άλλωστε!) , και ούτε θέλω να αντιπαρατεθούμε προσωπικά (άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει φανατισμός,όλοι το καλύτερο για μας θέλουμε,σωστά;)...Απλά νομίζω συμπερασματικά:

1ο: Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι παρέχει ο ΟΤΕ καλύτερες τιμές από κάποιον εναλλακτικό πάροχο

2ο: Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να ισχυρίζεται ότι ο ΟΤΕ προωθεί (με τη συμπεριφορά του) την ευρυζωνικότητα ή έστω διευκολύνει τις άλλες εταιρίες να το κάνουν

3ο: Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να έχει μεταβεί σε εναλλακτικό πάροχο και να επέστρεψε μετά στον ΟΤΕ

Ιδιαίτερα για το τρίτο επιχείρημα-ισχυρισμό που σου γράφω νομίζω τα καλύπτει όλα.......

Δημοσ.
Τώρα ανέφερες περιστατικά για όλες τις εταιρίες που ανέφερα και δεν θα κάνω τον δικηγόρο τους (δεν είμαι άλλωστε!) , και ούτε θέλω να αντιπαρατεθούμε προσωπικά (άλλωστε δεν νομίζω ότι υπάρχει φανατισμός,όλοι το καλύτερο για μας θέλουμε,σωστά;)...Απλά νομίζω συμπερασματικά:

1ο: Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι παρέχει ο ΟΤΕ καλύτερες τιμές από κάποιον εναλλακτικό πάροχο

2ο: Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να ισχυρίζεται ότι ο ΟΤΕ προωθεί (με τη συμπεριφορά του) την ευρυζωνικότητα ή έστω διευκολύνει τις άλλες εταιρίες να το κάνουν

3ο: Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να έχει μεταβεί σε εναλλακτικό πάροχο και να επέστρεψε μετά στον ΟΤΕ

Ιδιαίτερα για το τρίτο επιχείρημα-ισχυρισμό που σου γράφω νομίζω τα καλύπτει όλα.......

1. εγω και το υπολοιπο μεγάλο ποσοστο που δεν καλυπτονται απο τους υπολοιπους

2. ο οτε καλυπτει το μεγαλυτερο μερος της ελλαδας, μερος το οποιο αγνοείται απο τους υπολοιπους. αν αυτο δεν ειναι προωθηση με συγχωρείς αλλα διαφωνούμε. ο ενας λεει χαμηλοτερες ταχυτητες στο μεγαλυτερο μερος και οι αλλοι μεγαλες ταχυτητες σε ελαχιστες περιοχες

3. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=62106

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=60811

απο οτι λενε μονο αθηνα ισως μεινει

και υπαρχει και αντιστοιχο θεμα με το voice της vivodi Που κοπηκε στα χανια

δεν ειναι προσωπικά αντιπαράθεση. απλα ολοι θελουμε το καλο για μας.

οταν καταφερουν να δωσουν καλυψη σε μεγαλο ποσοστο τοτε το ξανασυζητάμε. τι να το κανω αν μου δινουν σε 10 περιοχες καλες τιμες. και εγω γινομαι ετσι ανταγωνιστικός πάροχος. δινω στον γειτονα μου 512 απο την 1Mbit Μου σε τιμή 2 ευρω τον μηνα και το παιζω και μαγκας.

το θεμα ειναι τα λεφτα που εχουμε δωσει οχι τοσο στην vivodi που προσωπικα ηθελα να γινω πελατης αλλα δεν με θελει και δεν το σκεφτεται αλλα στους αλλους που ειναι στην αγορα μια 10ετια τουλαχιστον να πιανουν τοπο.

Δημοσ.

Χάλια οι επενδύσεις που έχουν κάνει συνολικά οι εναλλακτικοί, αλλά σε αυτό έβαλε το χεράκι και το ποδαράκι του κι ο εθνικός ευεργέτης, υπονομεύοντας την ευρυζωνικότητα με κάθε δυνατό τρόπο κι εξαντλώντας κάθε πλεονέκτημα που προέκυψε από την κατεστημένη κατάσταση που δημιούργησε, με τις ευλογίες και την αρωγή της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, που έκανε τα στραβά ματάκια κι αυτάκια.

Η υπόθεση ΟΤΕς βρωμάει από όπου κι αν την πιάσεις, εις βάρος πάντα του υγιούς ανταγωνισμού και της μάζας των πελατών. Η προώθηση του ΟΤΕ άργησε μερικά χρόνια μόνο, έτσι για να μην μας πιάνει αγοραφοβίαστα ψηλά μαζί με τις περισσότερες χώρες της ΕΕ. αράξαμε λοιπόν στον πάτο για να μην έχουμε και θέα και μας πιάνει ίλιγγος.

Δημοσ.

Το σημερινό υπόλοιπο της ΤΡ προς τον ΟΤΕ ανέρχεται στα 949,097,57 ?, το οποίο αφορά τιμολόγια έκδοσης Οκτωβρίου 2006 για κίνηση μηνός Σεπτεμβρίου 2006 και των οποίων η προθεσμία εξόφλησης είναι η 25ηΟκτωβρίου 2006

Ο ΟΤΕ στην ανακοίνωσή του καταλογίζει στην ΤΡ αδυναμία εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της προς αυτόν, ενώ προκλητικά αποκρύπτει το γεγονός ότι η ΤΡ από την ημερομηνία ανακοίνωσης της πρόθεσης συγχώνευσης με τη Lannet(30.6.2006) κατέβαλλε προς τον ΟΤΕ το ποσό των ?16.943.211, εξοφλώντας το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών της.

H TP λειτουργούσε και λειτουργεί με μόνο το 60% των κυκλωμάτων της κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών λόγω καταχρηστικής συμπεριφοράς του ΟΤΕ και παρά την πλήρη εξόφληση όλων των ληξιπροθέσμων λογαριασμών. Επιπροσθέτως ο ΟΤΕ συνεχίζει να τιμολογεί τη εταιρεία μας και για τα κατεβασμένα κυκλώματα ...

η ΤΡ, παρέχοντας άλλες επαρκείς μορφές εγγύησης της ιδίας αλλά και της εισηγμένης Lannet , ζήτησε από τον ΟΤΕ παράταση για την υποβολή εγγυητικής επιστολής και την οποία ο ΟΤΕ αρνήθηκε

Ο ΟΤΕ δε λαμβάνει υπόψη τη δήλωση συμψηφισμού που ο ίδιος έχει χρησιμοποιήσει για τις δικές του οφειλές προς την εταιρεία μας

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το ύφος της ανακοίνωσης του ΟΤΕ συνηγορούν στο συμπέρασμα πως μόνον τυχαία δεν είναι η επίθεσή του προς την εταιρεία μας και κατʼ επέκταση ευρύτερα προς τον Όμιλο Lannet , καθώς η συγκεκριμένη ενέργεια συμπίπτει χρονικά με την ανανεωμένη δραστηριοποίηση του δυναμικότερου δικτύου πωλήσεων στην ελληνική αγορά που απαρτίζεται από 17000 άτομα. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται σε μια στιγμή που η Lannet έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της για την προσφορά υπηρεσιών quadruple play στην ελληνική αγορά.

Από το site της Telepassport

Χάλια οι επενδύσεις που έχουν κάνει συνολικά οι εναλλακτικοί, αλλά σε αυτό έβαλε το χεράκι και το ποδαράκι του κι ο εθνικός ευεργέτης, υπονομεύοντας την ευρυζωνικότητα με κάθε δυνατό τρόπο κι εξαντλώντας κάθε πλεονέκτημα που προέκυψε από την κατεστημένη κατάσταση που δημιούργησε, με τις ευλογίες και την αρωγή της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας, που έκανε τα στραβά ματάκια κι αυτάκια.

Η υπόθεση ΟΤΕς βρωμάει από όπου κι αν την πιάσεις, εις βάρος πάντα του υγιούς ανταγωνισμού και της μάζας των πελατών. Η προώθηση του ΟΤΕ άργησε μερικά χρόνια μόνο, έτσι για να μην μας πιάνει αγοραφοβίαστα ψηλά μαζί με τις περισσότερες χώρες της ΕΕ. αράξαμε λοιπόν στον πάτο για να μην έχουμε και θέα και μας πιάνει ίλιγγος.

στο ξαναβάζω μηπως και δεν το διαβασες σωστα. χρωσταγε 18 μυρια, χρωστάει για ενα διμηνο 1 μυριο. προφανως η εισπραξη οφειλωμένων ποσών ειναι τρικλοποδια.

λεει για quad play ενω αμφιβαλλω αν υπάρχει ανθρωπος που εχει δοκιμάσει το triple play της ενω η κάλυψη της ειναι μυστήριο επτασφράγιστο.

Once again ειναι η καραμελα του κακου οτε και των καλων εναλλακτικών. ενα παλικαρι που ποσταρε οτι του εκοψαν το dsl για 20 ευρω επεσαν να τον φανε εδω μέσα. η αλλη που χρωστάει ενα μυριο και βγάζει κέρδος απο κεί δεχεται τρικλοποδιές. μαλιστα

η vivodi κλεινει τους κομβους της και αυτη απο τις τρικλοποδιες που εχει φάει απο τον ote. δεν ηταν ιδιοκτητοι κόμβοι αραγε.

η sparknet Που εκλεισε ηταν και αυτή θυμα του ote.

αντι να πιεζουμε προς την σωστη κατευθυνση μασαμε το κουτοχορτο που μας εχουν δωσει οτι για ολα φταίει ο οτε.

Δημοσ.

Να σου προτείνω κάτι απλό, που θα βοηθήσει και τη συζήτηση...κάνε ένα copy/paste τα 2-3 post που έγραψα ως κριτική για τον ΟΤΕ στο Word και πέταξέ τους ένα size=24. Στη συνέχεια ξαναδιάβασέ τα.

Αν μετά από αυτό συνεχίζεις να πιστεύεις πως κάπου ανέφερα ότι αδίκως ζήτησε αποζημίωση ο ΟΤΕ, τότε έχουμε πρόβλημα. Αν αντιθέτως έπιασες τη γενική εικόνα στην οποία κι αναφέρομαι, χωρίς να με πιάνει καμιά πρεμούρα να δώσω συγχωροχάρτι στον ΟΤΕ για τις υπέροχες υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και χρόνια στην έρημη Ελλάδα, τότε πάμε καλά και συνεχίζουμε τη στιχομυθία, κατανοώντας ο ένας τις θέσεις του άλλου.

Πάντως η άποψη που θέλει τον ΟΤΕ πρωτοπόρο των τεχνολογιών και της ευρυζωνικότητας, είναι και ενδιαφέρουσα από επιστημονική άποψη και εξαιρετικά χρήσιμη στην ανεύρεση των ορίων του ανθρώπινου ψυχισμού.

Δημοσ.

τα εκανα και προφανως εχουμε προβλημα οταν απο την μια κατηγορεις οτι γινεται στυγνος οταν διεκδικει κατι και απο την αλλη λες οτι δικαια τα ζητεί.

αν ειναι πρωτοπορος, τουλαχιστον σε μενα ειναι γιατι αυτος μου παρεχει adsl ολοι οι αλλοι θα ερθουν δευτεροι η απλα δεν θα ερθουν ποτε. επισης και σε αυτους που ηρθαν οι αλλοι πρωτοποροι και τωρα τους αφηνουν ξεκρέμαστους αστους να κρινουν αυτοι αν τελικα ειναι.

αν θεωρεις εσυ διαδοση της ευρυζωνικότητας την διεισδηση των εναλλακτικων παρόχων τοτε ειναι ουσιαστικα που έχουμε πρόβλημα εκτος βεβαια αν θεωρεις διάδοση την παροχη σε 10-20 περιοχες της ελλαδος. γιατι τοτε ειναι που πρεπει να ψαχνομαστε για τον ανρωπινο ψυχισμο μας και το αν στεκουμε καλα. το ξαναγραψα και πριν. ο ενας καλυπτει μεγαλο μερος και οι αλλοι ελαχιστο. σιγουρα στα μαθηματικα μπορεις να ξεχωρισεις ποιο εχει μεγαλυτερη διαδοση και διεισδυση. αν εσυ το βλεπεις διαφορετικα δεν φταιεω σε κατι

anyway εσυ πιστευεις οτι θελεις, εγω απλα προσπερνω καποια πραγματα, αποδεχομαι καποια αλλα και απλα περιμενω καποιος να δωσει το κατι παραπανω και να σε επαληθεύσει.

οπως θα περιμενω να δω και τι θα γινει με την τελλας που απο ενα προβληματικο καθεστως εμφανιζεται ως ο σωτήρας του ελληνικου ιντερνετ.

δυστηχως ομως δεν το βλεπω να επαληθεύεται και απλα θα συνεχιστει το παραμυθι του κακου οτε οποτε υπαρχει κάποιο πρόβλημα που μας εκθέτει ως εταιρεία.

πιθανων να σκασει μυτη και ανακοίνωση της forthnet που για τις καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα της φταίει ο οτε και γιαυτο αλλαζει στο wizard της συνεχεια και το μεταθέτει προς τα πισω. απο 1/12/2006->1/1/2007->?/?/200?

edit

τελικα εχει πολυ γελιο, παλι αλλαξαν την αναμενόμενη κάλυψη στην περιοχή μου. 3 φορα, σοβαρη εταιρεία My ass

Δημοσ.
τα εκανα και προφανως εχουμε προβλημα οταν απο την μια κατηγορεις οτι γινεται στυγνος οταν διεκδικει κατι και απο την αλλη λες οτι δικαια τα ζητεί.

Μιλάω για τη συνέπεια των πραγμάτων. Δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν λειτουργούσε ως ιδιωτικός φορέας (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) σε κάθε περίπτωση. Επειδή όμως συνήθως ακολουθεί τη νοοτροπία τα δικά μας, δικά μας και τα δικά τους, δικά μας και πάλι, τα ακούει και δικαιότατα σε πολλές περιπτώσεις. Σε άλλες πάλι τρώει το ανάθεμα από κεκτημένη.

Αν επίσης έπασχε από γραφειοκρατικά δυσκίνητα συμπτώματα όταν θα έπρεπε να λάβει κι όλας, πάλι θα έδειχνα κατανόηση. Δεν ισχύει όμως.

Η δική μου επιθυμία είναι να έχω να κάνω με μία επιχείρηση που με σέβεται ως πελάτη απόλυτα και μου παρέχει τις υπηρεσίες που μου υπόσχεται. Δεν ισχύει, λυπάμαι. Δεν έχω και λόγο λοιπόν να πέσω στα τέσσερα για να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στο δύσκολο έργο τους ή να τους ευγνωμονώ.

αν ειναι πρωτοπορος, τουλαχιστον σε μενα ειναι γιατι αυτος μου παρεχει adsl ολοι οι αλλοι θα ερθουν δευτεροι η απλα δεν θα ερθουν ποτε. επισης και σε αυτους που ηρθαν οι αλλοι πρωτοποροι και τωρα τους αφηνουν ξεκρέμαστους αστους να κρινουν αυτοι αν τελικα ειναι.

Να με συμπαθάς που το λέω λαϊκά, αλλά σκατά πρωτοπόρος είναι. Η Ελλάδα, ας το ξαναπώ, παρέμεινε και παραμένει στις εσχατιές της διαδικτυακής πραγματικότητας εξαιτίας του ΟΤΕ που είχε και το καρπούζι και το μαχαίρι στα χέρια του και φρόντιζε να ταϊζει με τα κουκούτσια τους ταπεινούς.

Όταν όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις, στις οποίες ο ΟΤΕ ως κρατικός φορέας, αν όχι τύποις, αλλά κατ' ουσίαν, φρόντιζε να βάζει τη τζίφρα του μέσω της πάντα χρήσιμης διαπλοκής, ουσιαστικά σε κατοχυρώνουν σε πλείστα όσα ζητήματα ανταγωνισμού κι έχεις ορισμένες αχυροεπιτροπές που τάχα μου σου τρίζουν τα δόντια (μάλλον από το μασάζ με την οδοντόβουρτσα που σου κάνουν), τότε είναι αναμενόμενο πως θα παίζεις μπάλα μόνος σου στο πεδίο του DSL για καιρό. Τι μου ζητάς δηλαδή; Να κρίνω με την ίδια αυστηρότητα το μεγαθήριο ΟΤΕ με το έτοιμο πανελλαδικό δίκτυο και την κάθε Forthnet που τώρα μόλις ξεκινάει να το δημιουργεί; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εγκαλέσω την τελευταία για καθυστέρηση ή για έλλειψη επενδύσεων. Σε μια τέτοια όμως περίπτωση θα ήμουν υποκριτής, αν δεν το έκανα δύο φορές για τον ευεργέτη μας που μας κράτησε συνειδητά στο σκοτάδι της ευρυζωνικότητας, μπας και πουλήσει τα γαμωISDN modem του πρώτα, μην έχει και χασούρα. Και μέχρι να το κάνει, οι ιθαγενείς περιμέναμε να δούμε τι εστί αυτό το DSL κι αν τρώγεται. Όταν απέκτησα πρόσβαση, έκανα όπως ο Τασούλης με τη Γκόλφω, όταν πρωτοσυνάντησε τηλεόραση...γύρνα γύρω γύρω από το modem, έβλεπα πράσινα, κόκκινα κουμπάκια να τρεμοπαίζουν...δεν άκουγα και το γνωστό τζζζζ τζζζοοουυυυ, τρρρρρρρρ καθώς έμπαινα, κι ανησυχούσα.

Αυτό που ονομάζεις εσύ πρωτοπορία από την πλευρά του ΟΤΕ, οι Ευρωπαίοι θα το έλεγαν μούτζα, αν δεν αγνοούσαν την χειρονομία. Για τα χάλια μας πρωταρχική ευθύνη δεν έχουν οι εναλλακτικοί, αλλά το ελλειπές ανταγωνιστικό πλαίσιο που δεν ευνόησε ποτέ το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε. Ανταγωνισμός και μπαρμπούτσαλα υπό την ευλογία και την επίβλεψη του ΟΤΕ. Μάιστα...

αν θεωρεις εσυ διαδοση της ευρυζωνικότητας την διεισδηση των εναλλακτικων παρόχων τοτε ειναι ουσιαστικα που έχουμε πρόβλημα εκτος βεβαια αν θεωρεις διάδοση την παροχη σε 10-20 περιοχες της ελλαδος. γιατι τοτε ειναι που πρεπει να ψαχνομαστε για τον ανρωπινο ψυχισμο μας και το αν στεκουμε καλα. το ξαναγραψα και πριν. ο ενας καλυπτει μεγαλο μερος και οι αλλοι ελαχιστο. σιγουρα στα μαθηματικα μπορεις να ξεχωρισεις ποιο εχει μεγαλυτερη διαδοση και διεισδυση. αν εσυ το βλεπεις διαφορετικα δεν φταιεω σε κατι

Ο ΟΤΕ εμπόδισε τον ανταγωνισμό, όπως θεωρητικά θα τον εμπόδιζε και κάθε άλλη επιχείρηση που αφενός διαθέτει τα μέσα και τις γνωριμίες, αφετέρου επιθυμεί να λειτουργεί κατά αποκλειστικότητα για να τσεπώνει και το χρήμα. Θεμιτό στα πλαίσια της στυγνής επιχειρηματικής οπτικής, αλλά ως πελάτης κι ως νοήμον ζώο που εξετάζω τη συνολική εικόνα κι αναγνωρίζω τις συνέπειες στην τεχνολογική πραγματικότητα μιας ολόκληρης χώρας, σόρι αλλά μόνο για διάδοση δεν μπορούμε να μιλάμε.

Θες μήπως να ξεχάσουμε τα πρόστιμα που μας έριξαν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την βραδύτητα στην επίτευξη της ευρυζωνικότητας;

Δεν έχω καμία διάθεση να ακυρώσω τις ευθύνες των εναλλακτικών, αλλά είναι σα να μαλώνουμε το Δαυίδ για το θόρυβο που κάνει με τα σανδάλια του όταν περπατάει και δίπλα έχουμε το Γολιάθ να προβάρει τις μπότες του.

Δημοσ.

Επιτέλους, αλλά νομίζω οτι δεν θα αλλάξουν ακόμη τα πράγματα γιατί ο ΟΤΕ πιστεύει ότι έχει ακόμη μονοπώλιο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...