telegamesvg Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Στο Fnac μάλιστα είχαν περισσότερα παιχνίδια και περιφερειακά. Αγόρασα κατευθείαν την κονσόλα και το Zelda από κει. Δυστυχώς, δεν βρήκα το RGB Scart καλώδιο πουθενά. Μηπως ειδες καθολου component καλωδια ??? Αληθεια το Ζelda απο γραφικα πως σου φανηκε ??? προφανως χρησιμοποιησες το composite καλωδιο της συσκευασιας ...??
panosvlass Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Απο φυλλαδιο του MediaMarkt που πηρα απο μια αρχαια ελληνικη θεα στα φαναρια απο εθνικη για Π.Ραλλη τιμη Wii+Wii Sports 249 euro. Zelda , Red Steel ,Rayman , Wii PLay = 59 εκαστος
telegamesvg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Λετε να τα εχουν αυριο ΟΛΑ τα Mediamarkt ??? Aν οχι το καινουριο στου Ρεντη που ειναι ακριβως ??πως πας ?? Μολις ειδα οτι ειναι λεωφ .Κηφισου 161 ....Η εισοδος ειναι απο το ποταμι?
PrincessBeach Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 nai kai ti thelate na grafoun sto filadio re pedes? tin timi na tin prodosoun ston germano? pate kala? lol dipla sto alou ine kai fenete terastio idomen vevea oson afora ti fnac ego ena exo na po krima to magazi panakrivo
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως ειδες καθολου component καλωδια ???Αληθεια το Ζelda απο γραφικα πως σου φανηκε ??? προφανως χρησιμοποιησες το composite καλωδιο της συσκευασιας ...?? Δεν είδα component καλώδια αλλά δεν είμαι σίγουρος μιας και ρώτησα μόνο για RGB Scart. Το Zelda μια χαρά μου φαίνεται πάντως με τα απλά (composite) καλώδια στην SDTV μου. Δεν παρατήρησα αυτήν την έντονη θολούρα που δείχνουν τα διάφορα gaming sites στις συγκρίσεις 480i vs. 480p. Ίσως τελικά το 576i των δικών μας τηλεοράσεων να είναι αρκετό για το Wii. Αν πάρει κανείς το RGB καλώδιο, ας μας πει αν αξίζει τον κόπο για τις SDTV... Στο Fnac σήμερα ήταν και τα "παιδια της Nortec". Είναι η δεύτερη φορά που παίζω τα demo τους κι έχω να πω ότι είναι λίγο απροετοίμαστοι/άσχετοι. Συνδέσανε τα Wii σε 32"+ LCD τηλεοράσεις με τα composite (!!!) καλώδια με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι χάλια (ειδικά στο Zelda) λόγω upscaling interlaced σήματος.
heyou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είδα component καλώδια αλλά δεν είμαι σίγουρος μιας και ρώτησα μόνο για RGB Scart. Το Zelda μια χαρά μου φαίνεται πάντως με τα απλά (composite) καλώδια στην SDTV μου. Δεν παρατήρησα αυτήν την έντονη θολούρα που δείχνουν τα διάφορα gaming sites στις συγκρίσεις 480i vs. 480p. Ίσως τελικά το 576i των δικών μας τηλεοράσεων να είναι αρκετό για το Wii. Αν πάρει κανείς το RGB καλώδιο, ας μας πει αν αξίζει τον κόπο για τις SDTV... Στο Fnac σήμερα ήταν και τα "παιδια της Nortec". Είναι η δεύτερη φορά που παίζω τα demo τους κι έχω να πω ότι είναι λίγο απροετοίμαστοι/άσχετοι. Συνδέσανε τα Wii σε 32"+ LCD τηλεοράσεις με τα composite (!!!) καλώδια με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι χάλια (ειδικά στο Zelda) λόγω upscaling interlaced σήματος. τα ιδια έκαναν και στο Mall για το Πλαισιο. Μιλαμε για τρελη θολούρα! Πως πανε με αυτον τον τρόπο να διαφημίσουν νέο προϊόν ένας θεός ξέρει...
heyou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Το Zelda μια χαρά μου φαίνεται πάντως με τα απλά (composite) καλώδια στην SDTV μου. Δεν παρατήρησα αυτήν την έντονη θολούρα που δείχνουν τα διάφορα gaming sites στις συγκρίσεις 480i vs. 480p. Ίσως τελικά το 576i των δικών μας τηλεοράσεων να είναι αρκετό για το Wii. Αν πάρει κανείς το RGB καλώδιο, ας μας πει αν αξίζει τον κόπο για τις SDTV... Θα σου πω την εμπειρία μου απο το dvd player που εχω οταν συνδέω το scart στην απλή είσοδο scart της TV και όταν στην RGB. Στη δεύτερη έχει πολύ πιο έντονα τα χρώματα, οχι ότι στην πρώτη δε φαίνεται καλά. Δηλαδή στην ευκρίνεια δεν είδα διαφορές, μόνο στα χρώματα που ήταν πιο πλούσια. Στην περίπτωση των παιχνιδομηχανών δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο.
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 το πλαίσιο το εφερε απο χθές και έτοιμο προς πώληση..
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Θα σου πω την εμπειρία μου απο το dvd player που εχω οταν συνδέω το scart στην απλή είσοδο scart της TV και όταν στην RGB. Στη δεύτερη έχει πολύ πιο έντονα τα χρώματα, οχι ότι στην πρώτη δε φαίνεται καλά. Δηλαδή στην ευκρίνεια δεν είδα διαφορές, μόνο στα χρώματα που ήταν πιο πλούσια.Στην περίπτωση των παιχνιδομηχανών δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει το ίδιο. Κάπου διάβασα ότι τα DVD αποθηκεύουν εσωτερικά το βίντεο σε Component (YPbPr) κωδικοποίηση και η μετατροπή σε RGB επιφέρει μια μικρή απώλεια ποιότητας. Το ίδιο συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό και με την μετατροπή σε composite σήμα. Δε έψαξα και πολύ τις λεπτομέρειες αλλα αυτό που κατάλαβα ήταν ότι οι κονσόλες αξιοποιούν καλύτερα την RGB σύνδεση από τα DVD players. Αν όντως η εικόνα ήταν αισθητά καλύτερη στο DVD με RGB σύνδεση, υποθέτω ότι η αντίστοιχη βελτίωση στο Wii θα είναι αξιόλογη. Ίσως να μην έχει σημασία για μένα τώρα που παίζω το Zelda με τα Gamecube γραφικά του. Αυτό που παρατηρώ περισσότερο είναι τα low-res textures και τα λίγα πολύγωνα. Όταν με το καλό αγοράσω παιχνίδια με καλύτερα γραφικά, και όταν βγούν και φθηνότερα third-party καλώδια, θα φροντίσω να αγοράσω ένα. Τα 30 ευρώ για το Nintendo RGB καλώδιο μου φαίνονται πολλά... Υ.Γ. Για VGA καλώδιο έχει ακούσει κανείς τίποτα;
mini me Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Molis to pira apo Germano.. Alla den exei tpt perifereiaka..
heyou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 απο 15/12 τα καλώδια απ'οτι ξερω πηρα το Wii απο Nortec (μου ηρθε με κουριερ) και το zelda απο fnac
PrincessBeach Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 super to kainourio mediamarkt sto redi pedes oi times ton games gia ds itan sxizofrenika xamiles na po lara me 22,90? i mipos yoshi 2 me 37,9? oi pedes eki enimeroi kai kamenoi oson afora to wii to exoun 249 me 24 atokes dosis kai ematha oti tah exoun to zelda gia cube apoklistika stin ellada kamenoi nintendakies mou miazoun
heyou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 super to kainourio mediamarkt sto redi pedesoi times ton games gia ds itan sxizofrenika xamiles na po lara me 22,90? i mipos yoshi 2 me 37,9? oi pedes eki enimeroi kai kamenoi oson afora to wii to exoun 249 me 24 atokes dosis kai ematha oti tah exoun to zelda gia cube apoklistika stin ellada kamenoi nintendakies mou miazoun mipws ksereis poso exei to mario kart ds?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.