GabrielConnor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 εχω ενα μικρο κολλημα με τις ταμπελες...αν ειναι να τις βαζουμε, ας τις βαζουμε σωστα.. Έχεις φυσικά δίκιο. Κεκτημένη ταχύτητα ΒΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ ΜΟΥ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ Waltz??? Δυστυχώς η προσωπική μου πείρα αυτό μου λέει. Σε όσους τους έχω αναφέρει (που ακούνε τέτοια μουσική πάντα) με κοιτάνε λές και κατέβηκα από τον πλανήτη Πλούτωνα Πάντως χαίρομαι που είναι γνωστοί οι Psychotic. Τους αξίζει!
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Το μόνο σίγουρο. Άντε να ακούσουμε και κανένα skeleton, I remember μεθαύριο, έστω και από τον καραφλό μονάχο.
GabrielConnor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Το μόνο σίγουρο. Άντε να ακούσουμε και κανένα skeleton, I remember μεθαύριο, έστω και από τον καραφλό μονάχο. Άχχχ... Έχω βάλει και ακούω τώρα το Bleeding!!! ΤΙ άλμπουμ!
-nick- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Psychotic Waltz arketa gnostoi ypotheto, akoma και εγω που δεν ασχολουμαι με αυτες τις σκηνες τους εχω ακουστα..
681983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 παιδια ενα απο τα καλυτερα συγκροτηματα που δεν ειναι γνωστα και να φανταστειτε οτι ηταν και στη virgin αλλα τους εδιωξε ειναι οι amen.ο τραγουδιστης(chasey chaos) εχει απιστευτη φωνη.φανταστειτε μια μειξη sex pistols,dead kennedys και γενικοτερα hardcore kai punk και λιγο nu metal τωρα τους πηρε στην εταιρια του ο κιθαριστας των system of a down.τυπικα υπαρχουν αλλα διαβασα οτι δεν εχουν λεφτα για ηχογραφησεις.επισης εχουν φοβερο στιχο.
681983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 αλλη πολυ αδικημενη μπαντα ειναι οι snot.ηταν απο τους πρωτους που παιξανε nu metal αλλα ο θανατος του τραγουδιστη τους στοιχισε.πιστευω θα κανανε μεγαλη καριερα.τσεκαρετε το ομωνυμο cd αλλα και το 2ο τους(strait up λεγεται)που εχει συνεργασιες με korn,soulfly,limp bizkit,coal chamber και πολλους αλλους καλλιτεχνες.χλωμο να βρειτε cd τους στην ελλαδα(ειχα βρει το 1ο τους πριν 3 χρονια στο μετροπολις του πειραια 25 ευρω!!!!) γιαυτο κατεβαστε το απο ιντερνετ
the_end Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 να προσκυνήσω κι εγώ τους θεούς Psychotic Waltz μέσα απ'αυτό το ταπεινό post. όποιος έχει ακούσει deadsoul tribe να πει καμιά γνώμη.
Socratis_g Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ ακούω HIM και Evanescense και είναι πολύ δυνατοί. :mrgreen: Ελα δε θέλω μαλακίες πλάκα κάνω Οι Dead Soul Tribe Γ@μάνε, εξαρτάται τα γούστα πάντα, έχει θόρυβο ο ήχος τους, μου θυμίζουν Anathema σε πιο βρώμικη έκδοση. οφτόπικ: υπάρχει συγκότημα που να μιάζει το άκουσμα του με TOOL?
681983 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 υπαρχοθν οι dredg που μοιαζουν αρκετα με tool αλλα δεν ειναι καθαρη αντιγραφη.εχοθν και δικα τουσ στοιχεια.επισης υπαρχουν και οι madder mortem.και οι 2 ειναι αγνωστες μπαντες
carlmikaze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Οι Madder Mortem γράφουν γαμώ τις μουσικές, ακούστε τους.
Lost_Horizon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Φιλε Χρηστο,ο Παυλος ειμαι ρε πουλι!! Εγω εχω να προσθεσω τους τελειως παναγνωστους Universe απο την Σουηδία, το μονο που εχουν κυκλοφορησει ειναι ενα album με τιτλο Universe, δεν υπαρχει καμια πληροφορια, σχηματιστηκαν το 1986 και διαλυθηκαν την ιδια χρονια, μπορειτε να ακουσετε το album http://www.vibrationsofdoom.com Παιζουν μελωδικο heavy/power metal. Και επειδη ξερω οτι σαρεσει το nu-metal Χρηστο, τσεκαρε τους Overdose. Mια μπαντα στην ηλικια μας, απο εδω Θεσσ/νικη. Πηγα στη συναυλια τους
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 υπαρχοθν οι dredg που μοιαζουν αρκετα με tool αλλα δεν ειναι καθαρη αντιγραφη.εχοθν και δικα τουσ στοιχεια.επισης υπαρχουν και οι madder mortem.και οι 2 ειναι αγνωστες μπαντες Φίλε τούμπανο οι dredg, κατέβασα όλη τη δισκογραφία τους. Παραθέτω μερικά περίεργα συγκροτήματα ακόμα: Antikythera-Antikythera-2006-MTD Mogwai [EP+6] Abydos _Little Boy's Heavy Metal Shadow Opera About The Inhabitants Of His Diary Devin Townsend - Accelerated Evolution Gardenian - Sindustries
Creation Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Gardenian και Mogwai είναι πολύ γνωστοί. Δεν λέτε και καμιά κουβέντα για τα συγκροτήματα να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι τι θα κατεβάσουμε; :twisted:
Akujin Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 αν σας αρέσουν τα ψυχεδελικά/space τζαμαρίσματα, της kraut rock σκηνής, τσεκάρετε albums των 'ash ra tempel'. o γνωστός(?) κιθαρίστας/γκουρού manuel gottsching κεντάει... (+τσεκάρετε και το solo album του e2-e4)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.