Προς το περιεχόμενο

Άγνωστες Metal & Rock μπάντες

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα άκουσα Giardini di miro. Είναι Ιταλοί και παίζουν post rock. Αρκετά καλοί, μοιάζουν με τους λίγο πιο γνωστούς Explosions in the sky. Ακούστε τους!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Grails

Instrumental rock band from Portland, Oregon, USA

Αξιζει οπωσδηποτε το :

Interpretations of Three Psychedelic Rock Songs From Around The World

Tracklisting:

1 Satori (Flower Travellin' Band 1971)

2 Space Odyssey (Hippard / McGuinn 1968) BMI

3 Master Builder (Gong 1974) BYG

να προτεινω και τους Ελληνες 2 By Bukowski , στην ελληνικη δισκογραφικη http://www.poetanegra.com

post-rock παιζουν.

Δημοσ.

Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα το καινούριο CD των twinzero για report και έχω μείνει μαλάκας. sikth, tool, neurosis, converge, intelligent rock, progressive, drone, epic ό,τι θέλετε. Αριστούργημα.

Δημοσ.
intelligent rock, progressive

πραγματικα θελω να μου διαχωρισεις αυτα τα 2. Μετα μπορει να ξυρισω και το μουσι αν δεν σου αρεσουν οι τριχες.

Δημοσ.

Ε δεν είναι κουραστικοί ρε παιδί μου. Και οι Dream Theater progressive είναι, αλλά μετά από λίγο θες να κόψεις τις φλέβες σου με την κόψη του booklet.

Δημοσ.
Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα το καινούριο CD των twinzero για report και έχω μείνει μαλάκας. sikth, tool, neurosis, converge, intelligent rock, progressive, drone, epic ό,τι θέλετε. Αριστούργημα.

χμμμ αυτο το DRONE με κανει να θελω να το ακουσω...

:D

Δημοσ.
Ε δεν είναι κουραστικοί ρε παιδί μου. Και οι Dream Theater progressive είναι, αλλά μετά από λίγο θες να κόψεις τις φλέβες σου με την κόψη του booklet.

Για τους Theater, ειναι καθαρα θεμα γουστου πιστευω. Επισης ειναι αναλογα τι εννοει ο καθενας progressive(στον rock ηχο). Αν λεμε progressive απλα το να παιζεις τεχνικα ή το να προχωραει μια μπαντα τον ηχο της σε καθε αλμπουμ(και γενικοτερα της μουσικης αν μπορει). Οποτε εξαρταται.

Αλλα "δεν ειναι κουραστικοι" για το intelligent rock=μπορω να βρω απειρες μπαντες. Ας πουμε την εποχη που ειχε βγει το "666 international" apo Dodheimsgard, ειχε βγαλει το hammer(και γενικα ο αναλογος τυπος)τον ορο intelligent black metal. Aν ακουγες το αλμπουμ καταλαβαινες περιπου τι εννοει ο ποιητης.

Βtw, οι Pain of Salvation θεωρουνται underground η γνωστοι?

Δημοσ.

ε καλά, περάσματα είναι, μη φανταστείς. αν και το 2ο σιντί που διασκευάζουν άλλοι τα κομμάτια τους από το προηγούμενο μόνολιθ, πλησιάζουν πιο πολύ.

Δημοσ.
nick[;1396158']Grails

Instrumental rock band from Portland' date=' Oregon, USA[/quote']

Ρε μην ακούς τα σπλιτάκια με σπάροουζ και καινουργίλες. Κατέβασε Burden Of Hope και Red Light.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...