Προς το περιεχόμενο

Άγνωστες Metal & Rock μπάντες

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω ενα μικρο κολλημα με τις ταμπελες...αν ειναι να τις βαζουμε, ας τις βαζουμε σωστα..

Έχεις φυσικά δίκιο. Κεκτημένη ταχύτητα :D

ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ Waltz???

Δυστυχώς η προσωπική μου πείρα αυτό μου λέει. Σε όσους τους έχω αναφέρει (που ακούνε τέτοια μουσική πάντα) με κοιτάνε λές και κατέβηκα από τον πλανήτη Πλούτωνα :D

Πάντως χαίρομαι που είναι γνωστοί οι Psychotic. Τους αξίζει!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το μόνο σίγουρο. Άντε να ακούσουμε και κανένα skeleton, I remember μεθαύριο, έστω και από τον καραφλό μονάχο.

Άχχχ... Έχω βάλει και ακούω τώρα το Bleeding!!!

ΤΙ άλμπουμ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα που δεν ειναι γνωστα και να φανταστειτε οτι ηταν και στη virgin αλλα τους εδιωξε ειναι οι amen.ο τραγουδιστης(chasey chaos) εχει απιστευτη φωνη.φανταστειτε μια μειξη sex pistols,dead kennedys και γενικοτερα hardcore kai punk και λιγο nu metal τωρα τους πηρε στην εταιρια του ο κιθαριστας των system of a down.τυπικα υπαρχουν αλλα διαβασα οτι δεν εχουν λεφτα για ηχογραφησεις.επισης εχουν φοβερο στιχο.

Δημοσ.

αλλη πολυ αδικημενη μπαντα ειναι οι snot.ηταν απο τους πρωτους που παιξανε nu metal αλλα ο θανατος του τραγουδιστη τους στοιχισε.πιστευω θα κανανε μεγαλη καριερα.τσεκαρετε το ομωνυμο cd αλλα και το 2ο τους(strait up λεγεται)που εχει συνεργασιες με korn,soulfly,limp bizkit,coal chamber και πολλους αλλους καλλιτεχνες.χλωμο να βρειτε cd τους στην ελλαδα(ειχα βρει το 1ο τους πριν 3 χρονια στο μετροπολις του πειραια 25 ευρω!!!!) γιαυτο κατεβαστε το απο ιντερνετ

Δημοσ.

να προσκυνήσω κι εγώ τους θεούς Psychotic Waltz μέσα απ'αυτό το ταπεινό post. όποιος έχει ακούσει deadsoul tribe να πει καμιά γνώμη.

Δημοσ.

Εγώ ακούω HIM και Evanescense και είναι πολύ δυνατοί.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ελα δε θέλω μαλακίες πλάκα κάνω

Οι Dead Soul Tribe Γ@μάνε, εξαρτάται τα γούστα πάντα, έχει θόρυβο ο ήχος τους, μου θυμίζουν Anathema σε πιο βρώμικη έκδοση.

οφτόπικ:

υπάρχει συγκότημα που να μιάζει το άκουσμα του με TOOL?

Δημοσ.

υπαρχοθν οι dredg που μοιαζουν αρκετα με tool αλλα δεν ειναι καθαρη αντιγραφη.εχοθν και δικα τουσ στοιχεια.επισης υπαρχουν και οι madder mortem.και οι 2 ειναι αγνωστες μπαντες

Δημοσ.

Φιλε Χρηστο,ο Παυλος ειμαι ρε πουλι!! Εγω εχω να προσθεσω τους τελειως παναγνωστους Universe απο την Σουηδία, το μονο που εχουν κυκλοφορησει ειναι ενα album με τιτλο Universe, δεν υπαρχει καμια πληροφορια, σχηματιστηκαν το 1986 και διαλυθηκαν την ιδια χρονια, μπορειτε να ακουσετε το album http://www.vibrationsofdoom.com Παιζουν μελωδικο heavy/power metal. Και επειδη ξερω οτι σαρεσει το nu-metal Χρηστο, τσεκαρε τους Overdose. Mια μπαντα στην ηλικια μας, απο εδω Θεσσ/νικη. Πηγα στη συναυλια τους:D

Δημοσ.
υπαρχοθν οι dredg που μοιαζουν αρκετα με tool αλλα δεν ειναι καθαρη αντιγραφη.εχοθν και δικα τουσ στοιχεια.επισης υπαρχουν και οι madder mortem.και οι 2 ειναι αγνωστες μπαντες

Φίλε τούμπανο οι dredg, κατέβασα όλη τη δισκογραφία τους.

Παραθέτω μερικά περίεργα συγκροτήματα ακόμα:

Antikythera-Antikythera-2006-MTD

Mogwai [EP+6]

Abydos _Little Boy's Heavy Metal Shadow Opera About The Inhabitants Of His Diary

Devin Townsend - Accelerated Evolution

Gardenian - Sindustries

Δημοσ.

Gardenian και Mogwai είναι πολύ γνωστοί. Δεν λέτε και καμιά κουβέντα για τα συγκροτήματα να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι τι θα κατεβάσουμε; :twisted:

Δημοσ.

αν σας αρέσουν τα ψυχεδελικά/space τζαμαρίσματα,

της kraut rock σκηνής, τσεκάρετε albums των 'ash ra tempel'.

o γνωστός(?) κιθαρίστας/γκουρού manuel gottsching κεντάει...

(+τσεκάρετε και το solo album του e2-e4)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...