Προς το περιεχόμενο

Άγνωστες Metal & Rock μπάντες

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εδώ λέω να ποστάρουμε όλες τις άγνωστες rock και metal μπάντες αλλά όχι άλλα είδη μουσικής

Τι θα πρέπει να αναφέρετε:)

1. 1ο και κύριο το είδος του συγκροτήματος.
  2. Επίσης την επίσιμη ιστοσελίδα του και πληροφορίες για αυτό
    προτιμάτε τον κώδικα
    > [quote] και [/quote] 

για τυχόν πληροφορίες που θα γράψετε στο post.

3. Και ένα demo για να ξέρουμε περίπου τι τρέχει, αν είναι καλό ή όχι
  4. και καμία εικόνα πάντα:) (με μικρό μέγεθος) Για να εμφανίζεται η εικόνα προσθέστε τον κώδικα
    > [img= και ] 

Ξεκινάω λοιπόν έχω μόνο 3 καλά συγκροτήματα στο μυαλό.Το ένα είναι οι HOT ACTION COP προφανως θα τους έχετε γνωρίσει και από το Need For Speed Hot pursuit 2:

Συγκρότημα: HOT ACTION COP

Είδος: RAP,NU-METAL

Έτος Δημιουργίας: ούτε που ξέρω νομίζω γύρω στο 2001

Δισκογραφία: 1 cd όλο και όλο

Πληροφορίες: http://www.hotactioncop.com

Demo: Mη Διαθέσιμο (κατεβάστε τα Goin' Down On It και DOOM BOOM)

241938.jpg

Συνέχεια έχουν οι madvayne τους ανακάλυψα τώρα πρόσφατα. Αξιόλογο του είδους:

Συγκρότημα: MADVAYNE

Είδος: NU-METAL,INDUSTRIAL METAL

Έτος Δημιουργίας: Μη διαθέσιμο

Δισκογραφία: 4 cd

Πληροφορίες: Μη διαθέσιμο

Demo: http://www.youtube.com/watch?v=d9dAwNq21T8

Εικόνα: Μη διαθέσιμη

Και ένα άλλο όχι και τόσο γνωστό οι Static-X(μόνο μην ακούσετε τίποτα από το τελευταίο album γιατί ειναι για τα μπάζα:? :( )

Συγκρότημα: STATIC-X

Είδος: NU-METAL

Έτος Δημιουργίας: 1998

Δισκογραφία: 5 cd

Πληροφορίες: http://www.static-x.com

Demo:υπάρχει στην ιστοσελίδα αλλά δεν προτίνεται. Κατεβάστε τα κομμάτια ''The Only'', ''Shadow zone'' για να καταλάβετε τι εστί Static-X

Static-X-ww04.jpg

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι μωρέ απλά γράφεται ακόμη και σλημερα και με τον άλλο τρόπο. Εγώ ας πούμε τον χρησιμοποιούσα σε εκθέσεις κ.λπ (με την προυπόθεση να χρησιμοποιώ φυσικά μόνο τον έναν τρόπο και όχι εναλλάξ!) και φυσικά ήταν σωστό.

Και για να επιστρέψουμε on topic, περιμένω ανταπόκριση στο θέμα σου για να μαθαίνουμε και μεις οι ολίγον άσχετοι!

Δημοσ.
Ναι μωρέ απλά γράφεται ακόμη και σλημερα και με τον άλλο τρόπο. Εγώ ας πούμε τον χρησιμοποιούσα σε εκθέσεις κ.λπ (με την προυπόθεση να χρησιμοποιώ φυσικά μόνο τον έναν τρόπο και όχι εναλλάξ!) και φυσικά ήταν σωστό.

Και για να επιστρέψουμε on topic, περιμένω ανταπόκριση στο θέμα σου για να μαθαίνουμε και μεις οι ολίγον άσχετοι!

Με πρόλαβες. blink.gif

Επί του θέματος...

Είμαι λίγο περίεργη, το ξέρω... tongue.gif

Αλλά πώς ορίζεται το «άγνωστο»;

Ας πούμε, πριν καιρό κάποιος ρωτούσε για τους Pink Floyd και δεν είχε ακούσει ποτέ από όσο είχα καταλάβει. Γι αυτόν ήταν άγνωστοι. Θα μπορούσε να έρθει εδώ και να τους παρουσιάσει;

(Τραβηγμένο αυτό με τους PF, αν και έχει όντως συμβεί, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις το point)

Από την άλλη πλευρά...

Το group που έχουν τα φιλαράκια μου, που έχουν βγάλει ένα demάκι και τραγουδάνε σε ένα συνοικιακό rock bar της πόλης μου, έχουν θέση εδώ; blink.gif

Και όντως, ωραίο θέμα. blink.gif

Δημοσ.

Επί του θέματος...

Ας πούμε, πριν καιρό κάποιος ρωτούσε για τους Pink Floyd και δεν είχε ακούσει ποτέ από όσο είχα καταλάβει. Γι αυτόν ήταν άγνωστοι. Θα μπορούσε να έρθει εδώ και να τους παρουσιάσει;

(Τραβηγμένο αυτό με τους PF, αν και έχει όντως συμβεί, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις το point)

Άγνωστο δηλαδή underground αλλά επειδή πολλά συγκροτήματα δεν έχουν καθόλου ή πολύ λίγη φήμη παρ' όλα αυτά δεν είναι underground, για αυτό τα είπα άγνωστα...

Από την άλλη πλευρά...

Το group που έχουν τα φιλαράκια μου, που έχουν βγάλει ένα demάκι και τραγουδάνε σε ένα συνοικιακό rock bar της πόλης μου, έχουν θέση εδώ; blink.gif

Φυσικά και έχει:)

Δημοσ.
katarxin to thema einai poli oreo kai sigxaritiria

Ευχαριστώ, πάντα όταν κάνω θέμα κοιτάω να ενδιαφέρει το ευρύ κοινό:-D

alla simfono pos to "agnosti mpanta" einai entelos ipokimeniko...

p.x oi Static-x pou parathetis einai arketa gnosti kai oxi toso underground tha elega an thimaste exoun diaskevasi kai ena kommati ton BLACK SABBATH poli paliotera gia plirofories edo

http://www.amazon.com/Nativity-Black-Vol-Tribute-Sabbath/dp/B00004TB8Q

όντως ναι

3. Behind the Wall of Sleep - Static-X

κοίτα για κάποιους είναι γνωστό και για κάποιους άλλους όχι. μπορείτε να ποστάρετε και τέτοια συγκροτήματα...:wink:

αλλά όχι σε στυλ Slipknot που τους ξέρει μέχρι και ένας που ακούει πρώτη φορά το μέταλ.

@ALL τα συγκροτήματα πως σας φάνηκαν?

Δημοσ.

@ALL τα συγκροτήματα πως σας φάνηκαν?

Kατ'αρχήν αρκετά γνωστά. Static-X συμπαθητικοί, MaDvAyNe καλοί στον 1ο, βαρετοί πλέον, και Hot Action Cop αδιάφοροι.

Βασικά είναι αρκετά ωραίο θέμα και σηκώνει πολύ κουβέντα αλλά το πρόβλημα είναι αυτό που τόνισε η Cris:

Από την άλλη πλευρά...

Το άγνωστο είναι πολύ υποκειμενικό, το underground όχι τόσο! :wink:

Οπότε αν είναι να αναφέρουμε underground bands που θεωρούμε αξιόλογα τότε οκ.

Δημοσ.

Νομιζω οτι κανουμε λιγο τους εξυπνακηδες. Για καποιους η Αμερικη ακομα δεν εχει ανακαληθφει, επειδη αυτοι ειναι λιγο πισω δηλαδη, θα πουμε οτι ειναι νεα ανακαληψη. underground σημαινει underground. οι pink floyd ακομα και αν δεν τους ξερει και ολο μας το σοι ΔΕΝ ειναι underground.

ρε συ ShAd0w_z0nE, απο που και ως που οι Mudvayne industrial? ουτε καν στοιχειο industrial δεν εχουν.

Δημοσ.
Νομιζω οτι κανουμε λιγο τους εξυπνακηδες. Για καποιους η Αμερικη ακομα δεν εχει ανακαληθφει, επειδη αυτοι ειναι λιγο πισω δηλαδη, θα πουμε οτι ειναι νεα ανακαληψη. underground σημαινει underground. οι pink floyd ακομα και αν δεν τους ξερει και ολο μας το σοι ΔΕΝ ειναι underground.

ρε συ ShAd0w_z0nE, απο που και ως που οι Mudvayne industrial? ουτε καν στοιχειο industrial δεν εχουν.

Κάνουμε τους εξυπνάκηδες επειδή τονίσαμε μια λεπτομέρεια η οποία ήταν απαραίτητο να διευκρινηστεί μιας και είναι σημαντική για να προσχωρήσει το ωραίο θέμα του ShAd0w_z0nE; blink.gif

Btw, ποιός είπε πως οι PF είναι underground; rolleyes.gif

Δημοσ.
Με πρόλαβες. blink.gif

Επί του θέματος...

Από την άλλη πλευρά...

Κάνουμε τους εξυπνάκηδες επειδή τονίσαμε μια λεπτομέρεια η οποία ήταν απαραίτητο να διευκρινηστεί μιας και είναι σημαντική για να προσχωρήσει το ωραίο θέμα του ShAd0w_z0nE; blink.gif

Btw, ποιός είπε πως οι PF είναι underground; rolleyes.gif

οπως εφερες παραδειγμα με τους pf, ετσι αντιστοιχα το συνεχισα και γω. Δεν παρεξηγησα κατι, απλα τονισα το παραδειγμα σου. οποιος ασχολειται με μουσικη (που απ οτι εχω δει απο τα ποστ σου, εχεις τονους γνωσεων πανω στην μουσικη)καταλαβαινει τι εννοουμε underrgound και τι mainstream. οποτε ηταν αχρηστη ερωτηση. οπως το κολλημα που εχουν καποιοι με τις ταμπελες. ναι, οκ, δεν ειναι κατι καλο οι ταμπελες, αλλα υπαρχουν για να δινεις στον αλλο να καταλαβει τι μουσικη παιζει ο αλλος. ας μην κολλαμε λοιπον σε λεπτομερειες που ξερουμε.

Δημοσ.

Forensick, η διευκρίνηση περί underground ήρθε μετά την ερώτησή μου.

Μέχρι πριν απλώς μιλούσαμε για «άγνωστα συγκροτήματα» γενικώς και αορίστως.

Οπότε μάλλον δεν πρόκειται για άχρηστη ερώτηση. blink.gif

Τα περί ταμπελών δεν κατάλαβα που κολλάνε στο θέμα, αλλά ΟΚ. tongue.gif

Για να πάμε παρακάτω... blink.gif

cover-shattered.jpg

Δεν ξέρω πόσο underground θεωρείται το παρακάτω group, αλλά σίγουρα δεν είναι γνωστό.

Πρόκειται για το one-man-band (πλέον) Miazma από τη Σουηδία.

Σε μερικά τραγούδια ο ήχος θυμίζει Rammstein και σε άλλα The 69 Eyes.

Συγκρότημα: Miazma

Είδος: Goth Metal/Rock

Έτος Δημιουργίας: 1999 (με τη σημερινή μορφή)

Δισκογραφία: 3 albums

Site: http://www.miazma.se

mp3: http://www.miazma.se/music.htm

Recommended Songs:

1. Is This The End?
  2. Penelope Crush
  3. No Mans Land

Δημοσ.
Forensick, η διευκρίνηση περί underground ήρθε μετά την ερώτησή μου.

Μέχρι πριν απλώς μιλούσαμε για «άγνωστα συγκροτήματα» γενικώς και αορίστως.

Οπότε μάλλον δεν πρόκειται για άχρηστη ερώτηση. blink.gif

Τα περί ταμπελών δεν κατάλαβα που κολλάνε στο θέμα, αλλά ΟΚ. tongue.gif

Για να πάμε παρακάτω... blink.gif

cover-shattered.jpg

Δεν ξέρω πόσο underground θεωρείται το παρακάτω group, αλλά σίγουρα δεν είναι γνωστό.

Πρόκειται για το one-man-band (πλέον) Miazma από τη Σουηδία.

Σε μερικά τραγούδια ο ήχος θυμίζει Rammstein και σε άλλα The 69 Eyes.

Συγκρότημα: Miazma

Είδος: Goth Metal/Rock

Έτος Δημιουργίας: 1999 (με τη σημερινή μορφή)

Δισκογραφία: 3 albums

Site: http://www.miazma.se

mp3: http://www.miazma.se/music.htm

Recommended Songs:

1. Is This The End?
  2. Penelope Crush
  3. No Mans Land

Δεν τους άκουσα ακόμα αλλά αν κρίνω από τη σύγκριση που κάνεις με 69 Eyes και Rammstein μάλλον θα μου αρέσουν.

Πάω να ακούσω και θα επιστρέψω με 1-2 μπάντες τις οποίες εγώ ανακάλυψα πρόσφατα.

Δημοσ.
Kατ'αρχήν αρκετά γνωστά. Hot Action Cop αδιάφοροι.

Βασικά είναι αρκετά ωραίο θέμα και σηκώνει πολύ κουβέντα αλλά το πρόβλημα είναι αυτό που τόνισε η Cris:

Το άγνωστο είναι πολύ υποκειμενικό, το underground όχι τόσο! :wink:

Οπότε αν είναι να αναφέρουμε underground bands που θεωρούμε αξιόλογα τότε οκ.

Τι ενοείς ότι είναι αδιάφοροι?. Όσο για τον τίτλο Cristina μπορείς να βάλεις έναν καταλληλότερο τίτλο:) ενοείται ότι θα αναφέρεται τα underground και κάποια μικροσυγκροτήματα πάντα κατά την κρίση σας! ότι θεωρείται ότι δεν το ξέρει πολύς κόσμος μπορείτε να το αναφέρεται! π.χ. τους hot action cop δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους. Οι madvayne είναι λίγο παραπάνω γνωστοί και τους static-x τους ξέρεται οι μισοί...:???:

το χαρακτήριζε σε ένα site δεν θυμάμαι πιο...και βασικά θα συμφωνίσω με αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...