Physics_Rulez Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Πρόσφατα άκουσα Giardini di miro. Είναι Ιταλοί και παίζουν post rock. Αρκετά καλοί, μοιάζουν με τους λίγο πιο γνωστούς Explosions in the sky. Ακούστε τους!
-nick- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Grails Instrumental rock band from Portland, Oregon, USA Αξιζει οπωσδηποτε το : Interpretations of Three Psychedelic Rock Songs From Around The World Tracklisting: 1 Satori (Flower Travellin' Band 1971) 2 Space Odyssey (Hippard / McGuinn 1968) BMI 3 Master Builder (Gong 1974) BYG να προτεινω και τους Ελληνες 2 By Bukowski , στην ελληνικη δισκογραφικη http://www.poetanegra.com post-rock παιζουν.
Stormwatch Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Museo Rosenbach, ιταλικη prog rock μπαντα, αρχες 70 Ενα μονο studio album, το Zarathustra (1973), το οποιο ειναι καταπληκτικο....
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα το καινούριο CD των twinzero για report και έχω μείνει μαλάκας. sikth, tool, neurosis, converge, intelligent rock, progressive, drone, epic ό,τι θέλετε. Αριστούργημα.
Forensick Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 intelligent rock, progressive πραγματικα θελω να μου διαχωρισεις αυτα τα 2. Μετα μπορει να ξυρισω και το μουσι αν δεν σου αρεσουν οι τριχες.
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ε δεν είναι κουραστικοί ρε παιδί μου. Και οι Dream Theater progressive είναι, αλλά μετά από λίγο θες να κόψεις τις φλέβες σου με την κόψη του booklet.
-nick- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα το καινούριο CD των twinzero για report και έχω μείνει μαλάκας. sikth, tool, neurosis, converge, intelligent rock, progressive, drone, epic ό,τι θέλετε. Αριστούργημα. χμμμ αυτο το DRONE με κανει να θελω να το ακουσω...
Forensick Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ε δεν είναι κουραστικοί ρε παιδί μου. Και οι Dream Theater progressive είναι, αλλά μετά από λίγο θες να κόψεις τις φλέβες σου με την κόψη του booklet. Για τους Theater, ειναι καθαρα θεμα γουστου πιστευω. Επισης ειναι αναλογα τι εννοει ο καθενας progressive(στον rock ηχο). Αν λεμε progressive απλα το να παιζεις τεχνικα ή το να προχωραει μια μπαντα τον ηχο της σε καθε αλμπουμ(και γενικοτερα της μουσικης αν μπορει). Οποτε εξαρταται. Αλλα "δεν ειναι κουραστικοι" για το intelligent rock=μπορω να βρω απειρες μπαντες. Ας πουμε την εποχη που ειχε βγει το "666 international" apo Dodheimsgard, ειχε βγαλει το hammer(και γενικα ο αναλογος τυπος)τον ορο intelligent black metal. Aν ακουγες το αλμπουμ καταλαβαινες περιπου τι εννοει ο ποιητης. Βtw, οι Pain of Salvation θεωρουνται underground η γνωστοι?
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ε καλά, περάσματα είναι, μη φανταστείς. αν και το 2ο σιντί που διασκευάζουν άλλοι τα κομμάτια τους από το προηγούμενο μόνολιθ, πλησιάζουν πιο πολύ.
Cristina Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Βtw, οι Pain of Salvation θεωρουνται underground η γνωστοι? Γνωστοί έως πάρα πολύ γνωστοί.
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 nick[;1396158']Grails Instrumental rock band from Portland' date=' Oregon, USA[/quote'] Ρε μην ακούς τα σπλιτάκια με σπάροουζ και καινουργίλες. Κατέβασε Burden Of Hope και Red Light.
GabrielConnor Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Συγκρότημα: Psychotic Waltz Είδος: Rock Έτος Δημιουργίας: 1989 Δισκογραφία: 4 cd Website: http://www.psychoticwaltz.com/PW/htmls/pwframeset.html Demo:
Forensick Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 εχω ενα μικρο κολλημα με τις ταμπελες...αν ειναι να τις βαζουμε, ας τις βαζουμε σωστα.. Συγκρότημα: Psychotic WaltzΕίδος: PROG ROCK/METAL Έτος Δημιουργίας: 1989 Δισκογραφία: 4 cd Website: http://www.psychoticwaltz.com/PW/htmls/pwframeset.html Demo:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.